Πάντα το επόμενο έχει κάτι περισσότερο(πχ πιο δυνατό),όμως με τη προσθήκη του GPS και την αδιαβροχοποίηση η σειρά 2 είναι ένα πλήρες πακέτο ήδη...δεν θα ήθελα κάτι άλλο από ένα ρολόι...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θα συμφωνησω απολυτως. Γι αυτο επειδη ηδη εχω το series1 και ειμαι πανευτυχης θα περιμενω του χρονου να δω τι καλουδια θα φερει. Αν δεν εχει κατι που να με εδιαφερει η ειναι κατι το οποιο αποκλειεται να χρησιμοποιησω οπως face camera θα χτυπησω το series2 σε καλυτερη τιμη.
Ασχετο
Ξερω οτι μπορεις να αποδεσμευσεις το ρολοι να κανεις backup και να κανεις tether αλλο ρολοι ας πουμε το series2. Επειδη επισης ειναι γνωστο οτι μπορεις να συνδεσεις στο ιδιο τηλεφωνο περισσοτερα απο ενα ρολογια πως γινεται αυτο και πως περνας τις ρυθμισεις του ενος στο αλλο ωστε ας πουμε να ειναι το ενα στη φορτιση και να φορας το αλλο και μετα να αλλαζεις απλα ρολοι χωρις να χρειαζεται καμμια ρυθμιση? Γινεται αυτο η πολλα θελω?
Ισως και να το πει καποιος ανοητο, αλλα εγω περιμενω να ερθει το spotify που να υποστηριζει και offline αναπαραγωγη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.