Επίσημη έκδοση PowerDVD 7.3

Re: Απάντηση: Επίσημη έκδοση PowerDVD 7.3

1. Uninstall powerDVD Ultra from the computer in following ways:

(1) Please uninstall PowerDVD (by following steps)

(a) Start --> Programs --> Cyberlink PowerDVD (uninstall it). Check the registry for any exsistings PowerDVD keys and delete them using steps (b) and (c).

(b) Start --> Run (keyin ""regedit"") --> HKEY_Current_User --> Software --> Cyberlink --> PowerDVD and/or PDVD (delete the folder)

(c) Start --> Run (keyin ""regedit"") --> HKEY_Local_Machine --> Software --> Cyberlink --> PowerDVD and/or PDVD (delete the folder).

(d) Search and delete folder named Cyberlink and PowerDVD, if exists. Restart your system.

2. Kindly use the welow mentioned link to download the Microsoft CleanUp utility from the website:
msicuu2.exe http://download.microsoft.com/downl...1bd/msicuu2.exe

Now after downloading the utility kindly check if the PowerDVD Ultra is listed in the remove list if yes then kindly remove it.
3. Delete the PowerDVD InstallShield folder from C:\Program Files\InstallShield Installation Information\{6811xxx-xxx}
4. Reboot your computer.
Τελικά η διαδικασία έχει νόημα.

Κάνοντας όλα τα βήματα εκτός από το 1d (δεν μπορούσε να σβήσει το dir γιατί χρησιμοποιούσε κάποιο αρχείο) και το 2 ενώ όλα έγιναν κανονικά:

1. Δεν έπαιζαν τα BR rip (δεν δοκίμασα κανονικό δισκάκι)

2. Η DOLBY TRUE-HD μπάντα (στο Matrix που ήταν και το μόνο που δοκίμασα) ήταν κουκουρούκου (aka μουντή κλπ).

Με το που έκανα και τα 1 D (ακόμα και μετά το restart πρέπει να πας στο task manager -> processes και να κάνει kill μία process (video-κατι αν θυμάμαι καλά – το ίδιο όνομα με αυτό που σου βγάζει error αν απλά πας να διαγράψεις το dir της Cyberlink) και 2 ως δια μαγείας όλα έπαιξαν κανονικά.

ΥΓ To 3 δεν έχει εφαρμογή (υποθέτω λόγω του 2 του οποίου το σωστό Link btw είναι το εξής: http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe ).

@ Τάκης: Όλο το Dreamgirls που είδα άνευ Reclock έπαιξε άψογα (btw φοβερός ήχος!)

τωρα για να καταλαβω γιατι εχω καταμπερδευτει.....

βαζουμε την τελευταια βερσιον?
ειναι απροβληματιστη σε σχεση με την 7.2 που δοκιμαζω ακομα ?
(εκτος απο το pause που χει θεμα....)

τωρα για να καταλαβω γιατι εχω καταμπερδευτει.....

βαζουμε την τελευταια βερσιον?
ειναι απροβληματιστη σε σχεση με την 7.2 που δοκιμαζω ακομα ?
(εκτος απο το pause που χει θεμα....)

Βερι γκουντ κουέστιον:grinning-smiley-043

Αϊ εμ κονφιουσντ του.

Τελικά η διαδικασία έχει νόημα.

Κάνοντας όλα τα βήματα εκτός από το 1d (δεν μπορούσε να σβήσει το dir γιατί χρησιμοποιούσε κάποιο αρχείο) και το 2 ενώ όλα έγιναν κανονικά:

Αυτο που λες για το σβησιμο του dir ειναι ευκολο απλα ανοιγεις το task manager και κανεις end το process που λεει richvideo.exe και τελιωνει.

Οποιος παει στην 2911 του powerdvd να ξερει οτι δεν παιζει τα Mkv αρχεια πλεον με την χρηση του directshow filter του απο αλλον player η το εχουν κληδωσει οπως το vc1 η καποιο Bug. ααα... μιλαμε για hardware accelation και οχι normal playback με vmr9

Αυτο που λες για το σβησιμο του dir ειναι ευκολο απλα ανοιγεις το task manager και κανεις end το process που λεει richvideo.exe και τελιωνει.
Το ανέφερα ήδη σε προηγ ποστ:

Με το που έκανα και τα 1 D (ακόμα και μετά το restart πρέπει να πας στο task manager -> processes και να κάνει kill μία process (video-κατι αν θυμάμαι καλά – το ίδιο όνομα με αυτό που σου βγάζει error αν απλά πας να διαγράψεις το dir της Cyberlink) και 2 ως δια μαγείας όλα έπαιξαν κανονικά.

Αυτο το patch ειναι προφανως το ιδιο με το προηγουμενο χωρις ομως τα bugs που ειχε το προηγουμενο. Αν καποιος εχει κατεβασει την πληρης 2911 εκδοση, λογικα δεν θα δει διαφορα.

Αυτο το patch ειναι προφανως το ιδιο με το προηγουμενο χωρις ομως τα bugs που ειχε το προηγουμενο. Αν καποιος εχει κατεβασει την πληρης 2911 εκδοση, λογικα δεν θα δει διαφορα.
Καταρχήν ''λογικά'' με την Cyberlink δεν νομίζω να υφίσταται :p

Κατά 2ον σε ποια bugs αναφέρεσαι;

Κατά 3ον γιατί θεωρείς ότι η πλήρης 2911 έκδοση που είχε βγει μαζί με το Patch πριν ~2 εβδομάδες είναι ίδια με το ''φρέσκο'' patch;

Edit
Το μόνο που εξηγεί τις παραπάνω σκέψεις είναι η ίδια ονομασία αρχείου (αλλά και αυτό ανάγεται στη σφαίρα ''λογικής'' της Cyberlink :p)

Last edited:
Καλα που εβαλες το edit! :p

Καπου το διαβασα στο αμερικανικο οτι ετσι ειναι, δεν με ενδιαφερει ομως να δοκιμασω μιας που ειμαι τζετ!

Καλα που εβαλες το edit! :p

Καπου το διαβασα στο αμερικανικο οτι ετσι ειναι, δεν με ενδιαφερει ομως να δοκιμασω μιας που ειμαι τζετ!

Εμένα με τρώει όμως γιατί σκέφτομαι ‘’Γιατί να αλλάξουν την ημερομηνία;’’

Επίσης η τελευταία έκδοση δεν είναι και τζετ – μην τρελαθούμε κιόλας.

Εκτός από το θέμα των 3D / STAR WARS υποτίτλων που συζητάγαμε το πρωί, εμένα μου κάνει που και που κάτι κολληματάκια και θέλει το restart του.

Ίσως πάλι μιλάει ο computerας - τελευταία ver / firm / bios etc always wanted just for fun – μέσα μου :p

Λοιπόν, τα νεα μου:

Καταρχην να πω οτι το pdvd το εχω αγορασμενο.

Βαζοντας λοιπον την τελευταια εκδοση που μου εστειλε η cyberlink (CyberLink.2911_EVR_Logo_DVD070424-01.exe - full εκδοση -οχι patch) παρατηρω οτι η εκδοση ειναι η 7.3.2830 (μπορει και 2850 - δεν θυμαμαι σιγουρα).

Το 2911 το γραφει παρακατω στο UI αλλα συμφωνα με την cyberlink η εκδοση φαινεται μετα το 7.Χ.

Κατοπιν βαζω το patch 28/5 CyberLink.2911_EVR_Logo_DVD070424-02.exe και το 2830 γινεται 2911!.

Αρα οντως το patch 28/5 ειναι νεωτερη εκδοση ('the REAL 2911' οπως διαβασα καπου οτι υπαρχει - απο εκει μου μπηκαν ιδεες).

ps Κουλη, σου εριξα το γαντι :p

Last edited: