mr_rebelos
Μέλος Σωματείου
Η ουσια ειναι μια.
Το μελος audiophile62 γιατι δεν βγαινει να απαντησει, δημοσια ή οχι?
Το παραπανω μελος, εχει φιλο καταστηματαρχη, τον οποιο παρακαλεσε, να τον βοηθησει να πουλησει καποια πραγματα,μεσω τραπεζης.
Ο καταστηματαρχης, το εκανε διοτι ο audiophile θα αγοραζε απο τον καταστηματαρχη αλλα πραγματα, και ο νομος προσφορας και ζητησης θα συνεχιζοταν.
Επισης, αρκετοι εδω μεσα δεν εχουν λεφτα να αγορασουν κατι "κελεπουρια" που πωλουνται (διοτι οι ιδιοκτητες των, τα θελουν μετροιτης) και ετσι στρεφονται σε δανεια.
Τι πιο απλο για μενα τον ιδιωτη, να πουλησω κατι αμεσα, με δοσεις και να ειμαι καλλυμενος?
ΥΓ. Το παραπανω το εχω κανει, σε αλλο φορουμ, και απλα δινω μια ιδεα του τι μπορει να συμβαινει.
Φιλε μου ο audiophile62 δεν απανταει γιατι οπως μπορεις να δεις δεν εχει διαβασει καν το θεμα. Ισως θα επρεπε να τον ενημερωσει καποιος για την υπαρξη του.
Ολα αυτα που λες με βρησκουν απολυτος συμφωνο.
Καποια στιγμη πουλαγε εδω μεσα ενα παλικαρι τα ηχεια του. Ειχα μιλησει μαζι του και μου ειπε οτι μπορω να τα δω στο χ μαγαζι. Αυτο τι σημαινει? Οτι ειναι κατακριτεο? Υπαρχει και με αυτον καμια "διαπλοκη"?
Ημαρτον. Δεν μπαινει ολος ο κοσμος στα φορουμ για να ενημερωνετε για τις αγγελειες που μπορει να υπαρχουν. Γνωριζω πολλους που δεν εχουν καν ιντερνετ σπιτι τους. Αυτοι πως μπορουν να μαθουν για μεταχειρησμενα? Μονο απο χρυση ευκαιρια?Δεν ειναι μια λυση να το αφησω σε εναν εμπορο μπας και καταφερει να το πουλησει?
Πολλοι που θελουν να αλλαξουν μηχανηματα δεχονται τετοιου ειδους εξηπηρετησεις απο διαφορους εμπορους με σκοπο βεβαια τα νεα μηχανηματα να ειναι απο αυτους. Οποιος παει σε καταστηματα θα δει μια σειρα απο μεταχειρισμενα.
Ομως ολα αυτα δεν ειναι η ουσια. Η ουσια ειναι το ολο θεμα εχει ανοιξει λογω προσωπικων διαφορων που υπαρχουν και δημιουργηθηκαν σε αλλο φορουμ.