Επισημη κυκλοφορια Windows Vista

Το ευχάριστο με χρήστες παλαιότερων εκδόσεων π.χ ΧΡ, είναι ότι θα σταματήσουμε να δεχόμαστε επιθέσεις από hackers, διότι θα τους τραβάει σαν μαγνήτης το νέο λειτουργικό των Windows Vista.
Αρα είμαστε σε πλεονεκτικότερη θέση ούφ επιτέλους!!!!

Για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα των Vista έχω να ρωτήσω το εξής:

Πρόσφατα αγόρασα ένα Laptop (Vista Premium Ready) και μέσα στη συσκευασία βρήκα ένα χαρτάκι που έλεγε ότι όποιος αγόρασε PC μετά από τις 26/10 (και μέχρι τον Μάρτιο του 2007) δικαιούται δωρεάν αναβάθμιση (express Vista update) σε Vista. Κοίταξα και στο αντίστοιχο Link της Microsoft και όντως αυτό ισχύει, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πως μπορεί αυτό να γίνει στην Ελλάδα. Ξέρει κανένας περισσότερες λεπτομέρειες;

Eki_65 said:
Το ευχάριστο με χρήστες παλαιότερων εκδόσεων π.χ ΧΡ, είναι ότι θα σταματήσουμε να δεχόμαστε επιθέσεις από hackers, διότι θα τους τραβάει σαν μαγνήτης το νέο λειτουργικό των Windows Vista.
Αρα είμαστε σε πλεονεκτικότερη θέση ούφ επιτέλους!!!!

κατσε μανα μου με το ΧΡ σου και ας τους να τρεχουν ....

ομοδα που νικαει δεν την πειραζουμε......

εγω 4 χρονια τωρα ........ οχι up date κανω αλλα ουτε αντι βιρους δεν εχω .....

μονο ενα ζονε αλαρμ...

Re: Απάντηση: Επισημη κυκλοφορια Windows Vista

Μπελλος Ευαγγελος said:
κατσε μανα μου με το ΧΡ σου και ας τους να τρεχουν ....

ομοδα που νικαει δεν την πειραζουμε......

εγω 4 χρονια τωρα ........ οχι up date κανω αλλα ουτε αντι βιρους δεν εχω .....
μονο ενα ζονε αλαρμ...

Ρε θηρίο πόσο συχνά κάνεις τότε φορμάτ χωρίς αντιβάιρους?:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επισημη κυκλοφορια Windows Vista

Eki_65 said:
Ρε θηρίο πόσο συχνά κάνεις τότε φορμάτ χωρίς αντιβάιρους?:ernaehrung004:

απλα δεν μπαινω σε υποπτες σελιδες .......

εχω το πι σι για τη μουσικη μου τις φωτος μου τις εφημεριδες μου το ραδιοφωνο μου και το ΕΒΑΥ μου και φυσικα για το ΑV club ......

κατεβαζω που και που απο κανα τορρεντ κανα κουφο ....βιντεακι !!

αυτα .....

δεν με εχει απασχολησει ιος !!! τωρα αν εχει μεσα ο δισκος κανεναν και μου κανει παρεα ;;;;; δεν ξερω ....... :chinscratch: :chinscratch:

ξεκινησα απο τα 98 . αναλογα το σεταπ μου μετραγα μπλε οθονες.
το γυρισα στα 2000. σταθεροτης ταξη και ασφαλεια. παιχνιδια δεν επαιζα (ολα καλα)αλλα χριεαστηκα να βαλω ενα περιφεριακο και εμπλεξα (δε θυμαμαι τι)
χτυπησα ΧΡ πριν απο 5 χρονια (δε θυμαμαι ακριβως)
ουτε ενα φορματ. δηλαδη ενα γιατι αλλαξα σκληρο ,αλλα δεν ειχα φτασει στο αμην, απλα δε με εφτανε ο χωρος
ουτε μια μπλε οθονη
ουτε ενα κολλημα.
βαλε βγαλε οτι θες
ενταξει βαλε βγαλε 5 χρονια δεν παει πλεον τοσο καλα , θελει ενα φορματ αλλα δεν καιγομαι κιολας (athlon 1300)

ποιος ο λογος να παω σε vista?
τι προσφερουν?
γιατι πραγματικα δεν εχω κανενα προβλημα με υπολογιστη στη χρηση που κανω για να ψαχτω

Παίδες μην τρελένεστε, δεν υπάρχει κανένας λόγος για κάποιον που θέλει Windows για Office και Internet και τίποτα άλλο!!!

Για παιχνίδια ναι μάλλον πρέπει να το σκεφτεί για αλλαγή.

Για εμάς τους HTPC αδες, ωω ναι αλλάζουν πολλά πραγματάκια (αλλαγή στην διαχείριση του ήχου και αν έχουμε 2 οι περισσότερες κάρτες ήχου, κλπ).Ευκολίες που δεν μπορείς να πείς εύκολα όχι!!

Το DirectX 10 θα βγεί μόνο για τα Vista??Δεν νομίζω ε??

Απάντηση: Re: Επισημη κυκλοφορια Windows Vista

Emilot said:
Το DirectX 10 θα βγεί μόνο για τα Vista??Δεν νομίζω ε??

Προς το παρών δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο (οτι θα υπάρχει για XP).
Επίσης το DirectX10 δεν είναι συμβατό με τις παλαιότερες εκδόσεις και γιαυτό στα Vista θα υπάρχει ενσωματωμένο και το DirectX 9L, μια έκδοση που θα επιτρέπει την συμβατότητα παλαιοτέρων εφαρμογών που θα απαιτούν DirectX 9.

Τελικα η κυκλοφορια των Vista θα γινει τελος Ιανουαριου μιας και τελος Νοεμβριου θα δωθει σε μεγαλες εταιριες και σε καποιους επιλεγμενους beta testers. Οι τιμες των πακετων ανακοινωθηκαν απο την Microsoft.

# Windows Vista Home Basic, $199/$99.95
# Windows Vista Home Premium, $239/$159
# Windows Vista Business, $299/$199
# Windows Vista Ultimate, $399/$259
2838_Pro07EN_3DS.JPG

# Microsoft Office Professional 2007 ($499/$329)
# Microsoft Office Small Business 2007 ($449/$279)
# Microsoft Office Standard 2007 ($399/$239)
# Microsoft Office Home and Student 2007 ($149/NA)

Οι τιμες σε καθε πακετο χωριζονται αν ειναι για νεα εγκατασταση ή αναβαθμιση.

Για ξανασκεφτείτε το λιγάκι... Κάτι φήμες κυκλοφορούν για hardware κλειδώματα του επεξεργαστή για να μην παίζουν πειρατικές ταινίες, παράνομα κατεβασμένα τραγούδια, πειρατικό software κλπ. κλπ. κλπ. Για ξανασκεφτείτε το...

Νίκος Μπαβιόλης said:
To πλαισιο και το multirama το κανουν αυτο μονο σε PC και λαπτοπ δικα τους.

Δες εδώ και εδώ

Επαναλαμβάνω ότι το φυλλάδιο με την πληροφορία βρισκόταν μέσα στην συσκευασία του Laptop το οποίο είναι ACER.

Μετα απο επικοινωνια μου με το ΠΛΑΙΣΙΟ μου πιστοποιησαν οτι αν εχει παρει καποιος λαπτοπ μεσα στις ημερομηνιες που λεει ο κατασκευαστης για το δωρεαν upgrade , με το που θα κυκλοφορησουν τα Vista περνας απο εκει και με την αποδειξη αγορας σου τα δινουν δωρεαν. Ανεξαρτητως αν ειναι turbo-x η οχι.

komhst said:
Για ξανασκεφτείτε το λιγάκι... Κάτι φήμες κυκλοφορούν για hardware κλειδώματα του επεξεργαστή για να μην παίζουν πειρατικές ταινίες, παράνομα κατεβασμένα τραγούδια, πειρατικό software κλπ. κλπ. κλπ. Για ξανασκεφτείτε το...

λες ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :bang:

οχι οτι εχω πειρατικα DVD CD ....

..... αλλα λεω τωρα εγω........... :flipout: :flipout:

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αμα θες να βαλεις βαζεις και τωρα. Με ματια στο internet τα βρισκεις. Τωρα βεβαια κατα ποσο θα παιξουν στο μηχανημα του καθενως δεν ξερω.

Πάντως εγώ το αποφάσισα, από εδώ και στο εξής λειτουργικό original ας κάνει και 300 ευρώ! Βαρέθηκα τα errors, τα format και τις μαϊμουδιές με τα windows update.
Καλά ε, όποιος δεν θα έχει πρόσβαση στα update ειδικά στην αρχή με τα Vista θα πέσει πολύ πίκρα...

Τα windows οφειλουν την εξάπλωση τους επειδή κυκλοφορουν σπασμένα.
Γιαυτο και τα vista πολυ σύντομα θα ειναι fully operational απο γνωστους πειρατές.
Ειδικά αν θέλει να μπει την αγορά η Microsoft δυναμικά με το νέο λειτουργικό, θα κάνει για μια φορά ακόμα τα "στραβά" μάτια... μετα απο 2 χρόνια θα εφαρμόσει καινουριο κόλπο -δικλίδα- για να μαζέψει την κατάσταση με τους πειρατές και μετα απο το sp2 πάμε για καινούριο λειτουργικό.
Η συνταγή είναι γνωστή...