[ Επίσημο ] Apple Watch Series 1

Απάντηση: iWatch

...διορθώνω: τα μεταφορικά για το ρολόι από UK-Αθήνα ήταν 30,78 λίρες=43 ευρώ περίπου για να είμαι ακριβής.....

Re: iWatch

Νασο καλησπέρα, να κανω μια ερωτηση. Είπες ότι έτρεχες και κούμπωσες τα ακουστικά στο ρολόι. Το iphone δεν το είχες μαζί? δεν θέλει το iphone συνέχεια δίπλα για να λειτουργεί το ρολόι? Με ενδιαφέρει γιατί τρέχω και εγώ και αν το ρολόι έκανε δουλεία χωρίς το iphone στο τρέξιμο θα ήταν μεγάλο πλεονέκτημα.

Όχι δεν χρειάζεται. Έχει χώρο 2 gb μόνο για μουσική την οποία περνάς από το iPhone.

Δηλαδη μπορείς να πας για τρέξιμο έξω, χωρίς το iphone και το running+ της nike ή άλλα προγράμματα να λειτουργούν και να έχει και την διαδρομή σου κανονικά? Σορρυ για το αναλυτικό αλλά σε συζήτηση με φίλο μου έλεγε ότι το apple watch δεν έχει ενσωματομένο gps.

Απάντηση: Re: iWatch

Δηλαδη μπορείς να πας για τρέξιμο έξω, χωρίς το iphone και το running+ της nike ή άλλα προγράμματα να λειτουργούν και να έχει και την διαδρομή σου κανονικά? Σορρυ για το αναλυτικό αλλά σε συζήτηση με φίλο μου έλεγε ότι το apple watch δεν έχει ενσωματομένο gps.

ωπππ...τώρα το είδα....σόρρυ φίλε μου....

Το iPhone ΠΡΕΠΕΙ να το έχεις πάντα μαζί σου.....όλες οι εφαρμογές ανοίγουν και στο Apple Watch επειδή έχεις στην τσέπη σου το iPhone....απλά εγώ κούμπωσα απευθείας τα Jaybird μέσω bluetooth στο ρολοι για να ακούω μουσική από κει...τίποτα περισσότερο...αυτό μπορείς να το κάνεις ανεξάρτητα από το iPhone....τίποτα άλλο όμως δεν μπορείς....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ωραίος ο Νάσος!! Πολυ ωραίο κείμενο εντυπώσεων. :grinning-smiley-043

Thanks Μιχάλη!!! -bye- :ernaehrung004:

Νασο, δεν χρειάζεται να παίρνεις το iphone μαζι αν χρησιμοποιείς τα native fitness Apps της Apple και το apple watch music player.
Όσο για το GPS, όντως δεν έχει, αλλα μετράει απόσταση βάση του βηματισμού σου και λένε πως είναι ακριβές.
Επίσης αν πάρεις μια φορα μαζι το iphone , μαθαίνει τις διαδρομές και συγχρονίζει τα δεδομένα ακόμα και όταν δεν έχεις το watch μαζι (ή κάτι τέτοιο).
Φυσικά με το watch OS 2, τα 3rd party fitness apps θα γινουν native και θα έχουν πρόσβαση στους σενσορες του watch, οποτε δεν θα χρειάζεται να κουβαλάς το iphone για αυτά.

Re: Απάντηση: iWatch

Καλημερα σε ολα τα παιδια,
Ξερουμε ποτε θα ερθει στην Ελλαδα? Ρωταω τα σχετικα καταστηματα εδω αλλα κανεις δεν εχει ιδεα. Εχει στεγνωσει η υπομονη μου. Λεω να το κανω παρεγγελια στο uk apple store και να χρησιμοποιησω τhn forward2me υπηρεσια για τη μεταφορα του Ελλαδα, Εχει να πρεοτεινει κανεις καποια αλλη οδο?
Ευχαριστω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Kai μια που εκανα την πρωτη ας κανω και τη δευτερη και φαρμακερη ερωτηση, Τα bleutooth ακουστικα πρεπει να ειναι συγκεκριμενης μαρκας για να δουλεψου? Ειδα στο apple store colr matching earphones 169 λιρες. Bλε[πω και τα jaybird δεν πανε πισω. Ωστοσο στο amazon βλεπω και αλλα bluetooth ακουστικα με πιο γηινες τιμες απο 14 λιρες , 25 και λοιπα. Τι λέιπει απο τα φτηνα ακουστικα? Θα μου πειτε ποιοτητα ηχου αλλα πρακτικα υπαρχει θεμα να κλειδωσει το οποιο ακουστικο? Με αλλα λογια πρεπει να πληρουνται καποιες προδιαγραφες? Μην κανω καμμια πατατα και τρεχω!

Νομιζω Γιαννη οτι εχουν ξεκλειδωσει πληρωμες με ελληνικες πιστωτικες στο εξωτερικο. Ετσι διαβασα στην νεα ΠΝΠ. Οχι για ολες τις περιπτωσεις αλλα για αρκετες. Για παραδειγμα η Ryanair ηταν η πρωτη που απεκλεισε ελληνικες πιστωτικες και χρεωστικες καρτεσ αλλα τωρα τις δεχεται μια χαρα. Σε αντιθετη περιπτωση εχω αγγλικη debit καρτα και θα πληρωσω μ αυτη

Ηρθε επιτελους και το δικο μου!
Μετα απο μεγαλη προσμονη , τη τελευταια μερα πριν τις διακοπες.... :grinning-smiley-043

Μολις το εστησα και περασα το beta WatchOS 2 , εχοντας και το iOS 9 beta στο κινητο.
Εντυπωσεις μολις γυρισω .... προς το παρον απλως το θαυμαζω!

IMG_1397.jpg

Απάντηση: Re: iWatch

Το εχει βαλει κανεις σε θαλασσα; Να το τολμησω;
Οχι είναι water resistant και όχι water proof.
Είναι αρκετά ανθεκτικό αλλά όχι αδιάβροχο. Τουλάχιστον όχι αδιάβροχο για να βυθιστεί σε νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα.