[Επίσημο] Apple AirPods Pro 3

Live Translation with AirPods is not available if you are in the EU and your Apple Account Country or Region is also in the EU

Αυτόν τον υστερικό νόμο του GDPR θα τον βρίσκουμε μπροστά μας παντού, ελπίζω μόνο ως σπάσιμο νεύρων και όχι ως τίποτα χειρότερο.

Δεν είναι θέμα κόστους, απλά τα Airpods δεν έχουν trade in, άρα είναι πιο δύσκολο να τα ξεφορτωθείς (έστω και με απώλεια χρημάτων). Κι εμένα εκεί είναι η κόκκινη μου γραμμή μου (το να μην έχω διπλά πράγματα που δε χρησιμοποιώ, εκεί με πιάνουν τρελές τύψεις μετά :P).
Σε 1 μέρα έχουν φύγει με μια αγγελία

Με το ios 26 πολλα καλουδια ηρθαν και σε παλαιοτερα Airpods, οπως το να τα χρησιμοποιείς ως αξιοπρεπέστατο ασυρματο μικροφωνο για το video και remote control για τη καμερα.
Το σημαντικοτερο ολων (live translation) δυστυχώς οπως ειπαμε δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα στη Ευρωπη...

Επιβεβαιώνω, το Camera remote control λειτουργεί μια χαρά στα app2.
Μένει να δω με το μικρόφωνο αν έχει πάρει βελτίωση.

• Like
Reactions: takisot and jig
2022843a78d313d96c4eeb07067cf1c0.jpg

Παρελαβα και τα Airpods Pro 3.
Πρωτες εντυπωσεις:
-Δεν φευγουν με τιποτα απο τα αυτια και εχουν εξαιρετικο seal (μαλλον εκανε δουλεια το foam που προσθεσαν στα buds). Χρειαστηκε ομως να αλλαξω bud σε Large απο Medium που φορουσα γιατι το τελευταιο αν και εκανε σωστο seal με ενοχλουσε μετα απο λιγο).
-Εχουν περισσοτερες επιλογες μεγεθους στα foam buds.
-Πολυ Ισορροπημένος ηχος με ευρυ (για in ear) soundstage και περισσότερο μπασο απο τα Airpods pro 2.
- Κορυφαιο Noise cancellation, καλυτερο απο τα ηδη πολυ καλα Pro 2 (το τεσταρα μπροστα στη Καποδιστριου με φουλ κινηση).
-Το Transparency mode ειναι τοσο φυσικο που ξεχνας οτι φορας ακουστικα.
-Δυστυχως δεν υποστηριζεται ακομα οπως ειπαμε το live translation, το οποιο δουλευει και σε παλαιοτερα μοντελα.
-Welcoming addition η μετρηση καρδιακων παλμων, περισσοτερο βεβαια για οσους δεν εχουν apple watch.

Solid upgrade κυριως για τους κατοχους παλαιοτερων μοντελων Airpods, καθοτι και τα Airpods 2 ειναι μεν υποδεεστερα αλλα δεν παυουν να ειναι εξαιρετικα στη κατηγορια τους.

• Like
Reactions: Maestro and jig
Σε 1 μέρα έχουν φύγει με μια αγγελία
Όντως, σε δύο μέρες έφυγαν, βέβαια σε τιμή ξεφτίλα, αλλά δε βαριέσαι, είπαμε, ψυχολογικά είναι αυτά. Τώρα θα περιμένω για τα υπόλοιπα ψυχαναγκαστικά (το 20αρικο έκπτωσης του Amazon) 🥳

Edit: Ωπ, ήδη είναι 10ρικο κάτω!

Τα ακουστικά μόλις πέσουν λίγο και το νέο Apple TV που λογικά θα βγει τον επόμενο μήνα είναι οι μόνες σίγουρες αγορές μέχρι τώρα.

Γιατί καλέ; Από όσα έχω διαβάσει είναι η πιο αδιάφορη αναβάθμιση της χρονιάς. Έχω χάσει κάτι;

Έχω κρυφή ελπίδα ότι θα υποστηρίζει bitstream μέσω HDMI…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έχω κρυφή ελπίδα ότι θα υποστηρίζει bitstream μέσω HDMI…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πφφφ.... το θεωρώ τελείως απίθανο. Άσε που είναι μάλλον software το θέμα. Και οι παραλογισμοί δεν αλλάζουν εύκολα.

Με γεια Τάκη!
Μπορείς να συγκρίνεις το μικρόφωνο των app3 σε σχέση με των 2 σε κλήση;

• Like
Reactions: takisot
Τα έκανε παραγγελία online την προηγούμενη εβδομάδα εμάς μαθητής μου από istorm. Θα τον ρωτήσω αύριο στο σχολείο αν τα παρέλαβε. Είχε ήδη airpods αλλά μου είπε ότι τα καινούργια έχουν μέτρηση παλμών κτλ και έτσι ενέδωσε. Βέβαια σωστή μέτρηση παλμών γίνεται μόνο με ζώνη στο στήθος αλλά ούτε ή αλλιώς οποίος θέλει να κάνει σοβαρή άσκηση το ξέρει αυτό και δε μετράει στον καρπό ή στα αυτιά, για μία κοντινή μέτρηση και με το band των 30 ευρώ των γνωστών Κινέζων δουλειά γίνεται.