ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Τρελή ξεφτίλα αν γίνει αυτό:
http://troktiko.blogspot.com/2010/07/apple-iphone-4.html
άκου δωρεάν θήκες...

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/apple-iphone-4.html
άκου δωρεάν θήκες...

Όταν βγει το iPhone 5, ούτε 10 ευρώ δεν θα πιάνει το 4 μεταχειρισμένο.. και αυτή τη φορά όσοι το αγοράσουν (το 4) δύσκολα θα πουν ότι θα το κρατήσουν για χρόνια..![]()
Υπαρχουν και αυτοι ομως που ετσι και αλλιως θα του εβαζαν θηκη οποτε δεν τους απασχολει καθολου το ολο θεμα.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι το θέμα έχει πάρει υπερβολικές διαστάσεις.
Ολα ξεκίνησαν από το gizmodo που βρίσκεται σε κόντρα με την Apple από την γνωστή ιστορία με το "κλεμμένο" πρωτότυπο iPhone 4.
Διαβάζοντας τα ξένα φόρουμ, υπάρχουν χιλιάδες χρήστες που δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα με το σήμα της συσκευής.
Νομίζω ότι τα data που παρουσιάζει ο Jobs στην παρουσίασή του (έχει ανέβει όλο το βίντεο στο apple.com), δείχνει τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος.
Είναι πάντως λογικό να δέχεται χτυπήματα ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Πολλοί από εμάς τους Mac Users δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών αν δει κανείς την πρόσφατη ιστορία και τη στάση μας απέναντι στην Microsoft.
Τέτοια φαινόμενα θα δούμε πολλά στο μέλλον.
Αν κάποια στιγμή πάρει τα σκήπτρα το Android (πολύ πιθανόν, αν λάβει κανείς υπ' ψιν του την πληθώρα συσκευών που κυκλοφορούν έναντι μόλις μιας της Apple), θα δείτε τι έχει να "ακούσει" η "κακιά" Google.
Καλό είναι να τα παρακολουθούμε όλα αυτά από κάποια απόσταση και με λίγο σκεπτικισμό. Εγώ προσωπικά, έχοντας χρησιμοποιήσει 2 γενιές iPhone (original και 3GS), είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος από την συσκευή και έχω αποφασίσει να αποκτήσω και το 4.
Αυτά...
Το θέμα της κεραίας υπάρχει. Η ουσία είναι κατα πόσο αυτό δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινή χρήση. Μέχρι στιγμής δεν έχω προβλήματα. Και κάποιες φορες που κρατάω την συσκευή με το αριστερό χέρι όταν θέλω να κάνω surfing σε safari και χάνω το 3G, απλά χαλαρώνω λίγο το χέρι και επανέρχεται. Απο την άλλη το σήμα δεν χάνεται πάντα. Είναι μέρη που όσο και να το κρατάω σφηχτα το κινητό, δεν χάνω ούτε μία μπάρα και άλλα που οι μπάρες πεύτουν κατακόρυφα. Το θέμα πραγματικά είναι γελίο και πιστεύω ότι όταν αγοράσει κανείς το κινητό θα καταλάβει τι εννοώ. Έχουμε και με άλα θέματα να ασχοληθούμε και το να καθόμαστε να βλέπουμε βιντεάκια απο apple funs και haters με full OCD δεν οδηγεί πουθενά.. Θα κάνω νεο post σήμερα και θα σας πώ νέα για τις διαφορες που βλέπω με το update.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι το θέμα έχει πάρει υπερβολικές διαστάσεις.
Ετσι που το περιγράφεις μονο γελοίο δεν ειναι το θέμα.
Απλα συμβιβάζεσαι.
Οσοι το αντέχετε να δωσετε τα 300 -800 για να κανετε μαγικα οποτε δε πιανει Go 4 it!
Κατα τα άλλα (ευτυχως) η συσκευή ειναι μια χαρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.