spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,189
Ναι, καλά….αλλιώς θα συγκρατηθώ)

ΥΓ Ε ναι, τώρα που έσκασες τα χιλιάρικα για τηλ, ρολόι, Mac και οθόνη, είναι σόφρων να μην σκορπίσεις αλλά 250 νταλαρς

Ναι, καλά….αλλιώς θα συγκρατηθώ)
Ναι, καλά….
ΥΓ Ε ναι, τώρα που έσκασες τα χιλιάρικα για τηλ, ρολόι, Mac και οθόνη, είναι σόφρων να μην σκορπίσεις αλλά 250 νταλαρς![]()
Το ξερα ότι θα το παίξεις αυτό το χαρτί.Υπερβολές, Mac και οθόνη είναι από τη δουλειά, καθηγητής είμαι, όχι εφοπλιστής.![]()
Με 5 λεπτά χρήσης:
Το NC είναι εντελως άλλου επιπέδου σε σχέση με τα g1.
Δοκιμη με απορροφητηρα σπίτι: Τα παλιά έσβηναν κάπως τον θόρυβο αλλά υπηρχε καθαρά στο backround.
Με τα νέα ο θορυβος σχεδόν μηδενίζεται.
Το transparency mode επίσης με πιο «φυσικό« ηχο.
Μπάσο σαφώς περισσότερο (τώρα αν είναι και λιγο υπερβολικό, ο χρόνος θα δείξει….οπως συμβανει πάντα πάντως με το μπάσο, είναι πάντα ευχάριστο αρχικά).
Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί να το δοκιμάσω αυτό ποτε…Καλορίζικα!
Άραγε έχει βελτιωθεί και η ακύρωση θορύβου στο μικρόφωνο; Ο συνομιλητής σου δηλαδή σε ακούει καθαρά ή περνάει σε εκείνον η φασαρία που υπάρχει γύρω σου;
Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro
Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί να το δοκιμάσω αυτό ποτε…
Απο περιέργεια, ίσως το κάνω.
Ναι, εγώ τα χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά για μουσική.Μα στην συνομιλία αυτό νομίζω είναι το σημαντικό.
Να μπορεί να σε ακούσει ο άλλος και να καταλαβαίνει τι λες. Όσο καλό anc και να έχει στο ακουστικό (για σένα) αν δεν μπορεί να σε ακούσει ο άλλος τότε για κλήσεις απλά δεν κάνουν.
Για μουσική και λοιπές ακροάσεις είναι από τα κορυφαία.
Δεν δουλευει και τέλεια αυτο αλλά ΟΚ…Επίσης, ένα πολύ καλό που δεν υπήρχε στην προηγούμενη γενιά, είναι η αυξομείωση της έντασης με άγγιγμα στο ακουστικό πλέον.
Δεν χρειάζεται να βγάζεις το τηλέφωνο από την τσέπη αλλά ούτε και να μιλάς στον δρόμο με την Siri...δεν είναι κι ότι καλύτερο!
Δεν δουλευει και τέλεια αυτο αλλά ΟΚ…
Ναι, θέλει συνήθεια (και λίγο τύχηΜόλις συνηθίσεις τον τρόπο, νομίζω θα είσαι ΟΚ.
Θυμάμαι να μην μπορώ να κάνω κλικ για να απαντήσω στην κλήση για καμιά βδομάδα στην gen 1![]()
Απ όσο έχω δει σε youtube videos έχουν βελτιωθεί αρκετά..Καλορίζικα!
Άραγε έχει βελτιωθεί και η ακύρωση θορύβου στο μικρόφωνο; Ο συνομιλητής σου δηλαδή σε ακούει καθαρά ή περνάει σε εκείνον η φασαρία που υπάρχει γύρω σου;