Έπιπλα Hi-Fi , TV....

απαραδεκτο την σημερον ημερα 3 κομματια τζαμιου ενωμενα με αλουμινιο :flipout:να εχουνε 200 και 300 ευρω οταν μια τηλεοραση lcd που φτιαχνεται στην αλλη ακρη της γης και ερχεται εδω κοστιζει 500 ευρω η τοσα αλλα ηλεκρονικα.
τρελη τεχνολογια το τζαματο επιπλο :flipout: που φτιαχνεται στο ελλαδα και πουλειται πανακριβα

το εχετε αναρωτηθει ποτε ποσα λεφτα βγαζουν οι απατεωνες πουλωντας προιοντα που δεν εχουν κοστος ουτε 100 ευρω

απαραδεκτο την σημερον ημερα 3 κομματια τζαμιου ενωμενα με αλουμινιο :flipout:να εχουνε 200 και 300 ευρω οταν μια τηλεοραση lcd που φτιαχνεται στην αλλη ακρη της γης και ερχεται εδω κοστιζει 500 ευρω η τοσα αλλα ηλεκρονικα.
τρελη τεχνολογια το τζαματο επιπλο :flipout: που φτιαχνεται στο ελλαδα και πουλειται πανακριβα

το εχετε αναρωτηθει ποτε ποσα λεφτα βγαζουν οι απατεωνες πουλωντας προιοντα που δεν εχουν κοστος ουτε 100 ευρω
κανεις λαθος...για πηγαινε κοψε 3 απλα τζαμια να δεις ποσο πανε..και δεν σου λεω τα χοντρα και φινιρισμενα στις ακρες που εχει το επιπλο..αλλα 3 τζαμια απλα...το λιγοτερο θα σου παρει 70ε...το συγκεκριμενο δεν φτιαχνεται ελλαδα αλλα ιταλια.παντως μια βολτα να κανεις για επιπλο θα δεις κατι τρελες τιμες της ταξης των 1000-1500ε

Λοιπόν για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας. Μετά από 2 βδομάδες παρέλαβα το επιπλάκι. Ήρθε με την ΤΝΤ στο σπίτι μου. Ήταν σε μια κούτα που είχε μέσα 2 μικρότερες. Στην μια ήταν τα τζάμια (το πάνω και το κάτω τζάμι είναι πάχους 1cm και θεόβαρια) και στην άλλη η βάση, τα ξύλα και οι βίδες. Μόνο λοιπόν μειονέκτημα που μπορώ να βρω είναι ότι πρέπει να το φτιάξεις μόνος σου (κάτι πολύ εύκολο ακόμα και για αυτούς που δεν πιάνουν τα χέρια τους).
Βέβαια για διαφορά 300 ευρώ στην τιμή εμένα δεν με πείραξε καθόλου.
Το επιπλάκι είναι πανέμορφο και προσεγμένο.
Θα ανεβάσω και φωτό σύντομα.
Να σημειώσω ότι από το κατάστημα απαντούσανε άμεσα σε οποιαδήποτε ερώτηση μου και φυσικά μου στείλανε τον κωδικό αποστολής για να παρακολουθώ την αποστολή.

Eγώ έχω μια Samsung LCD 26" για την κρεββατοκάμαρα και ψάχνω για κάτι που να πιάνει όσο πιό λίγο χώρο γίνεται αλλά να μπορώ να βάλω από κάτω και ένα DVD και ακόμα και ένα δορυφορικό δέκτη.

Προτιμώ κάτι απλό αλλά να φέρνει το πάνω μέρος της TV σε κάποιο ύψος ας πούμε 1.20-1.40μ.

Ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα...!

φτιάχνεις 3 τάβλες (γυάλινες ξύλινες ότι θες )και τις βάφεις στο χρώμα του δωματίου για να ταιριάζει και είσαι παπάς φίλε messenger.

την τηλεόραση μπορείς να την καρφώσεις με μια μικρή βάση στον τοίχο.