[ Επίσημο ] Apple Watch Series 1

Re: iWatch

Γιαννη το εκανα αλλα και παλι δεν ερχεται ειδοποιηση. Στο custom παλι εχει την επιλογη ειτε all inboxes η απο οποιο λογαριασμο να εχεις εισερχομενα εγω το αφησα στο all inboxes.
To παραξενο ειναι οτι οταν ανοπιγω απο το watch την εφαρμογη του mail τοτε βρισκω ολα τα mail μεσα ακομα κι αυτα που ηρθαν απο hotmail or icloud.
Πολυ παραξενο.
Παρεπιπτοντως μετα απο ενα hard reset notifications ερχονται κανονικα στο whats'up
Ασχετο. Οταν πατησεις μαζι το side button και το κουμπ ροδελα το wqatch φωτογραφιζει την εικονα που εχεις σαν face εκεινη τη στιγμη? Η φωτο ανεβαινει στο cloud κανονικα.
Το ιδιο γινεται και στο iphone καθως προσπαθωντας να βγαλω τη θηκη πρεπει να πατησα καποια κουμπια μαζι και ακουσα τον ηχο που εχουμε οταν τραβαμε φωτο . Την φατσα του iphone τη βρηκα στις φωτο λιγο μετα. Παροτι χτεε επαιζα με τα κουμπια προσπαθωντας να αναπαραγω την ληψη τετοιας φωτο δεν τα καταφερα. Να θυμισω οτι μιλαμε για ταυτοχρονο πατημα των κουμπιων οποιια κι αν ειναι αυτα. Αν καποια στιγμη το πετυχετε και ακουσετε τον γνωστο κλικ ψαξτε στις φωτο σας και θα δειτε την οποια προσοψη του κινητου σας ειχατε εκεινη τη στιγμη.

Απάντηση: iWatch

Το μοναδικό που μου λείπει είναι να με ειδοποιεί όταν απομακρύνομαι από το iPhone και χάνει την σύνδεση.

Βγάζει εικονίδιο αλλά όχι ηχητικό. Πάντως αν είσαι σε wifi συνεχίζει να εκτελεί πολλά tasks με το νέο watch OS

Το σημαντικό είναι να σε ειδοποιεί με ήχο-δόνηση
Πιστεύω ότι θα το βάλουν κάποια στιγμή

π.χ.
έφευγα από το γραφείο και κατάλαβα ότι ξέχασα το τηλέφωνο όταν μπήκα στο αυτοκίνητο που δεν βρήκε το ΒΤ, αν το είχε .....

Re: Απάντηση: iWatch

Εγω θα ηθελα δυο πραγματα επιπλεον.
Αφου εχει μεγαφωνακι γιατι η siri ειναι μουγκη
Και δευτερον αφου εχει τοσο καλη οθονη και ευκρινεστατη γιατι στην κληση δεν εμφανιζεται η φωτο του καλουντος αν ειναι στις επαφες?

Re: Απάντηση: iWatch

Και δευτερον αφου εχει τοσο καλη οθονη και ευκρινεστατη γιατι στην κληση δεν εμφανιζεται η φωτο του καλουντος αν ειναι στις επαφες?

IwatchS :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: iWatch

Για την Siri και εγώ έχω την απορία. Δεν ξέρω μήπως το κάνουν για οικονομία μπαταριας.
Πάντως πιθανόν στο μέλλον να τα αλλάξουν με software update. Άλλωστε, απλό είναι.

Νέα έκδοση WatchOS 2.0.1 που διορθώνει :

- Fixes an issue that could cause software updates to stall
- Fixes issues that were impacting battery performance
- Resolves an issue that prevented a managed iPhone from syncing iOS Calendar events to Apple Watch
- Addresses an issue that could prevent location information from properly updating
- Fixes an issue that could cause Digital Touch to send from an email address instead of a phone number
- Addresses an issue that could cause instability when using a Live Photo as a watch face
- Resolves an issue that allows the sensors to stay on indefinitely when using Siri to measure heart rate

Παράλληλα το βελτιώνει στην άποκρισή του και περιλαμβάνει νέα emoji.

Απάντηση: Apple Watch

Σήμερα παρέλαβα από Αμερική ένα πολύ ωραιο sportsband χρώματος midnight blue:

Attachments

• IMG_0484.jpg
    IMG_0484.jpg
    193.4 KB · Views: 115
  • IMG_0485.jpg
    IMG_0485.jpg
    189.8 KB · Views: 115
  • IMG_0488.jpg
    IMG_0488.jpg
    100.2 KB · Views: 113

I thought so! :p

Πάντως, έχει απίστευτη ποιότητα για πλαστικό λουράκι και δεν είναι και η τιμή του απαγορευτική οποτε μπορείς να έχεις δυο-τρία διαφορετικά χρώματα για αλλαγη (έχω και το μαυρο). Επίσης είναι τρομερά ξεκούραστο στον καρπό.

Πάρα πολύ ωραίο Τάκη....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δείτε και το Classic Buckle που μου ήρθε πριν λίγο καιρό....
2cf9803ecf312bf01037d5aef9f84080.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

7a1f98e91a18da8ccf701e843af97719.jpg

7990121f21db48ff8424a0210f2b74d2.jpg

Παιδιά ψήνομαι και και εγώ . Για αγορά . Θέλω να ρωτήσω γνωρίζω δεν εχει gps αλλα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε απο άλλες εφαρμογές ? με ενδιαφέρει πολυ να εχω και gps

Καλημέρα...

τι ακριβώς θέλεις να κάνεις??..πχ. είσαι δρομέας και θέλεις να παρακολουθείς τις επιδόσεις σου??