Επίσημη τοποθέτηση της διαχείρισης

Η ουσια ειναι μια.

Το μελος audiophile62 γιατι δεν βγαινει να απαντησει, δημοσια ή οχι?

Το παραπανω μελος, εχει φιλο καταστηματαρχη, τον οποιο παρακαλεσε, να τον βοηθησει να πουλησει καποια πραγματα,μεσω τραπεζης.

Ο καταστηματαρχης, το εκανε διοτι ο audiophile θα αγοραζε απο τον καταστηματαρχη αλλα πραγματα, και ο νομος προσφορας και ζητησης θα συνεχιζοταν.

Επισης, αρκετοι εδω μεσα δεν εχουν λεφτα να αγορασουν κατι "κελεπουρια" που πωλουνται (διοτι οι ιδιοκτητες των, τα θελουν μετροιτης) και ετσι στρεφονται σε δανεια.

Τι πιο απλο για μενα τον ιδιωτη, να πουλησω κατι αμεσα, με δοσεις και να ειμαι καλλυμενος?

ΥΓ. Το παραπανω το εχω κανει, σε αλλο φορουμ, και απλα δινω μια ιδεα του τι μπορει να συμβαινει.

Φιλε μου ο audiophile62 δεν απανταει γιατι οπως μπορεις να δεις δεν εχει διαβασει καν το θεμα. Ισως θα επρεπε να τον ενημερωσει καποιος για την υπαρξη του.
Ολα αυτα που λες με βρησκουν απολυτος συμφωνο.
Καποια στιγμη πουλαγε εδω μεσα ενα παλικαρι τα ηχεια του. Ειχα μιλησει μαζι του και μου ειπε οτι μπορω να τα δω στο χ μαγαζι. Αυτο τι σημαινει? Οτι ειναι κατακριτεο? Υπαρχει και με αυτον καμια "διαπλοκη"?
Ημαρτον. Δεν μπαινει ολος ο κοσμος στα φορουμ για να ενημερωνετε για τις αγγελειες που μπορει να υπαρχουν. Γνωριζω πολλους που δεν εχουν καν ιντερνετ σπιτι τους. Αυτοι πως μπορουν να μαθουν για μεταχειρησμενα? Μονο απο χρυση ευκαιρια?Δεν ειναι μια λυση να το αφησω σε εναν εμπορο μπας και καταφερει να το πουλησει?
Πολλοι που θελουν να αλλαξουν μηχανηματα δεχονται τετοιου ειδους εξηπηρετησεις απο διαφορους εμπορους με σκοπο βεβαια τα νεα μηχανηματα να ειναι απο αυτους. Οποιος παει σε καταστηματα θα δει μια σειρα απο μεταχειρισμενα.
Ομως ολα αυτα δεν ειναι η ουσια. Η ουσια ειναι το ολο θεμα εχει ανοιξει λογω προσωπικων διαφορων που υπαρχουν και δημιουργηθηκαν σε αλλο φορουμ.

Αναμένω απάντηση στα συγκεκριμένα ερωτήματα που έθεσα απ την διαχείριση και όχι απ τον (ή την) audiophile62.
mr_rebelos, μην τα συνεχίζεις άλλο, εκτός κι αν έγινες διαχειριστής

Αναμένω απάντηση στα συγκεκριμένα ερωτήματα που έθεσα απ την διαχείριση και όχι απ τον (ή την) audiophile62.
mr_rebelos, μην τα συνεχίζεις άλλο, εκτός κι αν έγινες διαχειριστής

Απ' οσο γνωριζω στο Avclub υπαρχει ελευθερια γραφης (εντος των οριων των κανονων βεβαια). Νομιζω λοιπον οτι μπορω να γραφω ελευθερα χωρις να ειμαι διαχειριστης. Αν κανω λαθος ας με ενημερωσει η διαχειριση παρακαλω.

Έχεις κάνει όσα ποστ δεν είχες κάνει σε 3 μήνες σε αυτό το θέμα.
Να αρχίσω να βγάζω συμπεράσματα?

Εγω παντως ειμαι υπερ της αποψης το να βγαζει ο καθενας εστω και αν ειναι απο καταστημα αγγελιες,στι φιναλε ειναι ο νομος της προσφορας και της ζητησης ρε παιδια.Δεν ειναι κλεμενα τα μηχανηματα.

Έχεις κάνει όσα ποστ δεν είχες κάνει σε 3 μήνες σε αυτό το θέμα.
Να αρχίσω να βγάζω συμπεράσματα?

Εχεις δει απο ποτε ειμαι μελος στο avclub? Θα επρεπε με την λογικη σου να εχω γυρω στα 2000 ποστ? Γραφω οποτε θελω να γραψω χωρις να μου επιβαλει κανενας.
Απο εκει και περα σε οτι αφορα τα συμπερασματα σου. Αν εσυ βγαζεις συμπερασματα αναλογα αν καποιος παει με τα νερα σου ή οχι βγαλε οτι συμπερασμα θες. Εγω εχω ενα να πω. Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται. Δοξα το Θεο υπαρχουν ατομα που με γνωριζουν και ξερουν αν παιζω κανενα παιχνιδι ή οχι.

Ομως ολα αυτα δεν ειναι η ουσια. Η ουσια ειναι το ολο θεμα εχει ανοιξει λογω προσωπικων διαφορων που υπαρχουν και δημιουργηθηκαν σε αλλο φορουμ.

Τοτε γιατι ασχολουμαστε εμεις, που ειμαστε απεξω?
Θα επρεπε ολοι οι υπολοιποι να μην εχουμε γραψει ουτε ενα μην.

Αλλα μαλλον τα θελει ο απαυτος μας.

Η διαχείριση δεν έχει να τοποθετηθεί περισσότερο από όσο απάντησε ο Τάσος Οικονόμου.

Η ΔΟ όσο μπορεί να έχει το νού της τον έχει.

Το θέμα έχει εξαντληθεί γιά την διαχείριση.
Όποιος θέλει ας το συνεχίσει ΧΩΡΙΣ μπηχτές, προσβολές ή υπονοούμενα

Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι ένας χρήστης χρησιμοποιεί τακτικά τις αγγελίες ( μπορεί να έχει κόλλημα με τις αγορές και να μην κρατάει τα προιόντα πάνω από 2 βδομάδες - who cares - i don't ) και ένας άλλος κατηγορεί την ΔΟ ότι δεν κάνει την δουλειά της απέναντι στον πρώτο χρήστη επειδή - ίσως - χρησιμοποιεί υπερβολικά τις αγγελίες ... Η απάντηση της ΔΟ είναι ότι ο πρώτος χρήστης δεν έχει κάποια επαγγελματική ιδιότητα και τα αντικείμενα που πουλάει είναι προσωπικά του ... Πιο ξεκάθαρη απάντηση δεν υπάρχει ...

H απάντηση της διαχείρισης ήταν ότι χρησιμοποίησε για μία αγγελία ενός φίλου του την κάρτα.
Πιο απλά Ελληνικά δεν μπορώ να γράψω

Μιας και τωρα μπορεσα να δω το θεμα θα ηθελα να τοποθετηθω αν και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι εγινε ολος αυτος ο ντορος.
Πριν 3 μηνες ρωτησα το μελος audiophile62 για το αν ειναι καταστημα. Η απαντηση του ηταν ξεκαθαρη οτι δεν ειναι καταστημα αλλα απλα ανοιξε 2 αγγελιες για εξυπηρετηση ενος γνωστου του που διατηρει καταστημα. Ολες οι υπολοιπες αγγελιες με διαβεβαιωσε οτι ειναι απο δικα του μηχανηματα και δεν εχουν σχεση με καταστηματα. Του μετεφερα τις 2 αγγελιες του στην σωστη κατηγορια των καταστηματων και τον ρωτησα επισης πως ειναι δυνατον να μπορει να δεχεται πιστωτικες καρτες. Η απαντηση ηταν οτι εχει φιλους με αυτην την δυνατοτητα και δεχθηκαν να τον εξυπηρετησουν. Το λαθος μου ηταν οτι εγραψα οτι εχει βαλει μια αγγελια και οχι δυο στα καταστηματα.
Οπως ειπωθηκε και σε προηγουμενα ποστ δεν θα ζητησω απο κανεναν δηλωση του Ν.105 για το αν διατηρει καταστημα η οχι.

Το θεμα οντως θεωρειται ληξαν και δεν υπαρχει κανενας μα κανενας απολυτως λογος να συνεχιστει. Πιστευω οτι ειμουν ξεκαθαρος.

Επισης δεν εχω καμια απολυτως σχεση με τον κ. audiophile62 και δεν τον γνωριζω ουτε αυτον αλλα ουτε και το καταστημα για το οποιο ειχαν μπει οι 2 αγγελιες.

Αν συνεχιζεις να εχεις αποριες για το αν κανω σωστα την "δουλεια μου" η οχι μπορεις να μου ζητησεις το τηλεφωνο μου να με παρεις να με ρωτησεις οτι αλλο θελεις.

<<ο παραπανω μελος, εχει φιλο καταστηματαρχη, τον οποιο παρακαλεσε, να τον βοηθησει να πουλησει καποια πραγματα,μεσω τραπεζης.

Ο καταστηματαρχης, το εκανε διοτι ο audiophile θα αγοραζε απο τον καταστηματαρχη αλλα πραγματα, και ο νομος προσφορας και ζητησης θα συνεχιζοταν.

Επισης, αρκετοι εδω μεσα δεν εχουν λεφτα να αγορασουν κατι "κελεπουρια" που πωλουνται (διοτι οι ιδιοκτητες των, τα θελουν μετροιτης) και ετσι στρεφονται σε δανεια.

Τι πιο απλο για μενα τον ιδιωτη, να πουλησω κατι αμεσα, με δοσεις και να ειμαι καλλυμενος?
>>

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΝΗΦΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ΓΙΑ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ - ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΘΡΙΛΕΡ , ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑ...
ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΒΑΘΥΤΕΡΩΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΙΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ "ΠΟΝΗΡΟ" ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΩ ΑΛΛΑ...........

Ουτε διακοπες δε μπορει να παει κανεις.....
Για ενημερωση λοιπον οσων πιθανον να ενδιαφερονται , τα πραγματα μου πουληθηκαν ολα , εκτος του τελικου Aaron , τον οποιο σκεφτομαι και να κρατησω μια και πηρα ενα ΚΑΤΑΠΚΗΚΤΙΚΟ ζευγαρι ηχεια Xavian και τωρα κοιταω για καποιο CD Player ευκαιρια προκειμενου να στησω ενα δευτερο συστηματακι για το εξοχικο.....