ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Status
Not open for further replies.
Υπάρχει μόνιμα μία λυμένη ζώνη και με το που ο κ. Σκαλούμπακας γράφει κάτι απαντούν πολύ επιθετικά προς αυτόν, διακρίνωντας συγκεκριμένες λέξεις στα γραφόμενά του.
Δεν ξέρω όλη την προϊστορία βέβαια, αλλά όσο νάναι ρε παιδιά τον αρπάζετε από τα μούτρα με το που θα γράψει το οτιδήποτε! Καλημέρα να γράψει ο άνθρωπος, "κακή ψυχρή και ανάποδη" θα είναι η απάντηση.
Το βασικό είναι ότι έχουμε όλοι την ίδια κα^Ζ^Ζ μανία και έχουμε χωρίσει σε στρατόπεδα χωρίς λόγο.

Άμα αρχίσω και να ποστάρω τα ειρωνικά μηνύματα του πάρεδρου,
δεν θα τελειώσω ούτε του χρόνου.

Το 99,99% των post του στο AVClub είναι είτε για να πικάρει- προκαλέσει
είτε για να ειρωνευτεί. Λογική συνέχεια της συμπεριφοράς του είναι
ακόμα και η "καλημέρα' του να εκλαμβάνεται ως "κακή ψυχρή και ανάποδη".

Φίλε μου, "to make o long story short" ο τύπος έχει καεί από μόνος του εδώ και καιρό
και δεν του φταίει κανένας.

Ρε σεις, μπας και ειναι αλλος το μελος skaloumbakas και αλλος ο προεδρος του aca ?????

Εγω γι'αυτο τον ρωτησα στο #147 αν ειναι ο ιδιος.

Αρχιζω και πιστευω οτι αυτος εδω ειναι "πυροσβεστης".

Στο σπιτι μας ειναι καλος και ευγενης μετα λιγων ειρωνικων σχολιων ( τα μινιμουμ)
,αντι να προτεινει και να βοηθησει λιγο στο στησιμο του περιπτερου αφου εχει τοσες γνωσεις .
Στο σπιτι του φυσικα ( αν και εφοσον ειναι ο ιδιος ) υβριζει και βγαζει τα απωθημενα του.

Δοκτωρ (προσπαθω να κρατηθω να μην σας βρισω κι εδω μεσα ) & Μιστερ Σκαλουμπακας

Εγώ απορώ που μια τόσο απλή υπόθεση, όπως η συμμετοχή του AVClub σε μία έκθεση ώς παρουσία και μόνον, μπορεί να εξελιχθεί σε αντικείμενο αντιπαράθεσης, αντί να μας απασχολεί δημιουργικά.

Τελικά η μιζέρια και οι ίντριγκες είναι χαρακτηριστικό μας. Μπράβο μας.:SFGSFGSF:

Κυριε Σκαλουμπακα,

Ηθελα να ρωτησω γιατι τοχω απορια.

Ειστε ο ιδιος που ενδιαφερθηκε φιλικα για το ηχοσυστημα που θα στηθει στο περιπτερο του AVCLUB ?

Και ρωτω γιατι ετυχε το ματι μου να πεσει σε αυτα τα σχολια σας στην ιστοσελιδα σας:

μπας και δεν αντεχετε την κριτικη στο υφος που εσεις επιθυμειτε ?

Και αν το επιπεδο μας δεν ειναι του δικου σας γιατι συνεχιζετε να εισερχεστε και να μας διαβαζετε?

Επρεπε να δώσεις το link για πλήρη ενημέρωση, γιατί φέτος τελικά δεν καλύπτουμε το Show, κε Kosh

-http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2004

Last edited by a moderator:
Re: ΠΡΑΓΜΑΤΙ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΕΣ"...

Γι' αυτό και τελικά, πιστεύω ότι με ευθύνη των αξιότιμων διαχειριστών σας αλλά και των μελών του Φορουμ σας, πιστεύω ότι τελικά πρέπει (και θα στήσετε...) ένα αξιόπιστο και χωρίς λεφτά σύστημα. Το οφείλετε σε αυτούς που κι εσύ αναφέρεσαι...

Μην αδικείτε τους εαυτούς σας...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΕΣ"...

ενδιαφέρον:
αυτά έγραφε ο αγαπητός μας χτες το βράδυ όταν ήδη το απόγευμα είχε ήδη αποφασίσει να λάβει "μέτρα"....

Re: ΠΡΑΓΜΑΤΙ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΕΣ"...

ενδιαφέρον:
αυτά έγραφε ο αγαπητός μας χτες το βράδυ όταν ήδη το απόγευμα είχε ήδη αποφασίσει να λάβει "μέτρα"....

Μα δεν φταίει ο αγαπητός. Φταίνε οι:
  1. Ο Πρόεδρος
  2. Ο Γεν. Γραμματεύς
:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Κάτι σαν τον Dr Jekyll και Mr Hyde .....

μηπως τελικα οτι και αν στησουμε θα ειμαστε στημενοι στο τοιχο απο οποιονδηποτε κριτη ανωτερων και κατωτερων συστηματων?

τοση κακια ρε σεις!!! μονα ζυγα δικα σας Κε προεδρε στηναμε δεν στηναμε εκει στον τακο το avclub

Απάντηση: Re: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

μηπως τελικα οτι και αν στησουμε θα ειμαστε στημενοι στο τοιχο απο οποιονδηποτε κριτη ανωτερων και κατωτερων συστηματων?

τοση κακια ρε σεις!!! μονα ζυγα δικα σας Κε προεδρε στηναμε δεν στηναμε εκει στον τακο το avclub

Αφού το avclub θα έχει δικό του δωρεάν χώρο από την διοργανώτρια εταιρεία κ το aca δεν θα έχει...δεν είναι λογικό να υπάρχει θέμα...???

-bye-

πιστευω οτι καπου εδω πρεπει να τελειωσει αυτη η ιστορια που δεν εχει να προσφερει τιποτε αλλο
ας συνεχισουμε ο καθενας στον δρομο που εχει διαλεξει για να προβαλλει της ιδεες του χωρις αλλες αντιπαλοτητες και ειρωνειες

εγώ το είπα...

να μην μπούμε σ' αυτό το τρυπάκι!

εμείς πάντως, δεν τραβάμε κανένα ζόρι, όποτε, γιατί ασχολούμαστε???

Και τώρα επειδή έχω μιά δουλίτσα με τη γραμματέα μου θα σας αφήσω.

Και όταν στήσετε το συστηματάκι, σφυράτε μου... :worshippy:

ΦΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

Ακούστηκε ??????

p.s.1 ρε τι έχασα πάλι ?????????
p.s.2 Τα τριγωνάκια θα είναι από τον γνωστό Τάσο στην πλατεία Πανοράματος ??????
p.s.3 Τι μου δίνετε για να φέρω τον Ντίνο τυλιγμένο με κορδέλα ???????

Για να στήσει το καλλίτερο σύστημα το avclub και θα μας κοιτάνε όλοι δε χρειάζεται πολυ κόπος και να στίψουμε μυαλά.

Το μόνο που χρειάζεται ειναι ένα τηλέφωνο στο Κο Μανωλάκο να φροντίσει να φέρει μια μπαντα να παίζει unplugged

Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Εγώ πάντως , εάν ήμουν κάτοικος Αθηνών , πολύ θα ήθελα να ακούσω το σύστημα του κ. Σκαλούμπακα - μιά και στην Θεσσαλονίκη ουδείς με εκάλεσε να ακούσω το χάι εντ σύστημα του.(Υπό την προϋπόθεση ότι θα είχε την ευγενή καλωσύνη να με καλέσει σπίτι του ) . Φευ όμως . Το μεν πνεύμα πρόθυμον , η δε σαρξ αδρανής (για να διανύσει 514 χιλιόμετρα . )

Είναι επειδή δεν έχεις λιμουζίνα και οδηγό. Πτωχέ!

(Πάρε τον Παναγιωτίδη ωρομίσθιο. Αντέχει αυτός)... :flipout: :flipout:

Στη χθεσινή Γεν. Συνέλευση του Ομίλου αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Εξ' αιτίας του γεγονότος ότι η Vision Press και το περιοδικό High Fidelity, διέθεσε δωρεάν δωμάτιο στο AVForum/AVClub που αποδεδειγμένα και επανειλημμένα έχει καταφερθεί εναντίον του High End και θεωρώντας ότι αυτό προσβάλει την ίδια την ύπαρξη του High End αλλά και τους υπόλοιπους Εκθέτες του Χώρου που θα μετέχουν επί πληρωμή στην Έκθεση 9-11 Νοεμβρίου στο Athens Imperial...

2. Από το γεγονός των ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ που έτυχε μήνυμα του Προέδρου του A.C.A. στο AVForum/AVClub ( http://www.avclub.gr/forum/sho.....post279541 & http://www.avclub.gr/forum/sho.....post279543 ) από μέλη του!!!

... ΔΕΝ θα καλύψει φέτος την Εκθεση αυτή.

Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματεύς

Εκείνο το "Ομίλου" το προσέξατε;

Α ρε Άλκη τί τραβάς και δεν το μαρτυράς... :D

ΦΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

Ακούστηκε ??????

p.s.1 ρε τι έχασα πάλι ?????????
p.s.2 Τα τριγωνάκια θα είναι από τον γνωστό Τάσο στην πλατεία Πανοράματος ??????
p.s.3 Τι μου δίνετε για να φέρω τον Ντίνο τυλιγμένο με κορδέλα ???????

Σωπα βρε, θα παμε, αλλα εγω θα ειμαι "ινγκογνιτο"

ο προέδρος πάντως τα κατάφερε,, ΕΡΕΘΙΣΕ (Ο YES SSSSS BABYYYYYYY!) πολύ κόσμο !!! να χει το νού του !!! ποτέ δεν ξέρεις τι σου συμβάινει με τέτοια απήχηση !!!

Status
Not open for further replies.