επίλυση buzzing

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025

Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

theioulis

New member
11 November 2012
42
Γεια σε όλους και χρονια πολλά!

Έχω μία panasonic TX-P50G30E από το 2011 και είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα της εικόνας. Από την αρχή έκανε, όπως φαίνεται και από τον τίτλο του νήματος, έναν μικρό θόρυβο, ο οποίος έχω την εντύπωση ότι έχει δυναμώσει και με ενοχλει. Υπάρχει σχετικά εύκολος τρόπος να 'ησυχάσει´ η tv μου?

Σας ευχαριστώ

hxostil

AVClub Addicted Member

Έχω μία panasonic TX-P50G30E από το 2011 και είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα της εικόνας. Από την αρχή έκανε, όπως φαίνεται και από τον τίτλο του νήματος, έναν μικρό θόρυβο, ο οποίος έχω την εντύπωση ότι έχει δυναμώσει και με ενοχλει. Υπάρχει σχετικά εύκολος τρόπος να 'ησυχάσει´ η tv μου?

Σας ευχαριστώ

οι πλασμα εχουν θεμα με buzzing...οταν ειναι ο θορυβος πανω απο το συνηθισμενο(το ακους απο περιπου 1,5 μετρο) τοτε μια συχνη αιτια ειναι η γειωση στην πλακετα τροφοδοσιας που ειναι μια βιδα/βιδες που συγκρατουν την πλακετα στην τηλεοραση συχνα ειναι χαλαρες με αποτελεσμα να μην γειωνει καλα..ενα σφιξιμο και διορθωνεται...αλλη περιπτωση ειναι ψυχρες κολλησεις συνηθως σε πυκνωτες....αν πιανουν τα χερια σου το ελεγχεις..

Last edited:

JL_?

AVClub Fanatic
19 September 2008
15,418
Terra

Σας ευχαριστώ

Μήπως έχεις αλλάξει κάτι στην τοποθέτηση της τηλεόρασης ή της θέσης θέασης από τότε που έχεις την εντύπωση ότι αυξήθηκε το buzzing;