Επειδή είμαι με το Ultra 1 και δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου από το 3 που το περίμενα πως και πως , πέρα από την ταχύτητα που λες και το gesture με τα 2 δάχτυλα που υπάρχει από το Ultra 2 υπάρχει κάτι που πραγματικά θεωρείς game changer?
Στο λέω γιατί ψάχνω ειλικρινά λόγους για αναβάθμιση και δυστυχώς ΔΕΝ βρίσκω.
Η μπαταρία μια χαρά κρατάει ακόμα και στο Ultra 1 και ας έχει πέσει στο 86% της υγείας της.
Σκέψου ότι σκέφτομαι σοβαρά αν πέσει στο 80% να το δώσω για αντικατάσταση μπαταρίας και να μείνω έτσι για ακόμα ένα χρόνο.
Game changer δε θα το έλεγα, ωστόσο προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από τη διαφορά με το 1 μου. Πολύ πιο γρήγορο, καλύτερη οθόνη, καλύτερη μπαταρία, περισσότεροι sensors, δορυφορική σύνδεση έκτακτης αναγκης και gestures, τι άλλο να είχε δηλαδή; Η οθόνη προφανώς και δε μπορεί να μεγαλώσει άλλο πια (μην αρχίσουμε τώρα μετά τις παντόφλες κινητά το ίδιο βιολί και στα ρολόγια), ούτε χρειάζεται και στη χρήση εδώ που τα λέμε. Το μόνο που με άφησε ανικανοποίητο είναι ότι θα ήθελα ένα facelift, αφού παίρνοντας πάλι το natural είναι ακριβώς όπως το παλιό, αλλά πάλι, το παλιό είναι ωραίο, και τα facelifts είναι hit or miss.
Φίλε το ξέρεις ότι είμαι από τους πρώτους που κράζουν την Apple όταν κάτι δε μου αρέσει. Το θέμα σχεδίαση στα αθλητικά ρολόγια όμως δεν πρέπει να σου προξενεί ιδιαίτερη έκπληξη καθώς δεν αλλάζει συχνά , μη σου πω ποτέ ώστε να υπάρχει αναγνώριση / αντιστοίχιση της σχεδίασης με τη συσκευή.
Προσωπικά θα περίμενα καινούργιο chip και όχι το περσινό , microled οθόνη όπως στο νέο fenix 8 pro και πραγματικά νέα γενιά αισθητήρων και όχι τους περσινούς που εινα ίδιοι με τους προπέρσινους. Αυτός είναι και ο λόγος που η προειδοποίηση για ενδεχόμενη υπέρταση γίνεται έμμεσα και ενεργοποιήθηκε και στις περσινές/προπέρσινες συσκευές.
Το ότι έχουν το ίδιο ακριβώς chip με πέρυσι φαίνεται και από το οξύμωρο ότι από τη μια υπάρχει υποστήριξη 5G και από την άλλη το WiFi έχει μείνει στην έκδοση 4.
Τεσπα , ίσως ψιλά γράμματα για τους περισσότερους αλλά για όσους κοιτάνε κυρίως το αθλητικό κομμάτι όπως εγώ σημαντικά.
Εδώ (Apple website) λεει πάντως ότι έχει καινούριο chip.
Τι δεν τρέχει ικανοποιητικά και θα θέλατε νέο chip;
Το όλο θέμα στα smart watches είναι το efficiency.
Δεν είναι πιο λεπτό, ακριβώς τα ίδια είναι σε διαστάσεις. Προφανώς είναι θέμα μεγαλύτερης μπαταρίας.Αυτός είναι και ο λόγος που είναι λίγο πιο λεπτό σε πάχος. Δυστυχώς δεν υπάρχουν διαφορές με το περσινό σε χαρακτηριστικά απόδοση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.