[Επίσημο] Apple Watch Series 10

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
29,062
Παλλήνη
Παρ'ολο που εχω sport loop λουρακι το οποιο σφιγγει ικανοποιητικα στον καρπο, πολυ συχνα κλειδωνει το ρολοι και ζηταει τον κωδικο, ειδικα το βραδυ.
Συμβαινει και σε εσας ?
Βασικα, επηρεαζει οταν ειναι κλειδωμενο κατι στις μετρησεις fitness / health και τα στατιστικα που μετραει ?

Δεν το έχεις αρκετά σφιχτό.

ilias

Supreme Member
18 June 2006
9,325
Bratislava
Δεν το έχεις αρκετά σφιχτό.
Αυτη ειναι η λογικη εξηγηση, αλλα το σφιγγω τοσο ωστε μεχρι και ελαφρυ σημαδι αφηνει στο δερμα... και παλι συχνα πυκνα κλειδωνει...

Και με παραξενευει γιατι στο 6ρι που ειχα μεχρι πριν λιγο καιρο και με το σιλικονατο λουρακι που οσο να ναι δεν εκανε τοσο καλη επαφη λογω διαφορετικου κουμπωματος με τρυπες, δεν ειχα τετοιο θεμα, και λεω μηπως ειναι καμμια ευαισθησια του 10ριου, του watchOS η... ιδεα μου.

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
29,062
Παλλήνη
Αυτη ειναι η λογικη εξηγηση, αλλα το σφιγγω τοσο ωστε μεχρι και ελαφρυ σημαδι αφηνει στο δερμα... και παλι συχνα πυκνα κλειδωνει...

Και με παραξενευει γιατι στο 6ρι που ειχα μεχρι πριν λιγο καιρο και με το σιλικονατο λουρακι που οσο να ναι δεν εκανε τοσο καλη επαφη λογω διαφορετικου κουμπωματος με τρυπες, δεν ειχα τετοιο θεμα, και λεω μηπως ειναι καμμια ευαισθησια του 10ριου, του watchOS η... ιδεα μου.
Περίεργο όντως. Εγώ δεν έχω πολύ σφιχτά τα λουράκια και δεν αποσυνδέεται. Μήπως κανένα bug?