Σαφώς και το θέμα είναι υπαρκτό. Δεν είπα ότι δεν είναι. Δεν ξέρω όμως αν είναι περισσότερο υπαρκτό για την Apple απ' ό,τι για τις υπόλοιπες εταιρίες.
Ο Jobs είπε στην παρουσίαση ότι το φαινόμενο εμφανίζεται όταν βρίσκεσαι σε περιοχή με σχετικά ανίσχυρο σήμα. Στο σπίτι μου για παράδειγμα έχω 3/5.
Αποφάσισα λοιπόν να δοκιμάσω το death grip στο 3GS. Σε 10" είχε πέσει στο 1/5. Είμαι σίγουρος Λυκούργο ότι το ίδιο θα συμβεί και με την δική σου "μπακατέλα" :Banane0: αν το δοκιμάσεις.
Ηδη στο YouTube έχουν κάνει την εμφάνισή τους ένα σωρό βιντεάκια με το death grip σε διάφορα κινητά με το ίδιο αποτέλεσμα.
Αντίστοιχα υπάρχουν και βιντεάκια (όπως στο iphonehellas.gr) όπου όσο και να καλύψεις το iPhone 4 δεν συμβαίνει τίποτα (προφανώς βρίσκεται σε σημείο με πολύ καλό σήμα). Δεν βγάζεις άκρη.
Οσο για την Microsoft δεν μιλούσα για την περίοδο των Vista όπου και δικαίως την κράζαμε. Μιλάω για παλαιότερες περιόδους που αντί να κοιτάμε τα χάλια της Apple που ήταν σε φάση χρεωκοπίας, συζητούσαμε για τις μονοπωλιακές πρακτικές της διαβολικής M$ που δεν αφήνει κανέναν να ορθοποδήσει. Είναι χαρακτηριστικό των ανθρώπων αυτό να υποστηρίζουν αυτόν που βρίσκεται από κάτω και να χτυπάνε τον κυρίαρχο.
Ε, τώρα το παιχνίδι γύρισε σε όλα τα fora διαβάζεις αυτό ακριβώς που υποστηρίζεις και εσύ Λυκ: για την υπεροψία (σσ. arrogance) της Apple και για το πόσο διαβολικός είναι ο S. Jobs μπλα... μπλα....
Ειδικά κάτι νερντάκια σαν και σένα που υποστηρίζουν ανοικτές λύσεις τύπου Linux και Android... χα χα χα!!!!:ernaehrung004::ernaehrung004:
Αγαπητέ Φρα.Πε, προτιμώ 1000 φορές περισσότερο να κάνω έναν μικρό συμβιβασμό στο πως το κρατάω, κατά το 5 τις εκατό πες των περιπτώσεων που χρησιμοποιώ το κινητό και υπάρχει αλλαγή από 3G σε EDGE, παρά να συμβιβάζομαι με την ανεμική οθόνη των προηγουμένων γενεών του iPhone στο 100 τις εκατό των περιπτώσεων που χρησιμοποιώ την συσκευή. Και πραγματικά εάν θέλεις περαιτέρω ανάλυση για εμένα δεν είναι ούτε καν συμβιβασμός. Είναι επιλογή. Μερικοί επιλέγουν να βγάζουν τα μάτια τους με μια μέτρια οθόνη και να χρησιμοποιούν ακόμα το 1st generation iPhone. Το πρόβλημα με μερικούς σε αυτό το forum είναι η προκατάληψη, η ισχυρογνωμοσύνη και η έντονη ανάγκη στο να επιβάλουν τα αρνητικά συμπεράσματά τους ακόμα και όταν δεν έχουν καμία μα καμία πραγματική επαφή με κάποιο θέμα. Εάν το είχες πάρει στα χέρια σου λίγες μέρες και ένιωθες ότι συμβιβάζεσαι, τότε πραγματικά η άποψη σου θα ήταν σεβαστή.
Εν τέλει δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα κινητό. Και τέλειο σήμα να είχε, ένα κινητό θα ήταν πάλι.. Tα extra 800 που λες δεν τα δίνει κανείς όταν αγοράζει ένα iPhone 4 για να έχει σήμα καλύτερο από τον μέσο όρο. Τα δίνει γιατί είναι μια εύχρηστη και πανέμορφη πολισυσκευή που πραγματικά χαίρεσαι να ασχολείσαι μαζί της.
Μόλις έκανα τo update. Το κινητό δεν βγάζει πια full 3G σε όλα τα σημεία μέσα στο σπίτι αλλά περίπου 3 γραμμές. Το θετικό είναι ότι παρόλο που πάλι πέφτει κανα δυο γραμμές το 3G δεν χάνεται όπως πριν Θα πρέπει να περάσω περισσότερο χρόνο πάντως μαζί του μέχρι να βγάλω συμπεράσματα.
Εν τέλει δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα κινητό. Και τέλειο σήμα να είχε, ένα κινητό θα ήταν πάλι..
To αν απολαμβάνεις την χρήση της συσκευής σου ειναι κατι που το ξερεις εσυ μονο και φυσικά κανεις δε νομιζω να θέλει κατι διαφορετικο απο αυτό.
Το οτι η συσκευη σου ειναι ελλατωματική εκ κατασκευής ειναι πλέον δεδομένο. Αν αυτό το προβλημα το βλέπεις σήμερα λίγο αυριο μπορει να το δεις περισσότερο αλλη φορα ισως και καθόλου. Δε παυει όμως να συμβιβάζεσαι γιατι εχεις την επιλογή να το επιστρέψεις αλλα δε το κανεις γιατι σε βολευει "ως έχει".
Και φυσικά δεν εχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την συσκευή σου (περα απο το αμφιλεγομενο design) και ουτε βγαζω τα ματια μου με το 2G μου και την αναιμική ανάλυση που έχει η οποια μεχρι πριν απο μερικους μηνες ηταν "ιδανική" "ποιος χρειαζεται μεγαλυτερη αναλυση" και αλλα τετοια όμορφα απο φίλους που σθενερά στηρίζουν αυτο το gadgetακι!
Πραγματικά ευχομαι το glinch αυτο να μη σου σταθει εμπόδιο για τις επικοινωνίες σου, γιατι τηλεφωνική συσκευή πρέπει να ειναι πάνω απο ολα.
Κινητό με προβληματική κεραία / σημα, είναι σαν αμάξι με πρόβλημα στην μηχανή... Και δεν πάει να έχει διζωνικούς κλιματισμούς, όλες τις ηλεκτρονικές ευκολίες, χώρους, μικρή κατανάλωση, κλπ... Τι θα έλεγες αν είχες την επιλογή να πάρεις ένα αμάξι με δεδομένο πρόβλημα στην μηχανή?![]()
Για εμένα το Μονό που είναι προβληματικό, είναι το να χαρακτηρίζεις κάτι "προβληματικό" όταν δεν σου δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινή χρήση παρά μόνο σε ελενχόμενες καταστάσεις και περιβάλοντα.
Για εμένα το Μονό που είναι προβληματικό, είναι το να χαρακτηρίζεις κάτι "προβληματικό" όταν δεν σου δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινή χρήση παρά μόνο σε ελενχόμενες καταστάσεις και περιβάλοντα.
Επειδη δεν εκατσα να δω το video ολοκληρο μπορει καποιος να μου πει
αν θα συνεχίσουν να βγαινουν στην παραγωγή τα τηλεφωνα ως έχουν και μέχρι πότε? Εκαναν καμμια δήλωση εαν θα επέμβουν δηλαδη ωστε απο καποιο σημειο να βγαινουν απροβλημάτιστα 4g η παμε με το next revision 4Gs?
Joint statement from RIM Co-CEOs in response to misleading comments by Apple
07.18.10 Research In Motion
Apple’s attempt to draw RIM into Apple’s self-made debacle is unacceptable. Apple’s claims about RIM products appear to be deliberate attempts to distort the public’s understanding of an antenna design issue and to deflect attention from Apple’s difficult situation. RIM is a global leader in antenna design and has been successfully designing industry-leading wireless data products with efficient and effective radio performance for over 20 years. During that time, RIM has avoided designs like the one Apple used in the iPhone 4 and instead has used innovative designs which reduce the risk for dropped calls, especially in areas of lower coverage.
One thing is for certain, RIM’s customers don’t need to use a case for their BlackBerry® smartphone to maintain proper connectivity. Apple clearly made certain design decisions and it should take responsibility for these decisions rather than trying to draw RIM and others into a situation that relates specifically to Apple.
Mike Lazaridis and Jim Balsillie
Παραπάνω είναι κείμενο από το εγχειρίδιο χρήσης του HTC Droid Eris, που μας λέει να μην ακουμπάμε σε συγκεκριμένο σημείο που είναι η κεραία, κάτι που είναι σίγουρα γνωστό σε όλους τους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, δλδ να μην ακουμπάμε με τα χέρια μας στο σημείο που είναι η κεραία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.