Επίσημη έκδοση PowerDVD 7.3

Γενικότερα το 7.3 update που είναι το τελευταίο που έχει βγεί σαν έκδοση, είναι προβληματική το λιγότερο. Σε εμένα έκανε τρομερά και θαυμαστά πράγματα (κακά) και αναγκάστηκα να το βγάλω και να επιστρέψω στην 7.3 την κανονική (παλιά) . Πολλοί έχουν κάνει παράπονα και τελικά δεν είχαν άδικο.

Οσο για θέαση DVD δεν το έχω δοκιμάσει καν, διότι δεν το χρησιμοποιεί κανείς. Και δεν το κάνει κανείς γιατι είναι κρίμα να έχεις πισι και να μην παίζεις DVDs με zoomplayer ή theatertek ή τουλάχιστον κάποιο πλέιερ που να δουλεύει με το ffdshow. Αν επιμένεις και δεν απαντήσει κάποιος άλλος θα το δοκιμάσω το βράδυ και θα σου πώ.

Απάντηση: Re: Επίσημη έκδοση PowerDVD 7.3

Οσο για θέαση DVD δεν το έχω δοκιμάσει καν, διότι δεν το χρησιμοποιεί κανείς. Και δεν το κάνει κανείς γιατι είναι κρίμα να έχεις πισι και να μην παίζεις DVDs με zoomplayer ή theatertek ή τουλάχιστον κάποιο πλέιερ που να δουλεύει με το ffdshow. Αν επιμένεις και δεν απαντήσει κάποιος άλλος θα το δοκιμάσω το βράδυ και θα σου πώ.

Δεν εχεις και άδικο αλλα έλεγα να το βάλω (theatertek ) μολις βγει και για HD-DVD BD files.
Λεω σε αυτό το pc να αποφυγω οσο γινετε τους πολλούς player.

To εβαλα, η μεγαλη διαφορα ειναι ενα νεο logo Ulltra! :D
Περαν της πλακας πιθανον να εχει bug fixes, αλλα δεν ειδα κατι νεο.

ποιος το ανουραει το pause ...εδω με το πατς πριν γινοταν της Φρειδερικης......το σιδηρουν κιγκλιδωμα

Λοιπόν έβαλα το patch και έβαλα και τους υπότιτλους (με τον οδηγό,κλπ), είδα πολύ λιγότερα κοψίματα στην κίνηση, από ότι πρίν!!

P4 3.2Ghz!HT!

Note:

Please check PowerDVD build number before you install this patch.
How do I determine the PowerDVD build number?

''To find the build number information of PowerDVD, check the About dialog. The About dialog can be accessed by:

• Pressing keyboard combination key Ctrl+A
• Clicking CyberLink logo on the UI

When the About dialog is open, drag your mouse cursor to the user name field and click your mouse button.

The version and build number generally might look like "7.0.2414". The number "7" is the major version number; "0" is the secondary version number and "2414" stands for the build number. The build number is useful for determining if it is necessary to install a patch. If the build number of the patch program is larger than the one on your current program, then you may want to apply this patch to your current program.''

Το μάθαμε και αυτό

This patch can only be installed on PowerDVD Ultra build 2605.
If the build number of your current PowerDVD Ultra is smaller then 2605, please click the link below to update your PowerDVD Ultra to build 2605. http://www.cyberlink.com/multi/patch/index.jsp
Update list:
Support nVidia GeForce 8000 series hardware decoding
Support ATI X2000 series hardware decoding

με προλαβες!
Παντως το εβαλα το patch και μου βγαζει error...
Το ξανακαταβαζω για να σιγουρευτω...

Re: Απάντηση: Επίσημη έκδοση PowerDVD 7.3

με προλαβες!
Παντως το εβαλα το patch και μου βγαζει error...
Το ξανακαταβαζω για να σιγουρευτω...

Κουφό: Στο ένα μηχανάκι το update μπήκε νερό, στο άλλο μου βγάζει error κι εμένα! Απο το ίδιο ακριβώς αρχείο γίνεται η προσπάθεια βέβαια. Το πρόβλημα είναι οτι δεν βρίσκει ένα αρχείο μέσα στο cab αρχείο που έχει η εγκατάσταση, το οποίο έψαξα και δεν υπάρχει όντως. Ρε τί γίνεται ρε .......

Βέβαια, υπάρχει πατέντα να μπεί, θέλει δεν θέλει, όπως και μπήκε.

εβαλα εχθες το xmen(19gb-1080p) με το powerdvd.με hardwareacelarator ενεργποιοημενο χρηση cpu max 64-65%...εχω ομως κομπιασματακια σε μακρυνα γυρισματα της καμερας(προς το τελος εκει που δειχνει την γεφυρα....)και δεν ξερω το γιατι.powerdvdultra με το τελευταιο patch και αναλυση custom με refreshrate 60hz και με reclock το οποιο δεν το βλεπω ομως να τρεχει στο systemtray.με το classic player και με βαση τις οδηγιες ρυθμισεων του μεσω του forum μια απο τα ιδια.γενικα εχω καλα χρωματα,ευκρινεια και κινηση αλλα σε συγκεκριμενα δυκολα κομματια εχω εμφανη κομπιασματακια χωρις σπασιματα ομως....:bang: :bang:

to X-men ετσι επαιζε και πριν...

ειναι μακραν η δυσκολοτερη ταινια λογω των java μενου που βαλανε μεσα ........