[Επίσημο] Apple TV 4 @2015

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] AppleTV 4 [@2015]

Μιας και ανέφερες το MrMc να ρωτήσω κάτι.
Έχω τις ταινίες μου σε synology, όταν διαγράφω κάποια από αυτές εξακολουθεί να εμφανίζεται στη βιβλιοθήκη του MrMc παρότι έχω κάνει ανανέωση συλλογής


Sent from my iPhone using Tapatalk
αν είναι ίδιο με το kodi, στις ρυθμίσεις πρέπει να κάνεις clean library, settings-media-library ή settings-videos-library
 
Δυστυχώς, το έκανα αλλά εξακολουθούν να εμφανίζονται


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Μου συμβαίνει κι εμένα μερικές φορές αυτό.Κάνω clean library από τα settings του mr.mc και μετά restart το atv4.Συνήθως δεν εμφανίζονται πλέον τα αρχεία που έχω κάνει delete στο library του mrmc.Είναι bug του kodi αυτό και συμβαίνει σε όλες τις πλατφόρμες.
 
Μου συμβαίνει κι εμένα μερικές φορές αυτό.Κάνω clean library από τα settings του mr.mc και μετά restart το atv4.Συνήθως δεν εμφανίζονται πλέον τα αρχεία που έχω κάνει delete στο library του mrmc.Είναι bug του kodi αυτό και συμβαίνει σε όλες τις πλατφόρμες.

Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω όπως είπες


Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μου συμβαίνει κι εμένα μερικές φορές αυτό.Κάνω clean library από τα settings του mr.mc και μετά restart το atv4.Συνήθως δεν εμφανίζονται πλέον τα αρχεία που έχω κάνει delete στο library του mrmc.Είναι bug του kodi αυτό και συμβαίνει σε όλες τις πλατφόρμες.

Τελικά δουλεύει όπως το είπες και χωρίς επανεκκίνηση, απλά είναι πολύ χρονοβόρο


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι? Αγόρασα πρόσφατα το Apple Tv 4 και δοκίμασα να κάνω σύνδεση κάποια αξεσουάρ για το Homekit. Συγκεκριμένα το EVE Weather. Έκανα τις ρυθμίσεις που χρειάζεται με icloud, έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων κτλ και μου το δείχνει κανονικά στην "Οικία". Με το που πήγα γραφείο και το άνοιξα όμως δεν δείχνει τίποτα και γράφει ότι δεν έχει διαμορφωθεί η απομακρυσμένη πρόσβαση και κανένα αξεσουάρ δεν αποκρίνεται.
Πρέπει να γίνει και κάποια άλλη ρύθμιση? Ξέρει κάποιος?
 
Βρέθηκε το bug μετά από πολύ σπάσιμο νεύρων.......κλασσικό bug της Apple που χρειάζεται να "μπει" στη διαδικασία και το ipad προκειμένου να δουλέψει. ΤΕΣΠΑ, τέλος καλά όλα καλά
 
Άντε να κουνήσω λίγο το thread γιατί έπιασε αράχνες :) ipastore έχει δοκιμάσει κανείς με το AppleTv 4 ?

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Δεν το έχω βάλει,δεν το ήξερα καν!Φαίνεται ενδιαφέρον όμως.Το έχεις βάλει?Αν ναι,ο browser πως πάει?
 
Έχω βάλει browser με το impacor αλλά πραγματικά δεν αξίζει. Πολύ δύσχρηστος με τα gestures του remote, η ανάλυση τραγική, πρέπει να κολλήσεις στην οθόνη για να μπορέσεις να διαβάσεις


Sent from my iPad using Tapatalk
 
Το kodi να υποθέσω ότι παίζει σωστά ή έχει δυσλειτουργίες/περιορισμούς?

Το Kodi (όπως και το popcorn time) παίζουν μια χαρά, το μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι κάθε εβδομάδα πρέπει να ανανεώνεις τα πιστοποιητικά


Sent from my iPad using Tapatalk
 
βάλε KODI στο mac σου, κάνε airplay στην τηλεόραση και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Σε ταινιες με γρηγορες σκηνες, κτλ, χάνει όμως καποια frames και ειναι λίγο ενοχλητικό (τουλαχιστον με μενα, MBP2011, ATV3)
 
να το δοκιμάσω να σου πω και εγώ αν και μέχρι στιγμής που το έχω για σειρές μόνο η αλήθεια δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοio, imac 2016 & ATV 4

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

κάτι άσχετο, ipastore έχει δοκιμάσει κανείς σε APTV 4??
 
Εγώ τα μαθαίνω από το www.macrumors.com το αμερικάνικο site.
Γνωστές ως επί το πλειστον και οι εκτιμήσεις του macworld.
Κι εγώ νομίζω ότι είναι η ώρα να ανανεωθεί το Apple tv!
Σχεδόν 2 χρόνια πάνε από την τελευταία αναβάθμιση.
Απαραίτητο το 4k στο νέο AppleTV,αλλιώς δεν έχει νόημα αν το πάνε σε εκδόσεις με 128 ή 256 GB!
 
H Apple μπορεί να ετοιμάζει 4K περιεχόμενο στο iTunes με υποστήριξη HDR πριν έρθει η αναμενόμενη αναβάθμιση ενός 4K Apple TV αυτό το φθινόπωρο.
Ένας Άγγλος και μέλος του MacRumors ανέφερε χθες πως πρόσφατα αγόρασε την ταινία “Passengers” στο iTunes Store. Με μια πιο προσεχτική ματιά στο ιστορικό του λογαριασμού του παρατήρησε πως το αντικείμενο της αγοράς του είχε την ετικέτα “4K,HDR” πάρα το γεγονός πως μπορούσε να κάνει λήψη αυτής της ταινίας σε Full HD.
Ένας άλλος χρήστης διαπίστωσε ακριβώς το ίδιο στην αγορά της ταινίας “Fantastic Beasts and Where to Find Them”.
Αν και το παραπάνω θα μπορούσε να είναι κάποιο glitch στο σύστημα της Apple σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και να μην μας κάνει να πιστέψουμε πως η Apple ετοιμάζει περιεχόμενο στο iTunes για να υποστηρίξει ένα 4K Apple TV.

iTunes-Store-4K-movie-purchase-1024x161.png


H Apple ήδη έχει ετοιμάσει το έδαφος για την αναπαραγωγή 4K περιεχόμενο με την εισαγωγή του H.265 video decoding στο iOS 11 και tvOS 11.
Επίσης τα νέα iPad Pro μπορούν να δείξουν HDR περιεχόμενο.
Τέλος και ο ίδιος ο Tim Cook είχε αναφέρει κατά το WWDC 2017 ότι μεγάλες αναβαθμίσεις έρχονται στο Apple TV αυτό το φθινόπωρο χωρίς όμως να δώσει πολλές περισσότερες λεπτομέρειες.
Μια αναβάθμιση λογισμικού δεν θα επιτρέψει την αναπαραγωγή 4K βίντεο στο 4ης γενιάς Apple TV και αυτό γιατί το hardware του δεν το υποστηρίζει.

http://blog.appleworldhellas.com/apple-4k-itunes-evidence/