[Επίσημο] Apple Watch Ultra 3

Αν έρχεστε από το 1, μην το σκέφτεστε πολύ, οι διαφορές γενικά είναι χαώδεις. Πολύ πιο γρήγορο (δεν μπορούσα να το φανταστώ γιατί δεν είχα ποτέ θέμα με την ταχύτητα του 1, αλλά περνώντας στο 3 είναι τελείως άλλη εμπειρία), η μπαταρία φοβερή (το πήρα χθες το μεσημέρι, πήγα για τρέξιμο κλπ, το φόρεσα στον ύπνο, και τώρα μετά από 20 ώρες έβαλα να το φορτίσω για πρώτη φορά και η μπαταρία ήταν στο 55%, παρά τα updates, indexing κλπ της πρώτης χρήσης, και παρά το ότι προφανώς δεν ήταν στο 100% στο κουτί του). Τα gestures πολύ βολικά, ειδικά το flick, ενώ η οθόνη οριακά όπως είπαμε είναι μεγαλύτερη/καλύτερη, και πολύ φωτεινότερη.

Δεν κατάφερα να περάσω το cellular ακόμα γιατί έχω εταιρική σύνδεση και πρέπει να το κάνει άλλος για μένα από Δευτέρα, αλλά φαντάζομα το 5G δε θα είναι υποβάθμιση (αν και μάλλον αδιάφορο), ενώ δεν έχω κάνει κλήση να δω τη διαφορά στα ηχεία (νομίζω αυτά είχαν αναβαθμιστεί σημαντικά πέρσι, άρα πάλι καλύτερα του 1). Το πιεσόμετρο, επίσης ευπρόσδεκτο.

Το μιλανέζ λουράκι άψογο, πανέμορφο, βολικό και ελαφρύ στο χέρι, χωρίς πιασίματα τρίχας, και συνεχόμενα παραμετροποιήσιμο για τον καρπό σου για το απόλυτο custom fit.

Επειδή είμαι με το Ultra 1 και δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου από το 3 που το περίμενα πως και πως , πέρα από την ταχύτητα που λες και το gesture με τα 2 δάχτυλα που υπάρχει από το Ultra 2 υπάρχει κάτι που πραγματικά θεωρείς game changer?

Στο λέω γιατί ψάχνω ειλικρινά λόγους για αναβάθμιση και δυστυχώς ΔΕΝ βρίσκω.

Η μπαταρία μια χαρά κρατάει ακόμα και στο Ultra 1 και ας έχει πέσει στο 86% της υγείας της.

Σκέψου ότι σκέφτομαι σοβαρά αν πέσει στο 80% να το δώσω για αντικατάσταση μπαταρίας και να μείνω έτσι για ακόμα ένα χρόνο.

Εγώ λόγω πρεσβυωπίας, δυσκολεύομαι πλέον να αξιοποιήσω τα καλούδια του ultra. Κοινώς δεν καίγομαι για το upgrade.

Επειδή είμαι με το Ultra 1 και δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου από το 3 που το περίμενα πως και πως , πέρα από την ταχύτητα που λες και το gesture με τα 2 δάχτυλα που υπάρχει από το Ultra 2 υπάρχει κάτι που πραγματικά θεωρείς game changer?

Στο λέω γιατί ψάχνω ειλικρινά λόγους για αναβάθμιση και δυστυχώς ΔΕΝ βρίσκω.

Η μπαταρία μια χαρά κρατάει ακόμα και στο Ultra 1 και ας έχει πέσει στο 86% της υγείας της.

Σκέψου ότι σκέφτομαι σοβαρά αν πέσει στο 80% να το δώσω για αντικατάσταση μπαταρίας και να μείνω έτσι για ακόμα ένα χρόνο.

Game changer δε θα το έλεγα, ωστόσο προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από τη διαφορά με το 1 μου. Πολύ πιο γρήγορο, καλύτερη οθόνη, καλύτερη μπαταρία, περισσότεροι sensors, δορυφορική σύνδεση έκτακτης αναγκης και gestures, τι άλλο να είχε δηλαδή; Η οθόνη προφανώς και δε μπορεί να μεγαλώσει άλλο πια (μην αρχίσουμε τώρα μετά τις παντόφλες κινητά το ίδιο βιολί και στα ρολόγια), ούτε χρειάζεται και στη χρήση εδώ που τα λέμε. Το μόνο που με άφησε ανικανοποίητο είναι ότι θα ήθελα ένα facelift, αφού παίρνοντας πάλι το natural είναι ακριβώς όπως το παλιό, αλλά πάλι, το παλιό είναι ωραίο, και τα facelifts είναι hit or miss.

Last edited:
Game changer δε θα το έλεγα, ωστόσο προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από τη διαφορά με το 1 μου. Πολύ πιο γρήγορο, καλύτερη οθόνη, καλύτερη μπαταρία, περισσότεροι sensors, δορυφορική σύνδεση έκτακτης αναγκης και gestures, τι άλλο να είχε δηλαδή; Η οθόνη προφανώς και δε μπορεί να μεγαλώσει άλλο πια (μην αρχίσουμε τώρα μετά τις παντόφλες κινητά το ίδιο βιολί και στα ρολόγια), ούτε χρειάζεται και στη χρήση εδώ που τα λέμε. Το μόνο που με άφησε ανικανοποίητο είναι ότι θα ήθελα ένα facelift, αφού παίρνοντας πάλι το natural είναι ακριβώς όπως το παλιό, αλλά πάλι, το παλιό είναι ωραίο, και τα facelifts είναι hit or miss.

Φίλε το ξέρεις ότι είμαι από τους πρώτους που κράζουν την Apple όταν κάτι δε μου αρέσει. Το θέμα σχεδίαση στα αθλητικά ρολόγια όμως δεν πρέπει να σου προξενεί ιδιαίτερη έκπληξη καθώς δεν αλλάζει συχνά , μη σου πω ποτέ ώστε να υπάρχει αναγνώριση / αντιστοίχιση της σχεδίασης με τη συσκευή.

Προσωπικά θα περίμενα καινούργιο chip και όχι το περσινό , microled οθόνη όπως στο νέο fenix 8 pro και πραγματικά νέα γενιά αισθητήρων και όχι τους περσινούς που εινα ίδιοι με τους προπέρσινους. Αυτός είναι και ο λόγος που η προειδοποίηση για ενδεχόμενη υπέρταση γίνεται έμμεσα και ενεργοποιήθηκε και στις περσινές/προπέρσινες συσκευές.

Το ότι έχουν το ίδιο ακριβώς chip με πέρυσι φαίνεται και από το οξύμωρο ότι από τη μια υπάρχει υποστήριξη 5G και από την άλλη το WiFi έχει μείνει στην έκδοση 4.

Τεσπα , ίσως ψιλά γράμματα για τους περισσότερους αλλά για όσους κοιτάνε κυρίως το αθλητικό κομμάτι όπως εγώ σημαντικά.

Φίλε το ξέρεις ότι είμαι από τους πρώτους που κράζουν την Apple όταν κάτι δε μου αρέσει. Το θέμα σχεδίαση στα αθλητικά ρολόγια όμως δεν πρέπει να σου προξενεί ιδιαίτερη έκπληξη καθώς δεν αλλάζει συχνά , μη σου πω ποτέ ώστε να υπάρχει αναγνώριση / αντιστοίχιση της σχεδίασης με τη συσκευή.

Προσωπικά θα περίμενα καινούργιο chip και όχι το περσινό , microled οθόνη όπως στο νέο fenix 8 pro και πραγματικά νέα γενιά αισθητήρων και όχι τους περσινούς που εινα ίδιοι με τους προπέρσινους. Αυτός είναι και ο λόγος που η προειδοποίηση για ενδεχόμενη υπέρταση γίνεται έμμεσα και ενεργοποιήθηκε και στις περσινές/προπέρσινες συσκευές.

Το ότι έχουν το ίδιο ακριβώς chip με πέρυσι φαίνεται και από το οξύμωρο ότι από τη μια υπάρχει υποστήριξη 5G και από την άλλη το WiFi έχει μείνει στην έκδοση 4.

Τεσπα , ίσως ψιλά γράμματα για τους περισσότερους αλλά για όσους κοιτάνε κυρίως το αθλητικό κομμάτι όπως εγώ σημαντικά.

Εδώ (Apple website) λεει πάντως ότι έχει καινούριο chip.

Attachments

• IMG_0019.jpeg
    IMG_0019.jpeg
    331.8 KB · Views: 21
Εδώ (Apple website) λεει πάντως ότι έχει καινούριο chip.

“The new S10 chip is a more compact version of the S9 chip. Both share the same CPU, so users will not notice a speed difference.”

Αυτός είναι και ο λόγος που είναι λίγο πιο λεπτό σε πάχος. Δυστυχώς δεν υπάρχουν διαφορές με το περσινό σε χαρακτηριστικά απόδοση.

Τι δεν τρέχει ικανοποιητικά και θα θέλατε νέο chip;
Το όλο θέμα στα smart watches είναι το efficiency.

Τίποτα, τρένο πάει, αν κατάφεραν με τη σμίκρυνση να δώσουν ελάχιστη παραπάνω μπαταρία (όπως φαίνεται στα specs), αυτό μου φτάνει.

• Like
Reactions: jig and anderm
Αυτός είναι και ο λόγος που είναι λίγο πιο λεπτό σε πάχος. Δυστυχώς δεν υπάρχουν διαφορές με το περσινό σε χαρακτηριστικά απόδοση.
Δεν είναι πιο λεπτό, ακριβώς τα ίδια είναι σε διαστάσεις. Προφανώς είναι θέμα μεγαλύτερης μπαταρίας.

Παρόλο που τα ultra ρολόγια έχουν διάρκεια μπαταρίας της τάξης των 2-3 ημέρων, ανάλογα την χρήση του καθενός, αυτό που πρέπει να λυθεί σε αυτά τα ρολόγια είναι η αυτονομία τους.

το 3 απο μπαταρία θα τα ''σπαει'' σιγουρα
εγω με το 1, αγορα day one, εχει σημερα 92% μπαταρία και κραταει 2 ημερες και περισσευει 20-25%
Ανοιχτα τα παντα ολα και 4G

Να πω εδώ πως το Milanese λουράκι είναι αποκάλυψη. Εκτός του ότι είναι πανέμορφο (αυτό το ξέραμε), είναι απίστευτα άνετο, δεν καταλαβαίνεις ότι το φοράς. Το κούμπωμα είναι πολύ ασφαλές, ενώ σου επιτρέπει και χαλάρωμα/σφίξιμο όσο το φοράς. Επίσης, έχουν κάνει κάποιο μαγικό που δε μπορώ να κατανοήσω, και σε αντίθεση με όλα τα άλλα milanese της πλάκας που είχα δοκιμάσει κατά καιρούς από το Amazon (και γύρισαν πίσω στις 1-2 μέρες), αυτό δεν σου πιάνει τις τρίχες με τίποτα. Αν αντέξει και στη δοκιμασία του χρόνου και δεν αρχίσει να ξεβάφει (όπως τα άλλα που έλεγα), χαλαρώνει, κλπ, τότε θα έλεγα ότι αξίζει τα (πολλά, κακά τα ψέμματα) λεφτά του.

Το πήρα για να έχω κάτι σοβαρό για συνέδρια κλπ, και τελικά κατέληξα να το φοράω συνεχώς και το αλλάζω μόνο όταν πάω για τρέξιμο. Που κι αυτό δε χρειάζεται, έτσι απλά για την αλλαγή.

Το μόνο αρνητικό (και πολύ μάλιστα) είναι ότι -μάλλον εκεί που οι δυο επιφάνειες εφάπτονται, κάπως συντονίζεται στα haptics και... τρίζει :ROFLMAO:

Last edited:
  • Like
Reactions: jig and dimitris777