Διέγραψα όλα τα *projects που είχα φτιάξει και πήγα να φτιάξω καινούργιο αλλά μου βγάζει το ίδιο μήνυμαΜπορείς να το εγκαταστήσεις μόνο σε όσες είναι συνδεδεμένες με το apple id σου.
Αν δεν κάνεις την ανανέωση,διαγράφεις το kodi από το apple tv,διαγράφεις και στο mac το φάκελλο του xcode που αφορά το kodi και φτιάχνεις νέο αρχείο .ipa του kodi και κάνεις αρχική εγκατάσταση πάλι με το xcode.
Ετοιμάζουν όμως και νέο jailbreak για το atv4 οπότε αν το καταφέρουν,δε θα χρειάζεται να κάνεις τη διαδικασία κάθε βδομάδα.
Και πάλι στήσιμο από την αρχή, έτσι?Ναι θα χαθεί.Θα πρέπει να το ξαναπεράσεις.
Εγώ τα ξανέκανα όλα απο την αρχή. Απλά δεν παίζει με το τελευταίο app singer, θέλει το 1.8 (προηγούμενη version).
Οδηγίες εδώ: http://tinyurl.com/js4pwvq
Μαλλον θα περιμενω εως τις αρχες Σεπτέμβριου που θα κανει το event η apple ετσι και αλλιως δεν εμεινε πολυς καιρος αν δεν βγαλει το καινουργιο 5αρι θα χτυπησω το 4αρι.Και να το ανακοινώσει Σεπτέμβριο το ATV5 θα αρχίσουν οι πωλήσεις τέλη Οκτωβρίου στις ΗΠΑ,οπότε μέσα με τέλη Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν θα ανακοινώσει νέο atv το Σεπτέμβριο,αλλά μέσα στο 2017,όπου εκτός από τα 10 χρόνια του iPhone έχουμε και τα 10 χρόνια του Apple TV.
Τότε είναι η κατάλληλη περίοδος να το βγάλει το atv5.
Αν και μέ την apple ποτέ δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος και χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου,πάρτο τώρα το atv4 που έχει πέσει και λίγο η τιμή του!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.