[ Επίσημο ] Apple Watch Series 1

Re: Apple Watch

Μην ξεχνάμε ότι σε 3 μηνάκια έρχεται το καινούριο... Όποτε αρχίζει το ξεστοκάρισμα σιγά σιγά... Πάντως για μένα το sport είναι εκτός συζήτησης, κάποια πράγματα όπως το sapphire glass έπρεπε να είναι αυτονόητα σε τέτοια τιμή.

Απάντηση: Apple Watch

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Γιάννη....
Να τονίσω ότι μετά το σημερινό update η υπαγόρευση δουλεύει-πλέον-τέλεια!!! 🏻

μολις βγηκε καιη εφαρμογη για τη Gopro στο Apple Watch !
Μπορεις να χειριστεις, να δεις τα βιντεο που τραβηξες και Live stream στο iphone, να τριμαρεις τα βιντεο και να τα κανεις share ....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μην ξεχνάμε ότι σε 3 μηνάκια έρχεται το καινούριο... Όποτε αρχίζει το ξεστοκάρισμα σιγά σιγά... Πάντως για μένα το sport είναι εκτός συζήτησης, κάποια πράγματα όπως το sapphire glass έπρεπε να είναι αυτονόητα σε τέτοια τιμή.

Μπορει να παρουσιαστεί το μαρτη αλλα η κυκλοφορία προσδιορίζεται για Οκτώβρη ή Νοέμβρη 2016.

Δε νομίζω. Την προηγούμενη φορά το κάναν έτσι επειδή

1. δεν ήταν έτοιμοι να ρίξουν το απαιτούμενο στοκ στην αγορά
  2. ήταν καινούριο 'επαναστατικό' προϊόν, οπότε είχαν την πολυτέλεια να το teasάρουν με τέτοιο τρόπο, και να φουσκώσουν το Hype.

Τώρα, το 2. δεν ισχύει πλέον, ενώ, αν παίζει το 1., είναι άξιοι της τύχης τους...!

Λογικά αν παρουσιαστεί νέο μοντέλο τον Μάρτιο, θα βγει προς πώληση σταδιακά εντός των επόμενων μηνών , όπως και με τα αλλά προϊόντα της. Η πρώτη φορά ήταν η εξαίρεση διότι ήθελαν να δώσουν χρόνο στους developers να αναπτύξουν οικοσύστημα εφαρμογών.

Αυτονομια εχω 2 μερες σχεδον, με μετρια χρηση. Με βαρια χρηση , σχεδον παντα εχω 20-30% το βραδυ... Το τελευταιο που θελω. Gps θα ηταν χρησιμο.

μολις βγηκε καιη εφαρμογη για τη Gopro στο Apple Watch !
Μπορεις να χειριστεις, να δεις τα βιντεο που τραβηξες και Live stream στο iphone, να τριμαρεις τα βιντεο και να τα κανεις share ....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αυτή ειναι μια ωραία χρήση

Μακάρι να ήταν και αδιάβροχο

Δε νομίζω. Την προηγούμενη φορά το κάναν έτσι επειδή

1. δεν ήταν έτοιμοι να ρίξουν το απαιτούμενο στοκ στην αγορά
  2. ήταν καινούριο 'επαναστατικό' προϊόν, οπότε είχαν την πολυτέλεια να το teasάρουν με τέτοιο τρόπο, και να φουσκώσουν το Hype.

Τώρα, το 2. δεν ισχύει πλέον, ενώ, αν παίζει το 1., είναι άξιοι της τύχης τους...!

Κοντός ψαλμός αλληλούια!

Γιατί όχι από την 20η; :p

Μια χαρά αξιζει από την πρώτη γενια, αν σου αρκούν αυτά που προσφέρει (τα οποια δεν ειναι λιγα).

Re: Απάντηση: Apple Watch

Γιατί όχι από την 20η;

Μια χαρά αξιζει από την πρώτη γενια, αν σου αρκούν αυτά που προσφέρει (τα οποια δεν ειναι λιγα).
Πιστεύω σαν πρώτη γενιά έχει παιδικές ασθένειες οπότε από το δεύτερης και μετά θα γίνει πιο καλό

κι εγω που το εχω τοσο καιρο, δεν εχω βρει κατι να με ενοχλει ιδιαιτερα, oυτε να μου λειπει.
Ισως το να ειναι πληρως αδιαβροχο (λεω πληρες γιατι εν μερη ειναι, σε ντους, κουζινα κλπ).
απλα θα ηθελα να το εχω μαζι μου και το καλοκαιρι στη παραλια.

Εμενα προσωπικα δε μουλειπει κατι απο hardware, απο software πιο πολυ μαλλον.

Last edited:

κι εγω που το εχω τοσο καιρο, δεν εχω βρει κατι να με ενοχλει ιδιαιτερα, oυτε να μου λειπει.
Ισως το να ειναι πληρως αδιαβροχο (λεω πληρες γιατι εν μερη ειναι, σε ντους, κουζινα κλπ).
απλα θα ηθελα να το εχω μαζι μου και το καλοκαιρι στη παραλια.

Εμενα προσωπικα δε μουλειπει κατι απο hardware, απο software πιο πολυ μαλλον.
Πχ αδιάβροχο ένα GPS και καλύτερη αυτονομία έστω τρεις μέρες θα είναι σούπερ

Κοιτα GPS και καλύτερη αυτονομία είναι αντιφατικές έννοιες αφού το GPS καταπίνει την μπαταρια για πλακα. Πληρως αδιάβροχο φυσικά και θα το ήθελα, αλλα ζω και έτσι που είναι.
Και εγώ πιο πολύ από το software περιμένω βελτιώσεις.

Σιγα μην την καταπίνει για πλάκα την μπαταρία το GPS.Ανοιγει για δευτερόλεπτα μονο οταν χρειάζεται .