Επίσημη έκδοση PowerDVD 7.3

εξαρταται απο το συνδυασμο vga- cpu αν και δεν ειναι απολυτο αυτο........

θα μας πει ο κυριακος που θα το δοκιμασει στην 8600 και θα λυσει πολλα μυστηρια με το cpu usage.........

εξαρταται απο το συνδυασμο vga- cpu αν και δεν ειναι απολυτο αυτο........

θα μας πει ο κυριακος που θα το δοκιμασει στην 8600 και θα λυσει πολλα μυστηρια με το cpu usage.........

intel 6600 ,sapphire 1650 ultimate και ram 2gb 800hz....κι`αλλο θελει η ειναι αλλου το "κολλημα"??

Γιατί στα 60Hz το XMEN? Αν θυμάμαι καλά το video stream είναι στα 48 (βάσει reclock). Τσεκαρέτο βέβαια για σίγουρα γιατί δεν είμαι στο Pc.
Για να ανοίγει το reclock με το Powerdvd έχει επιλογή στο σετάρισμα του Reclock. Θα την δεις. Βασικά τσέκαρε και τα 4 τελευταία check boxes στην πρώτη σελίδα του configuration.

To CPU σου είναι πολύ καλό. Αλλά αμφιβάλω αν είναι αυτό το Max. Μάλλον το average γιατί έχουμε την ίδια CPU και κάρτα έχω πιο δυνατή και έχω δει και 80-85% peaks σε αυτή την ταινία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επίσημη έκδοση PowerDVD 7.3

Κουφό: Στο ένα μηχανάκι το update μπήκε νερό, στο άλλο μου βγάζει error κι εμένα! Απο το ίδιο ακριβώς αρχείο γίνεται η προσπάθεια βέβαια. Το πρόβλημα είναι οτι δεν βρίσκει ένα αρχείο μέσα στο cab αρχείο που έχει η εγκατάσταση, το οποίο έψαξα και δεν υπάρχει όντως. Ρε τί γίνεται ρε .......

Βέβαια, υπάρχει πατέντα να μπεί, θέλει δεν θέλει, όπως και μπήκε.

Ρε Κυρ, πως θα το βαλω το ριμαδι? Δεν θελω να κανω update τα xp!

Γιατί στα 60Hz το XMEN? Αν θυμάμαι καλά το video stream είναι στα 48 (βάσει reclock). Τσεκαρέτο βέβαια για σίγουρα γιατί δεν είμαι στο Pc.
Για να ανοίγει το reclock με το Powerdvd έχει επιλογή στο σετάρισμα του Reclock. Θα την δεις. Βασικά τσέκαρε και τα 4 τελευταία check boxes στην πρώτη σελίδα του configuration.

To CPU σου είναι πολύ καλό. Αλλά αμφιβάλω αν είναι αυτό το Max. Μάλλον το average γιατί έχουμε την ίδια CPU και κάρτα έχω πιο δυνατή και έχω δει και 80-85% peaks σε αυτή την ταινία.

48hz στο refreshrate της plasma(catalyst) ή στο reclock??
Ουσιαστικα με το powerdvd δηλαδη δεν χρειαζομαστε κατι αλλο εκτος απο το reclock?

τι εννοεις το average...?απο το task manager παιρνω την ενδειξη...

48hz στο refreshrate της plasma(catalyst) ή στο reclock??
Ουσιαστικα με το powerdvd δηλαδη δεν χρειαζομαστε κατι αλλο εκτος απο το reclock?

Στο reclock σου γράφει σε τι συχνότητα είναι το stream. Και βάζεις πολλαπλάσιο αυτού στην πλάσμα. Π.χ. αν είναι 24 θα πρέπει να βάλεις 48 ή 50. Μάλλον όμως 50 γιατί με 48 στην πλάσμα εγώ έχω πρόβλημα στην κίνηση.

Δεν θες τίποτα άλλο με το powerdvd. Μόνο reclock.

τι εννοεις το average...?απο το task manager παιρνω την ενδειξη...

Εννοώ average με το μάτι από τον task manager. Μου έκανε εντύπωση που έγραψες για Peak τόσο χαμηλό CPU σε αυτή την ταινία. Αν αφήσεις τον task manager για κανένα δεκάλεπτο λογικά θα δεις 80άρια πολύ συχνά σε αυτή την ταινία. Για δες και πες μου. -bye-

Εννοώ average με το μάτι από τον task manager. Μου έκανε εντύπωση που έγραψες για Peak τόσο χαμηλό CPU σε αυτή την ταινία. Αν αφήσεις τον task manager για κανένα δεκάλεπτο λογικά θα δεις 80άρια πολύ συχνά σε αυτή την ταινία. Για δες και πες μου. -bye-

ok..τα λεμε το βραδυ..

να ρωτησω και γω που ολο πεταγομαι....για να βαλεις 60 τι νουμερο πρεπει να δειχνει στο stream??? επισης το χρωμα στο reclock στα hd αρχεια ειναι μονιμως κιτρινο αλλα ο συχρονισμος φαινετε οκ. θελει καποια ρυθμισουλα???thanx

Last edited:
να ρωτησω και γω που ολο πεταγομαι....για να βαλεις 60 τι νουμερο πρεπει να δειχνει στο stream??? επισης το χρωμα στο reclock στα hd αρχεια ειναι μονιμως κιτρινο αλλα ο συχρονισμος φαινετε οκ. θελει καποια ρυθμισουλα???thanx

Το reclock είναι κίτρινο γιατί δεν έχεις σωστό refresh rate στην οθόνη σου. Αν έχεις γίνεται πράσινο. (διορθώστε με αν κάνω λάθος...)

Για να δεις σε τι refresh rate πρεπει να έχεις την οθόνη σου βάζεις πολλαπλάσιο του Video stream (στο πιο κοντινό που υποστηρίζει η οθόνη-προβολέας σου).

π.χ. Video Stream: 29,97 X 2 =(περίπου) 60

Απάντηση: Re: Επίσημη έκδοση PowerDVD 7.3

Αν θελεις ακολουθεις τον οδηγο του Κυριακου http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=8704 που σου αλλαζει αυτοματα το refresh rate αναλογα με την ταινια.

τελικα μαλλον κατι παιζει με τα windows.το reclock δεν θελει να εμφανιστει οταν παιζει to powerdvd και συνεχιζω να εχω κομπιασματακια στα δυσκολα γυρισματα της καμερας με την cpu στο 60 με 65%.
με το mediaclassic η cpu βαραει κατοσταρες....!!!μαλλον με την πρωτη ευκαιρια θα φαει format γιατι κατι δεν εχει περαστει σωστα...

τελικα μαλλον κατι παιζει με τα windows.το reclock δεν θελει να εμφανιστει οταν παιζει to powerdvd και συνεχιζω να εχω κομπιασματακια στα δυσκολα γυρισματα της καμερας με την cpu στο 60 με 65%.
με το mediaclassic η cpu βαραει κατοσταρες....!!!μαλλον με την πρωτη ευκαιρια θα φαει format γιατι κατι δεν εχει περαστει σωστα...

Επέλεξες από το reclock τις τελευταίες 4 επιλογές (μία από αυτές λεει για powerdvd)?

ρε σεις θα τρελαθω...ουτε στον υπολογιστη στην δουλεια τρεχει το reclock...
κανονικα με το που ανοιγει το προγραμμα δεν θα πρεπει να τρεχει??

´Το USB δεν φημίζεται για την σταθερή του απόδοση και επειδή είναι και USB και μοιράζεται τους πόρους με άλλες συσκευές τυχόν συνδεμένες , είναι άστα να πάνε ...