ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Sony VPL-VW1000ES 4K/3D στο Golden Hall

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Sony VPL-VW1000ES 4K/3D

Με το φως η αληθεια ειναι την ακουσα στερεο! :p Και καλα τωρα που η λαμπα μου ειναι καινούργια.. Σε 200 ωρές με βλέπω να ψαχνομαι.. :p
Εγω σε βλεπω απο χθες να ψαχνεσαι....:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Sony VPL-VW1000ES 4K/3D στο

Με το φως η αληθεια ειναι την ακουσα στερεο! :p Και καλα τωρα που η λαμπα μου ειναι καινούργια.. Σε 200 ωρές με βλέπω να ψαχνομαι.. :p

Φυσιολογικά θα πρέπει να έπαιζε με φουλ ''γκάζια'', οπότε βλέπατε κάπου 60 τόσα νιτς σε 180 ίντσες. Ναι, είναι πολλά!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Sony VPL-VW100

Εγω σε βλεπω απο χθες να ψαχνεσαι....:p

Θα το πιστεψεις πως με χαλασε η φατσα του; :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Sony VPL-VW1000ES 4K/3D

Φυσιολογικά θα πρέπει να έπαιζε με φουλ ''γκάζια'', οπότε βλέπατε κάπου 60 τόσα νιτς σε 180 ίντσες. Ναι, είναι πολλά!!

Γιάννη σε κάποια στιγμή στο μενού είδα μια αντίθεση 95. Το slider ήταν σχεδόν τέρμα πάνω. Βέβαια δεν γνωρίζω σε ποιά θέση είναι default και σε ποιo mode εικόνας είμασταν. Η αλήθεια είναι πάντως ότι σε φωτεινές σκηνές (όπως αυτή επάνω με την 84άρα sony - επίτηδες την έβαλα) την άκουγες για τα καλά.

Να πώ επίσης ότι οι παράπλευροι τοίχοι ήταν μαύροι και το ταβάνι λευκό.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Sony VPL-V

Θα το πιστεψεις πως με χαλασε η φατσα του; :p
Ναι (μιας και ειναι οντως ασχημούλης). Αλλα και 2 μας ξερουμε ότι ειναι μια, προσωρινή, δικαιολογια :p

Ασχετο: Ειναι που χω κοιμηθει ελαχιστα ή ο 4Κ θα μπορούσε να παίξει (έπαιζε; ) 3D με passive γυαλιά;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ναι (μιας και ειναι οντως ασχημούλης). Αλλα και 2 μας ξερουμε ότι ειναι μια, προσωρινή, δικαιολογια :p

Ασχετο: Ειναι που χω κοιμηθει ελαχιστα ή ο 4Κ θα μπορούσε να παίξει (έπαιζε; ) 3D με passive γυαλιά;

Όχι, με active shutter γυαλιά ηταν..

Το 3d είναι ενεργητικό φαντάζομαι!
Ενεργό εννοείς.... :p

Προφανως λεω για 1080 με passive γυαλια.

Όχι, με active shutter γυαλιά ηταν..

Ναι, λεω ομως αν θα μπορουσε (θεωρητικά έστω) να ειναι με passive στα 1080.

Θα ηταν ενα + στο 3D του (γενικά των 4k).

Και θα μειωνε τις απαιτησεις σε φως.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Sony VPL-VW100

Γιάννη σε κάποια στιγμή στο μενού είδα μια αντίθεση 95. Το slider ήταν σχεδόν τέρμα πάνω. Βέβαια δεν γνωρίζω σε ποιά θέση είναι default και σε ποιo mode εικόνας είμασταν. Η αλήθεια είναι πάντως ότι σε φωτεινές σκηνές (όπως αυτή επάνω με την 84άρα sony - επίτηδες την έβαλα) την άκουγες για τα καλά.

Να πώ επίσης ότι οι παράπλευροι τοίχοι ήταν μαύροι και το ταβάνι λευκό.

Φυσιολογικά πράγματα...είναι πολλά τα 9 τ.μ.!!-bye-

Όπως μας διευκρίνησε ο υπεύθυνος της παρουσιάσης ήταν μια απλή οθόνη νοικιασμένη από κάποια εταιρία ενοικιάσεως οθονών και το χρώμα της ήταν λευκό.

Πηγές αναπαραγωγής ήταν ένα htpc και το sony playstation ενώ οι προβολείς ήταν ακαλιμπράριστοι.

Η απόσταση θέασης μας πρέπει να ήταν 4-5 μέτρα.
το πιασαμε το υποννοουμενο;
σου λεει,που να τον δειτε και σε μια καλη οθονη ή τρικαλη Stewart και σε 100-120 ιντσες, σπιτι σας, με το μηχανακι ρυθμισμενο.......

με την καραμπινα αγκαλια θα βλεπετε ταινια,μη σας τον κλεψουν......

Από αυτή την απόσταση (τόσο κοντά) ποιες εντυπώσεις αποκομίσατε σχετικά με την ευκρίνεια? (4Κ vs 2K)

Ήταν σαν SD vs HD? Ήταν σαν 720 με 1080? Ήταν κάτι ανάμεσα?

Δεν ειδαμε το ιδιο υλικο (4Κ) και στον μικρο για να μπορουμε να κρινουμε. Πάντως, με υλικο bluray στις 180 ίντσες ο μικρος ηταν καπως θολός οταν δεν είχε reality creation on, κάτι που σημαίνει πως οι τεράστιες ιντσες θελουν μεγαλυτερης αναλυσης υλικό.

Απάντηση: Re: ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Sony VPL-VW1000ES 4K/3D στο Golden Hall

σου λεει,που να τον δειτε και σε μια καλη οθονη ή τρικαλη Stewart και σε 100-120 ιντσες, σπιτι σας, με το μηχανακι ρυθμισμενο.......

Ετσι είναι...
Και ειχε και λιγο light spill ο χωρος απο ενα παραθυρο στην πισω πλευρά.
Σπιτι θα ειναι καλυτερα τα πράγματα

Μόλις γύρισα.... (ναί, ξαναπήγα και είδα μόνο τον 50-άρη).
Ήταν σαν κάτι να με πείραζε, σαν κάτι να μου έλειπε... Μπορείτε να μαντέψετε τι είδα; :worshippy:

Van%20Helsing%202.jpg

Απάντηση: Re: ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Sony VPL-VW1000ES 4K/3D στο Golden Hall

Ποιο υπονοούμενο? Μήπως ήταν καλιμπραρισμένα τα μηχανήματα και τους χάλασε η οθόνη?

Ήταν σαν κάτι να με πείραζε, σαν κάτι να μου έλειπε... Μπορείτε να μαντέψετε τι είδα; :worshippy:

Van%20Helsing%202.jpg
:p

Καιιιι;

Δεν ειδαμε το ιδιο υλικο (4Κ) και στον μικρο για να μπορουμε να κρινουμε. Πάντως, με υλικο bluray στις 180 ίντσες ο μικρος ηταν καπως θολός οταν δεν είχε reality creation on, κάτι που σημαίνει πως οι τεράστιες ιντσες θελουν μεγαλυτερης αναλυσης υλικό.

Έχω την εντύπωση ότι καθόσασταν υπερβολικά κοντά. Σε κανονική απόσταση θέασης πιθανολογώ πως δεν θα υπήρχε μεγάλη διαφορά. Δύσκολο είναι να ανοίξει κανείς στο σπίτι του 180 ίντσες, ακόμα πιο δύσκολο να βρει 4Κ υλικό, τελικά όμως ακατόρθωτο (για την πλειονότητα) να κουνάει το κεφάλι πάνω-κάτω για να δει μια ταινία. Θα μου πεις, γούστα είναι αυτά...

Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Sony VPL-VW1000ES 4K/3D στο Golden Hall

Van%20Helsing%202.jpg

Χατζζζζζζζζζζζ. Αυτοί οι πλανάρ λενε τίποτα?????? :ADFAD2:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Sony VPL-VW1000ES 4K/3D στο Golden Hall

Χατζζζζζζζζζζζ. Αυτοί οι πλανάρ λενε τίποτα?????? :ADFAD2:

Καλά ''ξυραφάκια''!!!:Banane0:

Κατά τα λοιπά, δεν βλέπω να πιάνουν πάνω από 2-3 κατοστάρικα μεταχειρισμένοι!!!:flipout::devil-smiley-029: