[Επίσημο] Apple AirPods Pro 3

Στο τρεξιμο που τα εβαλα (με small - στα 2 είχα το M), OK, ισως λιγο καλυτερα στο fit.

Σαν ηχος. ισως λίγο καλύτερο μπάσο (προφανως λόγω fit).

Θα κάνω και ενα συγκριτικό.

Στα κακά της υπόθεσης, η γυναικά, που το φοράει 10 μερες και σημερα στο πρώτο αεροπορικό ταξίδι, μου είπε ότι έχουν προβλημα και αρχίζουν κάτι περίεργοι υψίσυχνοι ήχοι οταν κουνιούνται λιγο (και σε όλα τα NC και μη (αυτό ειναι το περίεργο) modes).

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Μήπως έχει ενεργοποιήσει το βοήθημα ακοής;

Όχι, τίποτα τέτοιο αλλά θα δοκιμάσω να τα κουνήσω επίτηδες να δω τι κάνει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κούνησα το κεφάλι μανιωδώς αλλά δεν άκουσα κάτι. Άρχισε όμως να μου αρέσει το Xiaomi του Γιάννη. Γιατρέ έχω πρόβλημα;

Τα καλύτερα έγιναν κορυφαία!!!Τα πήρα και εγώ με πολύ ωραίες μικρές πινελιές για ακόμη καλύτερη ποιότητα!
Άλλο επίπεδο δεν καταλαβαίνεις ότι φοράς ακουστικά!
Χρειάστηκε να κατέβω στα small από τα medium που κλασσικά χρησιμοποιούσα αλλά η εφαρμογή άψογη!
bd9583de0c69eceb8dd83a1133583039.jpg

7bab75c4c5694c07891f479beeb74f51.jpg

2f3d8992c68fbaae547396a96848c86a.jpg

1e415cb4a4dfd41a19a0601e34f6517c.jpg

Υπάρχει κάποια πληροφορία/φήμη/ενημέρωση σχετικά με την υποστήριξη καλύτερης ποιότητας μουσικής από τα Airpods Pro 3 στο άμεσο μέλλον;
Διότι τεχνικά όσο το έψαξα και τα Airpods Pro 3 παραμένουν εγκλωβισμένα στο AAC και στα μόλις 256kbps.

Αυτός παραμένει και περιορισμός του λειτουργικού αλλά τέλος 2025 , μήπως είναι πλέον outdated;

Σήμερα δοκίμασα 2 ζευγάρια bt ακουστικών που υποστηρίζουν LDAC με το Samsung S24 ULTRA και μπορώ να πω ότι υπάρχει διαφορά ποιότητας από τα 256kbps του AAC στα 990kbps forced του LDAC.

Τα παρελαβα κι εγω χθες, σε σχεση με τα προ 1 ειναι μερα με τη νυχτα σε αποδοση.... δεν θυμαμαι βεβαια πως ακουγοταν τα 1 οταν ηταν καινουργια, αλλα σιγουρα οχι τοσο καλα. Εχουν πολυ μπασο και στον club ραδιοφωνικο σταθμο που τα ακουσα για λιγο ηταν σουπερ.

Σε κληση δεν τα δοκιμασα ακομα.

Καθισαν ικανοποιητικα στα αυτια μου με τα L tips, τα Μ δεν περνουσαν το τεστ.
Τα δοκιμασα και ξαπλωμενος στο κρεβατι και δεν ειχα καποιο θεμα, οποτε και σε αυτο που με ανησυχουσε, νομιζω θα ειμαι οκ.

Ενα περιεργο... εχω ενεργοποιημενη την επιλογη οταν με περνει υπνος να κλεινουν απο μονα τους.
Ωστοσο, πρωτη φορα, στο Health, εκει που μετραει τους παλμους, ειχα κενο για 2 ωρες.... δεν εγραψε τιποτε, ουτε απο το ρολοι ουτε απο το ακουστικο.
Καποια στιγμη πρεπει να σταματησε γιατι με πηρε ο υπνος και καποια στιγμη το εβγαλα και απο το αυτι και το αφησα κατω απο το μαξιλαρι.
Τι επιανε ο αισθητηρας του ακουστικου και τι καταλαβαινε το ρολοι και τι το κινητο.... θα το δω τα επομενα βραδυα :sleep::sleep:

• Like
Reactions: takisot
Μεγειες!
Ύστερα από καθημερινή χρήση εδώ και ένα μήνα μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο ήχος είναι καλύτερος overall σε σχέση με τα 2 (μεγαλύτερο soundstage και βαθύτερο μπάσο) και αυτό είναι ακόμα πιο εμφανές σε ταινίες με καλό ήχο σε Dolby Atmos όπου το Spatial Audio παίζει εντυπωσιακά καλά και με αφύσικα καλό surround effect. Ισως έχουν βελτιώσει και τον αλγόριθμο του Spatial Audio (βλέπε προηγούμενο video), πάντως απολαμβάνω μια χαρά τις σειρές και τις ταινίες μου με αυτά.

• Like
Reactions: vadergr and ilias
Μάλλον θα είναι αυτό που ανέφερε ο Ιάσωνας. Λογικά πρέπει να πάει για αντικατάσταση