[ Επίσημο ] Apple Watch Series 1

Απάντηση: iWatch

Βγαινουμε εκτος θεματος, αλλα Γιαννη το λες αυτο συχνα για τα faces κι εγω δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.
Kαι παιζω με ambient on.
Τωρα αν παιζεις με καποιο face που να κανει refresh τον καιρο καθε 5 λεπτα, ειναι αλλο θεμα.
Οσα εχω βαλει εγω δεν εχουν δημιουργησει κανενα προβλημα.
Η μερα βγαινει για πλακα.

Re: iWatch

δε το λέω μονο εγώ , έχουν γινει μετρήσεις για το πόση μπαταρια καταναλώνει κάθε face και ισχύει αυτό που λέω.
Εγώ φυσικά το χρησιμοποιώ αρκετά το ρολοι και η μερα δε βγαίνει με τίποτα με αυτά (μονο με stock faces) .

Εδώ το δείχνει καθαρά το θέμα... http://forum.xda-developers.com/moto-360/general/effects-watch-style-battery-runtime-t2883094

VMOYwCR.png

τη μεγαλύτερη αυτονομία τη πετυχαίνεις με το simple watch face .

u1CeAMW.png

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

για να μη παρεξηγούμαι, το μοτο 360 μ αρέσει πολύ σχεδιαστικά (περισσότερο και από το apple watch) , απλα θέλει βελτιώσεις σε κάποια σημεία.

Κυρίως μπαταρια, καλύτερο επεξεργαστή (είναι πολύ παλιος και φαίνεται με κάποιες εφαρμογές) , λίγο καλύτερη οθόνη και κυρίως speaker για να μπορείς να δέχεσαι και να μιλάς σε κλήσεις.

Να ειδες;
Αυτο που σου ειπα πριν
Το θεμα speed που λεει το αρθρο οτι καταναλωνει μπαταρια, κοιτα τι εχει
Speed information
- Compass
- Step tracker
- Weather
- Second time
- Battery level indicator
- Date and day of week

Αυτα που βαζω εγω μονο τα 2 τελευταια εχουν.

Οτι πλεονεκτημα εχει το moto 360, το γυρνας σε μειονεκτημα.
Παιζεις με το στυλ "Ναι μεν, αλλα......"
Υπαρχουν 1000αδες faces που εχουν εξισου καλη αυτονομια οπως τα stock.

Αν θελει ο διαχειριστης ας μεταφερει τα post στο αναλογο thread, για να μην χαλαστει το παρων.

ΥΓ και μενα μ αρεσει περισσοτερο σχεδιαστικα το moto 360, απλα θα προτιμουσα να ειχε την ποιοτητα των υλικων του iwatch.
Εννοειται βεβαια στην τιμη των 200 ευρω που το πηρα

δεν το γυρνάω σε θέμα moto 360 vs apple watch, δεν έχει νόημα άλλωστε.

απλα τόνισα το θέμα ότι τα faces παίζουν σημαντικό ρολο τη διάρκεια μπαταριας, και γι αυτό η apple , στην αρχή τουλάχιστον, θέλει να έχει τον απολυτο έλεγχο.
αυτό έκανε και πριν με τα iphne-ipad .... όταν θα βελτιστοποιηθει το software και βελτιωθούν οι ματαριες , θα επιτρέψει περισοοτερες "παρεμβάσεις" .

ΥΓ... και καλη ποιότητα υλικών και φτηνό δε γίνεται ! :p Δες που φτάσαν οι τιμές των Galaxy S6 μόλις έβαλαν μεταλο και γυαλι, ξεπερασαν και τα iphone!

ΥΓ... και καλη ποιότητα υλικών και φτηνό δε γίνεται ! :p Δες που φτάσαν οι τιμές των Galaxy S6 μόλις έβαλαν μεταλο και γυαλι, ξεπερασαν και τα iphone!

Το S6 έπεσε είδη στα 590 …
Στο edge δεν έπεσε η τιμή γιατί η οθόνη τους είναι περιορισμένης παραγωγής – αυτό είναι το ακριβό του και όχι τα μέταλλα k γυαλι…

Σιγά....λες και οι τιμές πωλήσεις εξαρτώνται από το κόστος κατασκευής....

Re: Απάντηση: iWatch

Το κρύσταλλο απο ζαφείρι τελικά, κάνει την διαφορά..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

....από τη στιγμή που το λογισμικό είναι ένα και μοναδικό σε όλα τα μοντέλα...την διαφορά-στη τιμή-την κάνουν τα υλικά....λογικό....

http://9to5mac.com/2015/04/25/apple-watch-vs-sport-unboxing-comparison-video/

"As far as software goes, there won’t be any differences and the overall form-factor will remain the same unless you go with the much smaller 38mm casing shown in the comparison video above. Either way, hopefully this comparison video will help identify all of the differences between Apple’s smartwatch options. Personally, I prefer the Apple Watch over the Sport, but this is still a first generation product. Your money may be better placed in a light investment of a Sport for now. Both models are great, but it really depends on what you’re looking for."

Λοιπόν τι σου κάνει η διαφήμιση... όσο το βλέπω τόσο πιο ανεκτό μου φαίνεται. Εννοείται μιλάω για το μεταλλικό, είτε το μιλανέζ είτε το κλασσικό ατσάλι, τα άλλα λουράκια μου θυμίζουν έντονα...λαϊκή. Και το αδιάβροχο είναι ανέλπιστο feature (βέβαια το ότι δεν το διαφημίζει η Apple ίσως να σημαίνει ότι δεν είναι και τελείως αξιόπιστο).

Το Watch 2.0 ίσως να το σκεφτώ, αν έχει διορθώσει το τραγικό bezel και έχει μια πιο σοβαρή διάρκεια μπαταρίας (πχ 3 μέρες) - ή κάποιο fancy μηχανισμό τύπου automatic που να φορτίζει με κίνηση (με τέτοιο κολοσσιαίο R&D, η Apple θα περίμενα να το'χε κάτι τέτοιο από το πρώτο κιόλας ρολόι - εκτός βέβαια αν όντως το'χει και περιμένει απλά να το βγάλει στο επόμενο).

Η τιμή βέβαια είναι τραγική (~800 για το πρώτο ανεκτό μεταλλικό), στα πλαίσια ενός εισαγωγικού Tag Heuer εδώ στο Αμέρικα. Δεν είναι το ίδιο, θα μου πει κάποιος, και θα συμφωνήσω, απλά το Tag Heuer σε πείθει σαφώς περισσότερο (και είναι και διαχρονικότερο!)

Νομίζω θα εξαρτηθούν όλα από το πως θα πουλήσει (κατά μοντέλο πάντα). Τα 'Edition' βλέπω να πουλάνε σα ζεστά ψωμάκια σε Κίνα-Κορέα, αλλά νομίζω ότι σε Ευρώπη και Αμερική θα ψιλοπατώσουν.