jig
AVClub Addicted Member
ελαα σου εχω καλυτερη .... σε βλεπω αυριο στο Apple storeΤο ζαχαρώνω από καιρό το midnight oceanic, αλλά κάπως δε μου κάθεται να δώσω $100 για ένα πλαστικό λουρί. Περιμένω να δω καμιά προσφορά για να κυλήσω.

ελαα σου εχω καλυτερη .... σε βλεπω αυριο στο Apple storeΤο ζαχαρώνω από καιρό το midnight oceanic, αλλά κάπως δε μου κάθεται να δώσω $100 για ένα πλαστικό λουρί. Περιμένω να δω καμιά προσφορά για να κυλήσω.
ελαα σου εχω καλυτερη .... σε βλεπω αυριο στο Apple store![]()
Δεν υπάρχει σύγκριση με κανένα αυτόματο τύπου Rolex, Ωmega, Panerai κλπ καμια σχέση το οποιοδήποτε smartwatch με κλασικό ρολόι.
Δεν υπάρχει σύγκριση με κανένα αυτόματο τύπου Rolex, Ωmega, Panerai κλπ καμια σχέση το οποιοδήποτε smartwatch με κλασικό ρολόι.
το ειδες το βιντεο?Δεν υπάρχει σύγκριση με κανένα αυτόματο τύπου Rolex, Ωmega, Panerai κλπ καμια σχέση το οποιοδήποτε smartwatch με κλασικό ρολόι.
Το είχα ξαναγράψει εδώ μέσα, αυτό που ερωτεύτηκα στο Ultra προφανώς δεν είναι η χρηστικότητα στον Βόρειο Πόλο ή στις πεζοπορίες που δεν κάνω στα Ιμαλάια, αλλά το ότι επιτέλους μετά από χρόνια ξανάβαλα στο χέρι μου ένα ρολοί που μου θυμίζει ρολόι (τιτάνιο, sapphire, σωστό μέγεθος, κλπ).
Ωχ, ελπιζω να μην ισχυει αυτο, γιατι δεν νομιζω να υπαρχει κρεμα για το τιτανιο που να "γιατρευει" τα χτυπηματα/γρατζουνιες οπως στο ατσαλι...Πάντως το lip γύρω από την οθόνη είναι τόσο sharp στη γωνία του που είναι δεδομένο ότι θα είναι το πρώτο θύμα για scuffs, dents κλπ. Ήδη το reddit είναι γεμάτο με αναφορές σχετικά. Πχ 1, Πχ 2, και όλα όσα είδα από αστεία χτυπήματα (τραπέζι κλπ), όχι από ορειβασίες στο Έβερεστ.
Άντε να ξεπαρθενιαστεί να ηρεμήσουμε λίγο με το pampering.![]()
Ωχ, ελπιζω να μην ισχυει αυτο, γιατι δεν νομιζω να υπαρχει κρεμα για το τιτανιο που να "γιατρευει" τα χτυπηματα/γρατζουνιες οπως στο ατσαλι...
Προσπαθείς να αυτoεμψυχωθείς, ε;Οπότε, πάρτε το απόφαση, βγείτε στις εξοχές και γεμίστε το με battle marks. Όπως συμβαινει με όλες τις γρατζουνιές, η πρώτη φορά θα πονέσει δυσανάλογα περισσότερο, μετά απλά θα το απολαμβάνετε χωρίς άγχος.![]()
Εσυ μουσίτσα ολο σχολιάζεις, αλλα ακομα να το φορεσεις...Προσπαθείς να αυτoεμψυχωθείς, ε;![]()
Ε, τι να κάνω....εχετε παραλάβει ολοι τηλεφωνα και ρολογια και εγω ακόμη τπτ.....Εσυ μουσίτσα ολο σχολιάζεις, αλλα ακομα να το φορεσεις...![]()
Προσπαθείς να αυτoεμψυχωθείς, ε;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.