Πλάκα πλάκα, εκεί δίπλα είναι στο Oakland.Ένα βίντεο του Τάκη από το πρόσφατο ταξίδι του στο Αμερικα (είναι αμέσως μετα που του είπαν ότι δεν έχει στοκ το Apple Store σε Vision) :
www.facebook.com
Ένα βίντεο του Τάκη από το πρόσφατο ταξίδι του στο Αμερικα (είναι αμέσως μετα που του είπαν ότι δεν έχει στοκ το Apple Store σε Vision) :
www.facebook.com
Εννοείται πως όλα αυτά είναι κλειδωμένα και flagged με το που βγαίνουν από το store, απλα πονταρει στο οτι θα τα πουλησει σε ανυποψιαστους.Και που τα κλέβει, τι τα κάνει με κλειδωμένο icloud και δεν ξέρω εγώ τι άλλο?
Όχι πως δεν θα ξέρει καλύτερα αυτός βέβαια![]()
απλα πονταρει στο οτι θα τα πουλησει σε ανυποψιαστους.
Καλά δε νομίζω να'ναι και ιδιαίτερα έξυπνος και στρατηγικός κάποιος που σκάει μέσα σε κατάστημα μέρα-μεσημέρι με αστυνομία παρκαρισμένη ακριβώς απ'έξω. Μάλλον για ταλαίπωρο πρεζάκι τον κόβω.
Δεν χρειαζεται στρατηγικος σχεδιασμος. Υπαρχει ενα καθεστως ασυλιας στο Bay area γυρω απο τους homeless και junkies. Τα ακριβα μαγαζια στο κεντρο εχουν πλεον ενοπλους φρουρους.
Το San Francisco του 2024 δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχουν κάποιοι στο μυαλό τους. Εγκληματικότητα , άστεγοι , ΒΡΩΜΑ ,ναρκωτικά το έχουν μεταλλάξει σε επικίνδυνη πόλη και όχι μόνο.
Ευτυχώς ήμουν τυχερός και έχω δει και το πριν.
Αυτό είναι όντως ένα θέμα. Ακόμα και στο immersive content της Apple που είναι τραβηγμένο με ειδικά camera rigs, καταλάβαινες ότι το content χρειαζόταν επιπλέον ανάλυση όταν προβαλλόταν σε τόσο μεγάλη διάσταση.Δλδ το πρόβλημα δεν είναι η ανάλυση του hardware αλλά του content.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλά το έκαναν αλλά τσάμπα δουλειά
Btw (απο περιέργεια / χωρίς διάθεση πειράγματος) δεν βαριεσαι να βλέπεις reviews για κάτι που έχεις ήδη δοκιμάσει ο ίδιος;
Φυσικά η συσκευή απο πλευράς τεχνολογίας EINAI κορυφή. Όμως εκεί τελειώνει η συζήτηση μιας και το περιεχόμενο (η ουσία δηλαδή) απουσιάζει αρκετά. Δεδομένου του αντίτιμου που πρέπει να καταβάλεις κιόλας πρέπει να περισσεύει χρήμα αρκετό για να το αποκτήσεις. Προϊόν που πουλάει για τους γνωστούς λόγους hype περισσότερο στην τρέχουσα κατάσταση.
Όταν φτάσουν (και ΘΕΛΟΥΜΕ να φτάσουν) τα killer apps ΤΟΤΕ θα συζητήσουμε αν αξίζει τόσες χιλιάδες €.
Μέχρι τότε κάποιος συνειδητοποιημένος φυσικά θα πάρει quest 3/ pro με τεχνολογία που δεν υστερεί τόσο αλλά 100% περισσότερες εφαρμογές ΗΔΗ στο 1/8 της τιμής. Αν πάλι το χρήμα ρέει, θέλεις state of the art ΚΑΙ εφαρμογές κοιτάς σε VARJO χωρίς πολλά πολλά.
Είπαμε, απευθύνεται κυρίως σε Devs με στόχο να βγάλουν αυτοί τα killer apps.
Όταν γίνει αυτό, θα πέσει και σε τιμή/βαρος με σκοπό ένα μεγαλύτερο market share.
Ρε 'σύ Τάκη, στους devs δίνουν οι εταιρίρες prototypes ή ειδικές εκδόσεις για devs 1-2 χρόνια πριν την επίσημη κυκλοφορία. Εδώ θέλουν να κάνουν και λίγο απόσβεση, είναι άλλη φάση.
Απλά η Apple επενδύει στο fanbase της (και καλά κάνει βέβαια, ποιός είμαι εγώ που θα την κρίνω). Δεν είναι τυχαίο ότι το reddit είναι γεμάτο από threads του τύπου "κοιτάξτε με, διαβάζω βιβλίο στο AVP", "σερφάρω στο AVP", "ζωγραφίζω στο AVP", και διάφορα άλλα του τύπου "κάνω κάτι στο AVP που θα μπορούσα να το κάνω πολύ καλύτερα, πολύ πιο βολικά, πολύ φθηνότερα και πολύ πιο εύκολα στο iPad/Mac, αλλά πλήρωσα 4 χιλιάρικα και τώρα θα κάτσω να το φάω και θα σκάσω"![]()
Και ο Zuckerberg απαντησε"Apple is selling pretty much the device Meta wants to reach in 3-5 years.”
I don’t think we’re saying the devices are the same. We’re saying Quest is better. If our devices weigh as much as theirs in 3-5 years, or have the motion blur theirs has, or the lack of precision inputs, etc, then that means we’ll have regressed significantly.
Yes, their resolution is higher, but they paid for that with many other product tradeoffs that make their device worse in most ways. That’s not what we aspire to.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.