Επίσημη έκδοση PowerDVD 7.3

17 June 2006
1,443
Άλιμος
Βγήκε ως patch/update και περνάει πάνω απο την beta 7.3 που είχαμε έως τώρα. Το πρώτο που είδα ειναι οτι πλέον μπορούμε να πάμε για πιπί μας στην μέση της ταινίας αφού φτιάξανε το pause..... (στην προϊγούμενη έκδοση δεν συνέχιζε μετά... )

Το κατεβάζετε απο εδώ: http://www.cyberlink.com/multi/download/patches_112_ENU.html

Ότι νεο/αλλαγή βλέπετε παρακαλώ να το μοιράζεστε εδώ. -bye-

Το beta της προηγούμενης από που προέκυπτε (δεν είχα τσεκάρει το build στο info είναι η αλήθεια - μου την είχαν στείλει με ειδικό link μιας και το έχω αγοράσει) ;

Είδες διαφορά στο build?

Το pause δεν έπαιζε νομίζω λόγω reclock. To λέω γιατί θυμάμαι ότι σε κάποια φάση (μπορεί να ήταν και με Nvidia) πριν βάλω το reclock δεν είχε πρόβλημα στο pause.

Fix HDCP "error 0103" bug on certain system.

Λες αυτό να έφταιγε τελικά για το ότι δεν έπαιζε το HDCP με την 1950; (εφόσον βέβαια είναι τελικά νεώτερο build).

Το beta το μετέφερα απο άλλον και δεν είμαι σίγουρος. Στο ''About'' ανέφερε ''Ultra 7.2'' όπως και τώρα στην νέα.

Το pause τώρα, δεν δούλευε οταν είχαμε reclock αλλα δεν έφταιγε το reclock όπως είχα γράψει και στο σχετικό thread τοτε. Αν άνοιγες το log file του reclock μετά απο το crash έλεγε οτι έγινε λάθος απο το PDVD. Όντως είχε δίκιο. Τώρα τζέτ.

Το μόνο που μου έκανε χθες βλέποντας το The Good Shepard (HD DVD rip) ήταν ότι στην 1+ ώρα που έβλεπα (πριν με πάρει ο ύπνος) 2 φορές κόλλησε η εικόνα ενώ ο ήχος προχωρούσε κανονικά.

Το PDVD δεν κρέμασε απλώς με λίγο scroll μπροστά - πίσω την μπάρα ήρθε στα ίσα του.

Κατά τα άλλα ΟΚ (και το SPDIF OK).

Εγω δεν χρησιμοποιώ SPDIF και ετσι το εβαλα μιας και με αυτο το patch λύνετε το προβλημα με το reclock και το κόλλημα μετα απο pause.
Τωρα τι αλλο διορθώνει δεν μπορω να πω πως καταλαβα.
Εξακολουθώ να εχω κάποιες αλλαγές στα καλα καθουμε των chapters (με το που ακουμπώ ελαφρα το mοuse) ενω παρατηρω πως δουλεύει καλυτερα χωρις hardware acceleration.

Δεν έχω ακούσει κάτι για αλλαγές τσάπτερ, οπότε πιθανόν να φταίει το ποντίκι σου. Όσο για το ΗΑ, τί εννοείς ''καλύτερα''; τί κάρτα γραφικών έχεις; θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Σ εμένα εκεί που παίζει κανονικά αρχίζει να παίζει ανάποδα ( τρέχει την ταινία προς τα πίσω), πατάω το play και επανέρχεται . Μετά από λίγο ξανά τα ίδια. Λέτε να φταίει η συγκεκριμένη έκδοση που εγκατέστησα?

Ψιλοταιριάζει και με αυτό που λέω παραπάνω και ίσως και με την αλλαγή chapter / mouse που λέει κι ο φίλος.

Απάντηση: Re: Επίσημη έκδοση PowerDVD 7.3

Δεν έχω ακούσει κάτι για αλλαγές τσάπτερ, οπότε πιθανόν να φταίει το ποντίκι σου. Όσο για το ΗΑ, τί εννοείς ''καλύτερα''; τί κάρτα γραφικών έχεις; θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Μπα συμβαίνει και στο αλλο pc με αλλο mouse.
Απο καρτα εχω την 7300GT και οταν λεω καλύτερα εννοώ πως χωρις HA εχω απο ελαχιστα εως μηδενικά σπασιματα στην κινηση.

Re: Απάντηση: Re: Επίσημη έκδοση PowerDVD 7.3

Μπα συμβαίνει και στο αλλο pc με αλλο mouse.
Απο καρτα εχω την 7300GT και οταν λεω καλύτερα εννοώ πως χωρις HA εχω απο ελαχιστα εως μηδενικά σπασιματα στην κινηση.

Δηλαδή με HA έχεις περισσότερα σπασίματα παρά χωρίς;

Αυτό δεν το έχω ξανακούσει..

Παρατήρησε κανεις πως η version 7,3 λειτουργεί διαφορετικα όταν πρόκειται για HD-DVD η DVD;
Α) Εχω ρυθμίσει το τηλεκοντρολ για rewind παίζοντας HD-DVD αλλα σε dvd δεν ισχυει το shortcut (είναι διαφορετικό)
Αν θυμάμαι καλα για rewind σε HD-DVD είναι alt+B ενώ σε DVD σκέτο Β.
Να υποθέσω πως είναι ένα από τα bug του software;
Β) Δεν κανει resume από την τελευταία σκηνη που σταμάτησε ( πραγμα που συμβαινει με το dvd)
Επισης δεν μπορώ να δω απλα dvd ( άλλο και αυτό)
Βλέπω BD, HDDVD δορυφορικά HDTV και μαλιστα με τέλεια κινηση ( και χωρις H.A.) αλλα τα dvd μονο τα ακουω.

Μεν καταλαβαίνω πως το πρόγραμμα ακομα τελειοποιείτε, αλλα τα προβλήματα που αναφερω παραπάνω ( όπως και η αλαγη ενοτήτων στα καλα καθούμενα) είναι χοντρες παραλείψεις.
Από την άλλη σκεφτομαι…
Είναι δικες τους ατασθαλίες η εγω κανω κατι λαθος;

Διαφωτίστε με σας παρακαλω…