Έπιπλα Hi-Fi , TV....

ε ναι ρε συ Pontios, θα πιαστεί το σβέρκο σου να κοιτάς εκειπάνω!

... και οι τιμές στα ωραία επιπλάκια δεν είναι και πολύ ωραίες!

πρέπει να υπολογίσεις αθροιστικά και το ύψος της οθόνης πάνω στο τραπεζάκι!!

Ρε παιδιά τι λέτε? Μισό μέτρο ύψος έχει το κακόμοιρο. Άσε που την Plasma την έχω στον τοίχο πιο ψηλά ακόμα. Εγώ πάντως το παρήγγειλα. Εδώ το φθηνότερο που το βρίσκω είναι 700 + έξοδα αποστολής.

Εαν σου χωράει ολες τις μονάδες σου (με λίγο "αέρα" για μελλοντικές προσθήκες) τότε μια χαρά ειναι και αρκετά συμπαθητικό

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟ. ΤΟ ELECTROWORLD/ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ S&C ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ 5.1 SUROUND ΣΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Attachments

• 41-P0Y7Y0WL._SS500_.jpg
    41-P0Y7Y0WL._SS500_.jpg
    22.9 KB · Views: 126
Απάντηση: Re: Έπιπλα Hi-Fi , TV....

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟ. ΤΟ ELECTROWORLD/ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ S&C ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ 5.1 SUROUND ΣΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Επειδή έτυχε να είμαι Κωτσόβολο προχθές και να το δω, σε ενημερώνω ότι είναι μια πολύ άσχημη πλαστικούρα και παντελώς ψεύτικο. Άσε που το ασημί control box είναι παντελώς κινεζοφτήνια.
Το έπιπλο που παρήγγειλα είναι BDI και με καταπληκτική κατασκευή. Όταν το παραλάβω θα βάλω φωτό.

350 μου είπαν απο την acoustic design
Πότε πρόλαβες να διαβάσεις το pm μου κι έκανες και edit?!?!

Όπως σου γράφω και στο πμ το είχα πάρει πριν ένα χρόνο 280. Μάλιστα είχα ποστάρει και παλιότερα εδώ και το είχαν αγοράσει κι άλλα μέλη σ'αυτή την τιμή. Κάτσε να βρω το link...

To βρήκα εδώ

Last edited:
Re: Απάντηση: Έπιπλα Hi-Fi , TV....

Ωραίο αλλά αυτό που πήρα μου έκανε κλικ το ρετρό 70's design.
Ωραίο και το δικό σου. Θα είναι σε τέτοια φιλοσοφία (ρετρό) και το γενικότερο design του σπιτιού σου φαντάζομαι...
Στο δικό μου που είναι σχετικά μοντέρνο το Esse 'έδεσε' τέλεια!

Πότε πρόλαβες να διαβάσεις το pm μου κι έκανες και edit?!?!

Όπως σου γράφω και στο πμ το είχα πάρει πριν ένα χρόνο 280. Μάλιστα είχα ποστάρει και παλιότερα εδώ και το είχαν αγοράσει κι άλλα μέλη σ'αυτή την τιμή. Κάτσε να βρω το link...

To βρήκα εδώ

faster than light! :laugh: