[Επίσημο] Apple Watch Ultra 2

Το φοραει κανεις στον υπνο ? Παλευεται το μεγεθος ?
Αυτο ενδιαφέρει κ μένα όπως κ με τον όγκο που έχει είναι εύκολο να χτυπήσει καπου

Τελείως υποκειμενική η ερώτηση, άρα ό,τι και να σας πει κάποιος δε μετράει. Προσωπικά το δοκίμασα για κάποια περίοδο έτσι για το sleep tracking, αλλά μετά το βαρέθηκα και το βγάζω. Δεν είχα θέμα με τον όγκο του ρολογιού, βέβαια είχα μη ογκώδες λουράκι, αν έχετε κανένα τύπου oceanic μαλλον δε λέει.

Ξεκίνησα με ocean που ήταν και ετοιμοπαράδοτο.
Τι ρολογαρα ποιοτική!!
Προτείνετε κάποια προστασία για κάσα η γυαλί η δεν αξιζει;
49e2c55555e2770b8a3b8ace00a252c6.jpg

Kαλοριζικο! Δεν χρειαζεται προστασια.

Ευχαριστω!!!Το μόνο που σκέφτομαι είναι η στεφανη μην χτυπήσει κάπου
Ειδα της flolab
Αλλα του δίνει όγκο

Είναι υπερευαίσθητο το στεφάνι σε γρατζουνιές λόγω του lip, πέρα από το αισθητικό όμως, κατά τα άλλα δεν παθαίνει τίποτα.

Δηλαδή δεν παθαίνει ζημιά εύκολα από ένα χτύπημα;Να φάινεται η στεφάνι στραβώσει ΕΙ;

Δηλαδή δεν παθαίνει ζημιά εύκολα από ένα χτύπημα;Να φάινεται η στεφάνι στραβώσει ΕΙ;

Όχι να στραβώσει ή κάποιο σημάδι που να κάνει μπαμ, αλλά αμυχούλες είχα από τις πρώτες 2-3 μέρες, κι αυτά χωρίς κάποιο σοβαρό χτύπημα.

• Like
Reactions: scorpio3
Όχι να στραβώσει ή κάποιο σημάδι που να κάνει μπαμ, αλλά αμυχούλες είχα από τις πρώτες 2-3 μέρες, κι αυτά χωρίς κάποιο σοβαρό χτύπημα.

Αμυχουλες τόσο γρήγορα…..πω πω κρίμα είναι κάτι που δεν θελω

Αμυχουλες τόσο γρήγορα…..πω πω κρίμα είναι κάτι που δεν θελω

Θα σου περάσει, 1-2 μερούλες ξενέρωμα και μετά το ξεχνάς, εξάλλου ο λόγος ύπαρξης του είναι να είναι τανκ.

• Like
Ευχαριστώ για το σχόλιο

Ο λόγος που πήρα το ultra ήταν επειδή με την δουλεία πίστευα το απλό θα το είχα σπάσει..

Όπως είπαν και πιο πάνω, το ρολόι το παίρνεις για να το χαίρεσαι. Δεν είναι κινητό να σου φύγει από το χέρι.
Εμένα μου έχει πέσει 3 φορές και το έχω χτυπήσει αριστερά δεξιά αρκετές...
Έχει μερικά σημαδακια η στεφάνη περιμετρικά από το γυαλί, εκεί που είναι "αιχμηρο", ΑΛΛΑ δεν ενοχλούν καθόλου...
Το να βάλεις στο ultra μαύρη θήκη, παύει να είναι ultra...
Καλύτερα να έπαιρνες το απλό και να έβαζες θήκη που το κάνει ultra

Είμαι και εγώ από αυτούς που θα σου πει να το χαρείς γυμνό και μη το φοβάσαι!!!

• Like