[ Επίσημο ] Apple Watch Series 6

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] Apple Watch Series 6

Μπα, αν θες να ξεχωρίσεις υπάρχουν πιο ακριβά μοντέλα με ατσάλι (και ακόμη πιο ακριβά με δερμάτινα λουριά Hermes) ;)
Θα καταλαβει νομιζεις καποιος αν φορας ατσαλινο , αλουμινενιο , τιτανιο ή το SE ( αν ξερουν οτι υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις ) απο το να φορας το χρυσο caviar ; :p

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] Apple Watch Series 6

Θα καταλαβει νομιζεις καποιος αν φορας ατσαλινο , αλουμινενιο , τιτανιο ή το SE ( αν ξερουν οτι υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις ) απο το να φορας το χρυσο caviar ; :p

Αυτό το πράγμα είναι κακασχιμο, κάτι κινεζικές θήκες μου έρχονται στο μυαλό βλέποντας το. Ποιος θα έβαζε κάτι τέτοιο στο ρολόι του? Πραγματικά και να μου το χάριζαν δεν θα το έβαζα

Γιατί στραβός είναι; Σοβαρά δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά ατσαλιού και αλουμινίου;

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] Apple Watch Series 6

Μπαμ κάνει η διαφορά SS με αλουμίνιο! Ίσως μπερδευτείς με το τιτάνιο, φυσικά αν υπάρχει κάποιος να το φοράει σε Ελληνικό έδαφος..

Αν είναι brushed το ατσαλι δεν ξεχωρίζει ... αν είναι γυαλιστερό ναι .

Δεν υπάρχει brushed Apple Watch σε φυσικό χρωμα ατσαλιού. Αλλά ακόμα και το graphite ss κάνει μπαμ σε σχέση με το αντίστοιχο αλουμινένιο.

Δεν υπάρχει brushed Apple Watch σε φυσικό χρωμα ατσαλιού. Αλλά ακόμα και το graphite ss κάνει μπαμ σε σχέση με το αντίστοιχο αλουμινένιο.
Δηλαδή θα δει κάποιος αυτο στο χέρι σου στο δρόμο και θα πει τι ωραίο το ατσάλινο 6αρι σε σχέση με το αλουμινιο ; Δεν τα έχω δει από κοντά τα graphite ατσάλινα. Αλλα εχω την εντύπωση ότι αν δεν ξέρεις τις εκδόσεις, δεν θα δώσεις σημασία...

776d3bb6d6776238e277a4266fda332b.jpg
1cafc114ab5ef50fc9733d258653cba5.jpg

Προφανώς. Αλλά πρέπει να το δεις από κοντά γιατί η φωτό κολακεύει τo αλουμίνιο, not the other way around.

... και φυσικα αυτοι που δεν γνωριζουν/καταλαβαινουν δεν σε απασχολουν καθολου

:flipout:

Ερωτηση απο ανιδεο :)

Για τον εαυτο μου (ανδρας δηλαδη) το 44αρι επιλεγω; το 40αρι ειναι για γυναικες ή για καποιον πολυ μικροκαμωμενο;

Για τον εαυτο μου (ανδρας δηλαδη) το 44αρι επιλεγω; το 40αρι ειναι για γυναικες ή για καποιον πολυ μικροκαμωμενο;
Ειναι unisex και οι δυο εκδοσεις. Οποιο σου αρεσει στον καρπο σου .

44ρι εννοείται. Το 40ρι είναι πολύ μικρό και ταιριάζει καλύτερα σε γυναικείο καρπό.

Αν είναι ενεργοποιημένη η aod όταν το βγάζουμε από τον καρπό παραμένει ενεργοποιημένη?

Αυτό είναι τραγικό, να μένει ανοιχτεί ενώ δεν το φοράς και δεν έχει και επιλογή για να ορίσεις ποιες ώρες είναι είναι ανοιχτή. Κάτι κινεζικά του κατοστάρικου έχουν τέτοια επιλογή.

Αυτό είναι τραγικό, να μένει ανοιχτεί ενώ δεν το φοράς και δεν έχει και επιλογή για να ορίσεις ποιες ώρες είναι είναι ανοιχτή. Κάτι κινεζικά του κατοστάρικου έχουν τέτοια επιλογή.

Τι λες βρε! Είπαμε ΔΕΝ μένει ανοικτό, απλά αν θες να το χρησιμοποιείς σαν ξυπνητηρι δείχνει την ώρα όταν είναι στον φορτιστη (το απενεργοποιείς αν δεν θες).