Θα πρέπει να ακούσεις τις αντίστοιχες προτάσεις των Sony και κάποιον πιο επωνύμων κτλ μέχρι τα 150 ευρώ για να το συζητήσουμε .Σώπα ρε Μάκη που παίζουν καλά τα απλά AirPods![]()
Θα πρέπει να ακούσεις τις αντίστοιχες προτάσεις των Sony και κάποιον πιο επωνύμων κτλ μέχρι τα 150 ευρώ για να το συζητήσουμε .
Δεν είναι τυχαίο που τα είχα πάρει στην έκθεση μαζί μου αναφέρομαι για τα ακουστικά in ear με καλώδιο της Apple.
Είμαι από αυτούς που ακούω τα πάντα δεν έχω κόμπλεξ ,πάντα για in ear ακουστικά μιλάω με την αντίστοιχη πρόταση του ανταγωνισμού άλλωστε δεν είναι τυχαίο που κάποιοι προσπάθησαν να τα αντιγράψουν με υποδεέστερο αποτέλεσμα φυσικά ...Εσυ λες να μην έχω ακούσει;
Βασικά θαυμάζω το θάρρος σου να φέρεις τα EarPods για συγκριτικό σε έκθεση ακουστικών.
Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον τύπο με το ζασταβα που βλέπει στο φανάρι μια Ferrari, κατεβάζει το παράθυρο και ρωτάει τον οδηγό της: «Καλά πάει;»![]()
Είμαι από αυτούς που ακούω τα πάντα δεν έχω κόμπλεξ ,πάντα για in ear ακουστικά μιλάω με την αντίστοιχη πρόταση του ανταγωνισμού άλλωστε δεν είναι τυχαίο που κάποιοι προσπάθησαν να τα αντιγράψουν με υποδεέστερο αποτέλεσμα φυσικά ...
Από την άλλη είμαι κάτοχος και πανάκριβων ακουστικών .
Ok, απλά επειδή στα αυτιά μου ακούγονται επιεικώς μέτρια, δεν θα μπορούσα να τα φανταστώ κόντρα σε καλά ακουστικά. Για δωρεάν ακουστικά πάντως, μια χαρά είναι.
Sent from my iPad using Tapatalk
Που τα δινουν δωρεαν;
Παντως ο ηχος ακομη κ των απλων βελτιωνεται με σιλικονες. Ενας λογος που τα προ ακουγονται καλυτερα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Η επιτυχία στο ακουστικό αυτό της μήλο εταιρίας in ear με καλώδιο ήταν ότι έδωσε χαμηλό που απουσιάζει από άλλες προτάσεις με μεστές μεσαίες και υψηλές που δεν κουράζουν ...είπαμε μέχρι τα 150 ευρώ .Ok, απλά επειδή στα αυτιά μου ακούγονται επιεικώς μέτρια, δεν θα μπορούσα να τα φανταστώ κόντρα σε καλά ακουστικά. Για δωρεάν ακουστικά πάντως, μια χαρά είναι.
Η επιτυχία στο ακουστικό αυτό της μήλο εταιρίας in ear με καλώδιο ήταν ότι έδωσε χαμηλό που απουσιάζει από άλλες προτάσεις με μεστές μεσαίες και υψηλές που δεν κουράζουν ...είπαμε μέχρι τα 150 ευρώ .
Ίσα ίσα που κάποιοι ήταν επικριτικοί όσον αφορά το πλούσιο χαμηλό που έδινε .Δεν ξέρω ειλικρινά που το είδες το χαμηλό. Εγώ αυτό θεωρούσα το βασικό του μειονέκτημα. Τι να πω, ίσως στα δικά μου αυτιά δεν κάθονταν καλά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.