[ Επίσημο ] Apple Watch Series 1

Re: Απάντηση: Re: Apple Watch

Συμφωνώ απόλυτα. Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα το ατσαλένιο watch: μου αρέσει το look των κλασικών ρολογιών και η πρώτη μου επιλογή ήταν το Milanese loop.
Πάντως αυτό που γουστάρω πιο πολύ στο watch είναι πως μεταμορφώνεται με ένα διαφορετικό λουράκι και μάλιστα με ένα κλικ. Ο μηχανισμός εναλλαγής bands είναι εξαιρετικός.

Δεδομένου οτι η απόφαση να πάρω το ρολόι ήταν τελεσίδικη και δεν απείχαμε -θεωρητικά πάντα- λίγους μήνες απο την κυκλοφορία του 2, τότε σιγουρα θα έπαιρνα το Watch και όχι το Sport. Αλλα εάν το πάρω τωρα, το Sport σε αυτήν την τιμη ειναι μονόδρομος για εμένα. Δε μπορώ να επενδύσω 700 ευρώ για κάτι που θα αντικατασταθεί απο κάτι νέο σε λίγο καιρό. Ενώ 350 ευρώ πάνε κι έρχονται... Δεν ειναι και καμία τρελή επένδυση. Το σίγουρο ειναι οτι το Σεπτέμβρη, εάν και εφόσον βγει το 2, θα πάω σε Watch (stainless steel).

Απάντηση: Re: Apple Watch

Τα μηχανικά μπήκαν σε μια ωραία προθήκη, και τα φοράω μόνο σε καμία έξοδο, για αλλαγή!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

6ce79b9c583bf1a8a0002eec59cbaa66.jpg

Το 4ο είναι Panerai ?

Απάντηση: Apple Watch

Marina Militare τυπου panerai μαλλον, γιατι αλλιως θα το εγραφε.

Απάντηση: Re: Apple Watch

Συμφωνώ απόλυτα. Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα το ατσαλένιο watch: μου αρέσει το look των κλασικών ρολογιών και η πρώτη μου επιλογή ήταν το Milanese loop.
Πάντως αυτό που γουστάρω πιο πολύ στο watch είναι πως μεταμορφώνεται με ένα διαφορετικό λουράκι και μάλιστα με ένα κλικ. Ο μηχανισμός εναλλαγής bands είναι εξαιρετικός.

θα συμφωνήσω Τάκη...μου αρέσει και εμένα το look των κλασσικών ρολογιών...έλα μου ντε όμως που το Apple Watch δεν το θεωρώ κλασσικό ρολόι...κλασσικό ρολόι=μηχανικό ρολόι για μένα...γι αυτό επελεξα το Sport...ευτυχώς έχεις να διαλέξεις ό,τι σου αρέσει...

ΥΓ: το μαγνητικό δερμάτινο λουρί και το classic buckle ταιριάζουν θαυμάσια στο μαύρο Sport (τα φοράω και τα δύο...)

Απάντηση: Apple Watch

Ναι, μπορείς.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

561eaf9c2340278749e5992b1be09059.jpg

Εγώ γλυκοκοιταζω αυτό το δερμάτινο λουράκι αλλά είναι ακριβούτσικο και το πουλάνε μόνο Νέα Υόρκη.

Δεν άντεξα και το παράγγειλα! Θα μου το φέρει Ελλάδα φίλη από Νέα Υόρκη τέλος Απρίλη. :)