[Επίσημο] Apple Watch Ultra

Είναι η δεύτερη φορά που ακούω για το συγκεκριμένο πρόβλημα με Ultra που τρώει φρίκη μετά από νορμάλ θαλασσινή χρήση. Η πρώτη μάλιστα ήταν από φίλο μου που τον εμπιστεύομαι, που έκανε casual κατάδυση με ρολόι μιας βδομάδας και το γύρισε πίσω.

Εγώ προφανώς εδώ που είμαι δεν πρόκειται να δοκιμάσω τέτοια χρήση πριν κατέβω Ελλάδα, αλλά όσοι μπορείτε και κάνετε χειμερινά μπανάκια κάντε καμιά δοκιμή, ειδικά αν είστε μέσα σε περίοδο που μπορείτε να το επιστρέψετε.

Τραγικό αν είναι εκτεταμένο θέμα.
Ωραία πράγματα Δευτέρα-Τρίτη παραλαμβάνω, χειμερινό μπάνιο δεν πρόκειται να κάνω αλλά θα το δοκιμάσω όπως μπορώ και βλέπουμε.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
-25 (Κελσίου ή F?), με αέρα κ είσαι χωρίς γάντια? Εγώ θα είχα ξεραθεί σαν τη γυναίκα του Λοτ
Κελσίου με 50km/h αέρα. Σοβαρέψου, τη φωτό την έβγαλα στην πόρτα πριν βγω έξω.

Όταν βγήκα για ξεχιόνισμα/αλατι ήμουν έτσι:

DF5DA609-F190-466E-A2B1-718CA2CA2FD7.jpeg

Περιέργως, με διπλό πουλόβερ (fleece + μάλλινο), διπλο παντελόνι fleece, διπλές κάλτσες ΕΣ κλπ κλπ, άντεξα περίπου 30 λεπτά φτυάρισμα πριν αρχίσουν οι πρώτες δυσάρεστες ενδείξεις παγώματος.

Last edited:
Χαχαχα. Έλεγα μπας και...συνήθισες. Στο Λονδίνο είδα κάποιους με κοντομάνικο στους -4

Στα Γιάννενα ξέρω κάποιον (Γκουχ Γκουχ) με κοντομάνικο στους -10.
Παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό ο πρύτανης. :D

Κελσίου με 50km/h αέρα. Σοβαρέψου, τη φωτό την έβγαλα στην πόρτα πριν βγω έξω.

Όταν βγήκα για ξεχιόνισμα/αλατι ήμουν έτσι:

Περιέργως, με διπλό πουλόβερ (fleece + μάλλινο), διπλο παντελόνι fleece, διπλές κάλτσες ΕΣ κλπ κλπ, άντεξα περίπου 30 λεπτά φτυάρισμα πριν αρχίσουν οι πρώτες δυσάρεστες ενδείξεις παγώματος.
προσοχή τις επόμενες ώρες. λένε για -55

σε τέτοιες θερμοκρασίες παθαίνεις μόνιμη ζημιά σε λίγα λεπτά (όχι μισή ώρα).

edit. Ο υδράργυρος αναμένεται να πέσει πολύ απότομα σε μόλις μερικές ώρες και η αισθητή θερμοκρασία να φτάσει σε έως και -55 βαθμούς Κελσίου στην περιοχή των Μεγάλων Πεδιάδων. «Αυτό το ψύχος μπορεί να προκαλέσει κρυοπαγήματα στο εκτεθειμένο δέρμα μέσα σε μερικά λεπτά, όπως και υποθερμία και θάνατο αν η έκθεση είναι παρατεταμένη», προειδοποίησε η NWS.

• Like
Reactions: Maestro
προσοχή τις επόμενες ώρες. λένε για -55

σε τέτοιες θερμοκρασίες παθαίνεις μόνιμη ζημιά σε λίγα λεπτά (όχι μισή ώρα).

edit. Ο υδράργυρος αναμένεται να πέσει πολύ απότομα σε μόλις μερικές ώρες και η αισθητή θερμοκρασία να φτάσει σε έως και -55 βαθμούς Κελσίου στην περιοχή των Μεγάλων Πεδιάδων. «Αυτό το ψύχος μπορεί να προκαλέσει κρυοπαγήματα στο εκτεθειμένο δέρμα μέσα σε μερικά λεπτά, όπως και υποθερμία και θάνατο αν η έκθεση είναι παρατεταμένη», προειδοποίησε η NWS.

Εννοείται προσέχω, μαθημένος πια μετά από 10 χρόνια. Τέτοιοι λεονταρισμοί μόνο έξω από το σπίτι που κάπως ελέγχουμε την κατάσταση, εννοείται ότι δεν πάω πουθενά εκτός αν υπάρξει καμιά φοβερή ανάγκη. Πάντως αν ντυθείς πολύ καλά, σε συνδυασμό με τη μάσκα που ανακυκλώνει τον ζεστό σου αέρα, παλεύεται, για όσο παλεύεται. Νομίζω δε φτάσαμε στους -55 βέβαια, αισθητή ήταν κάπου στους -36.

• Like
Reactions: karajim80
tempImage8b2mER.jpg
tempImageL3Nm9C.jpg

tempImage86KHtP.jpg
Christmas present στον εαυτο μου, χαρη στο Amazon! Εβγαλε μια καλη εκπτωση το Ιταλικο Amazon κοντα στο -10% οποτε το χτυπησα και μου ηρθε αρκετα νωριτερα απο την ημερομηνια παραδοσης.
Το πρωτο πραγμα που με εντυπωσιασε ειναι το ποσο ελαφρυ ειναι σε σχεση με το μεγαθος του. Μολις 14 γραμμαρια πιο βαρυ σε σχεση με το Stainless Steel AW6 μου (61 vs 47 γρ).
Επισης δεν ειναι τοσο μεγαλο στον καρπο μου οσο περιμενα. Η μεγαλη οθονη ειναι τρελο upgrade για τους πρεσβιωπες (γκουχ-γκουχ).
Επειδη το ρολοι ειναι για πιο σπορ ντυσιμο, θα κρατησω και το SS AW μιας που ευτυχως σου επιτρεπει η apple να εχεις 2 ρολογια ταυτοχρονα συγχρονισμένα με το ιδιο iphone.
Θα αγορασω και μερικα third party λουρακια για να παιξω.
Καλα Χριστουγεννα σε ολους!

Καλορίζικο και καλοφόρετο !

Κρατήθηκες αρκετούς μήνες, απίστευτο :--)

Ναι, η αλήθεια είναι πως είχα αποφασίσει να μην το πάρω αλλά λύγισα όταν το βρήκα διαθέσιμο στο λουράκι που μου άρεσε και σε καλή τιμή
Thanx!

• Haha
Reactions: jig