[Επίσημο] Apple AirPods Pro 3

Βλέπω τρέξατε όλοι να τα πάρετε.
Κράζεις - θαυμάζεις;
Είναι ακριβά αλλά έχοντας δοκιμάσει πολλά ακουστικά, παρόλο τα θέματα τους δεν υπάρχει κάτι καλύτερο εκεί έξω σαν σύνολο και πιο ολοκληρωμένο από τα AirPods.

Βλέπω τρέξατε όλοι να τα πάρετε.
Κράζεις - θαυμάζεις;
Είναι μακράν το πιο φτηνό προϊόν φέτος και επίσης μακράν αυτό με τις περισσότερες αλλαγές

Χθες τα πήρα κι εγώ (Προπαραγγελία 10/9).
Δεν πρόλαβα να τα χρησιμοποιήσω πολύ -σχεδόν καθόλου θα έλεγα!
Η 1η εντύπωση είναι πως τα δύο κάθονται καλύτερα στ’ αυτιά μου.
Οψόμεθα...

Παιδιά η ερώτηση είναι απλή.
Αξίζει κάποιος που έχει τα 2 να πάρει τώρα τα 3;

Και εκεί είναι νομίζω η μεγαλύτερη απογοήτευση των reviewers , οι περισσότεροι έρχονται από τα 2 που ήταν όντως ένα άλμα μπροστά.

Εγω εχω τα προ 1 και σκεφοτμαι να αναβαθμισω... οχι τοσο για την ηχητικη ποιοτητα οσο για την μπαταρια... ακουω κυριως ραδιοφωνο με το ενα ακουστικο, οποτε τα διαφορα καλουδια περι ηχου δεν με πολυενδιαφερουν....

Ωστοσο τα φοραω και οταν ξαπλωνω και με ενδιαφερει ποσο εξεχουν απο τα αυτια... τα προ 1 τα εχω συνηθισει και πλεον με μαλακο μαξιλαρι ξαπλωνω και στο πλαι φορωντας τα...
Η μπαταρια τους κραταει σκαρτα δυομισι τρεις ωρες, αναλογως εντασης φανταζομαι και αν εχω ANC on... δεν το λες και ασχημα για τοσο παλια συσκευη, αλλα.... και μια αναβαθμιση στα μπασα δεν θα με πειραζε :cool:

Αν τα δοκιμασει καποιος ξαπλωμενος στο πλαι, ας μας πει αν αντεχονται η οχι ....

Τα 2 τα πήρε ο γιος που σπουδάζει Πάτρα.
Οπότε είπα να πάρω τα 3 ως αντικατάσταση των απαλλοτριοθέντων!

Παιδιά η ερώτηση είναι απλή.
Αξίζει κάποιος που έχει τα 2 να πάρει τώρα τα 3;

Και εκεί είναι νομίζω η μεγαλύτερη απογοήτευση των reviewers , οι περισσότεροι έρχονται από τα 2 που ήταν όντως ένα άλμα μπροστά.

Εξαρτάται: έχουν σίγουρα καλύτερο ANC και transparency mode. Δεν φεύγουν από τα αυτιά αλλά μπορεί να σου φανούν πιο σκληρά στο fit. Έχουν και μέτρηση καρδιακών παλμών ενώ το μπάσο είναι πιο βαθύ σε χαμηλές εντάσεις.
Εγώ και με τα 2 ευχαριστημένος ήμουν απλά τα πήρα για να δώσω τα παλιά στη κόρη μου. Δεν το μετάνιωσα σε καμία περιπτωση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αν τα δοκιμασει καποιος ξαπλωμενος στο πλαι, ας μας πει αν αντεχονται η οχι ....

Θα ήθελα και εγώ αυτή τη πληροφορία να κάποιος τα έχει δοκιμάσει

Για κανένα λόγο.

• Like
Reactions: ilias
Είναι ακριβά αλλά έχοντας δοκιμάσει πολλά ακουστικά, παρόλο τα θέματα τους δεν υπάρχει κάτι καλύτερο εκεί έξω σαν σύνολο και πιο ολοκληρωμένο από τα AirPods.
διαφωνω υπαρχουν πολλα καλυτερα σε θεμα μουσικης ειδικα , εχω sony wf 1000 xm5 και sennheiser momentum 4 και τα 2 ειναι κλασεις μπροστα σε μουσικη. υστερει λιγακι μονο στην ομιλια το sennheiser ,αλλα κατα αλλα ειδικα το σονυ ειναι καλυτερο

διαφωνω υπαρχουν πολλα καλυτερα σε θεμα μουσικης ειδικα , εχω sony wf 1000 xm5 και sennheiser momentum 4 και τα 2 ειναι κλασεις μπροστα σε μουσικη. υστερει λιγακι μονο στην ομιλια το sennheiser ,αλλα κατα αλλα ειδικα το σονυ ειναι καλυτερο
Καλά σε μουσική δεν διαφωνώ, άπειρα καλύτερα, ειδικά αν βάλεις τίποτα ψείρες (που είναι και πάφτηνες) με καλώδιο από τίποτα Κινέζικες εταιρίες όπως trn, kz κλπ. η διαφορά είναι χαώδης..απλά έγω έγραψα σαν σύνολο, δηλαδή σε δυνατότητες, μουσική , ποιότητα κατασκευής, μπαταρία, ευκολίες, noise canceling, ευκολία επικοινωνίας με iphone κλπ...

Θυμάστε που σας έλεγα ότι τα S δε μου κάνουν καλό isolation και πρέπει να πάω στα M που δε με βολεύουν; Ε, τελικά αφού είδα και αποείδα, λέω ας βάλω για πλάκα τα L. Στα οποία επειδή είναι μεγάλα σφηνώνουν (τα λαστιχάκια) στο αυτί και κρατάνε το ακουστικό από το να πάει πιο μέσα και να αρχίσει να ενοχλεί άσχημα. Επίσης έτσι έχεις τρελή απομόνωση (μόλις τώρα κατάλαβα πόσο διαφορά έχουν όντως από τα 2 στο NC).

Άνετα δεν τα λες ακόμα κι έτσι, πάλι νιώθεις λίγο σα να βάζεις πέτρες στα αυτιά σου, αλλά θα τα παλέψω καμιά βδομάδα έτσι να δω αν συνηθίζονται/μαλακωνουν ακόμα πριν τα στείλω από κει που ήρθαν.

Στο τρεξιμο που τα εβαλα (με small - στα 2 είχα το M), OK, ισως λιγο καλυτερα στο fit.

Σαν ηχος. ισως λίγο καλύτερο μπάσο (προφανως λόγω fit).

Θα κάνω και ενα συγκριτικό.

Στα κακά της υπόθεσης, η γυναικά, που το φοράει 10 μερες και σημερα στο πρώτο αεροπορικό ταξίδι, μου είπε ότι έχουν προβλημα και αρχίζουν κάτι περίεργοι υψίσυχνοι ήχοι οταν κουνιούνται λιγο (και σε όλα τα NC και μη (αυτό ειναι το περίεργο) modes).

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εσυ εχεις παρατηρήσεις περίεργους ήχους (κυρίως όταν τα κουνάς λίγο);

Πχ στην πτήση η γυναίκα μου έλεγε ότι όταν ετρωγε ή χασμουριόταν, το έκανε.

Θα ελεγα ότι ειναι το NC (με την μετακίνηση δλδ κάπου τρελαίνεται - οποτε διορθώνεται με FW) αλλά μου λέει ότι το κάνει και σε ANC off.

Όχι, τίποτα τέτοιο αλλά θα δοκιμάσω να τα κουνήσω επίτηδες να δω τι κάνει.

Sent from my iPhone using Tapatalk