[ Επίσημο ] HomePod @2017

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] HomePod @ 2017

Έβγαλε review και το What Hi-Fi

Έχει λίγη πλάκα πάντως που παρότι το τεστάρει το What HiFi, "ξεχνάνε" να αναφέρουν στα "against" του το ότι δεν υποστηρίζει stereo.. :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] HomePod @ 2017

Έχει λίγη πλάκα πάντως που παρότι το τεστάρει το What HiFi, "ξεχνάνε" να αναφέρουν στα "against" του το ότι δεν υποστηρίζει stereo.. :flipout:

Εντάξει, δεν είναι παράλογο αφού αυτό θα λυθεί σύντομα με update.

Mε γειαααααα

Για λίγο δεν πρόλαβα το μαύρο, είχε λευκό αλλά δεν ...
Μάλλον εσύ θα ήσουν Τάκη ;)

ps
To stand του ήρθε πιο γρήγορα

0101062_PE244903_S5.JPG

καλή διασκέδαση,
και ναι νομίζω είναι το πρώτο που πατησε το ποδι του ελλάδα

καλή διασκέδαση,
και ναι νομίζω είναι το πρώτο που πατησε το ποδι του ελλάδα

...το οποιο πλέον πέρασε στα χερια του jig γιατί με 4 Sonos στο σπίτι, νομίζω ήταν overkill :p

Μιχάλη καλες ακροάσεις και αναμένουμε εντυπώσεις!

ΥΓ. Όταν βρω χρόνο θα γράψω δυο λογια ακόμα γιατί χθες το βραδυ έκανα Α-Β με το Sonos και σε άλλο χώρο (υπνοδωμάτιο).

Ο ήχος του είναι απίστευτα καλός και η σιρι συνεχίζει να είναι ''χαζή''
Δεν έχει καμία σχέση με alexa, google γιατί πολύ απλά δεν είναι βοηθός, ίσως στην πορεία αλλάξει αυτό.
Στα της μουσικής όμως η siri τα σπάει!

ps
είμαι εδώ και χρόνια Spotify φαν αλλά τώρα αναγκάστηκα να κάνω πάλι account στο Αpple music.
Aν βρω και τρόπο να περάσω τις λίστες μου θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Thanks Τakis!!

Να γράψω και τις εντυπώσεις μου από ενα δίωρο Α-Β που έκανα προχθές μεταξύ ενός Sonos Play 1 και του HomePod, μεσα στο υπνοδωμάτιο (αρα μικρός χώρος):

-Επιβεβαίωσα πως το HomePod είναι πανεύκολο στην τοποθέτηση αφού κάνει autocalibration χωρίς καν να το καταλάβεις χρησιμοποιώντας τους ηχους του κομματιού που παίζει. To Sonos αντιθέτως απαιτεί calibration μέσω app που διαρκεί κανένα δίλεπτο με καλά αποτελέσματα, χωρίς όμως να πιάνει το soundstage του HomePod με τα 7 του tweeter.
-Έχει επίσης βαθύτερο χαμηλό σε σχέση με το Sonos, χωρίς να σημάνει πως αυτό δεν έχει καλο χαμηλο, το αντίθετο, είναι εντυπωσιακό για το μέγεθος του.
-Σε Α-Β μου άρεσαν μάλλον καλύτερα οι λαμπρές μεσαιουψηλες του Sonos αν και το HomePod είχε περισσότερο "σώμα" που θα έλεγαν οι Χαιενταδες. 😛 Είναι όμως θέμα γούστου αυτό γιατί υποψιάζομαι πως το HomePod είναι περισσότερο ουδέτερο άρα και τεχνικά πιο σωστό.

Overall, στην απόφαση μου να το δώσω έπαιξε κύριο ρόλο το ότι είμαι συνδρομητής Spotify και έχω ήδη 4 Sonos στο σπίτι που δουλεύουν με Spotify connect αλλά και το ότι το κάτι παραπάνω που θα έπαιρνα στον ήχο από το HomePod θα μου έκανε άνω-κάτω το current setup, από το οποίο είμαι ήδη πολύ ευχαριστημένος.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] HomePod @ 2017

Να γράψω και τις εντυπώσεις μου από ενα δίωρο Α-Β που έκανα προχθές μεταξύ ενός Sonos Play 1 και του HomePod, μεσα στο υπνοδωμάτιο (αρα μικρός χώρος):

-Επιβεβαίωσα πως το HomePod είναι πανεύκολο στην τοποθέτηση αφού κάνει autocalibration χωρίς καν να το καταλάβεις χρησιμοποιώντας τους ηχους του κομματιού που παίζει. To Sonos αντιθέτως απαιτεί calibration μέσω app που διαρκεί κανένα δίλεπτο με καλά αποτελέσματα, χωρίς όμως να πιάνει το soundstage του HomePod με τα 7 του tweeter.
-Έχει επίσης βαθύτερο χαμηλό σε σχέση με το Sonos, χωρίς να σημάνει πως αυτό δεν έχει καλο χαμηλο, το αντίθετο, είναι εντυπωσιακό για το μέγεθος του.
-Σε Α-Β μου άρεσαν μάλλον καλύτερα οι λαμπρές μεσαιουψηλες του Sonos αν και το HomePod είχε περισσότερο "σώμα" που θα έλεγαν οι Χαιενταδες. 😛 Είναι όμως θέμα γούστου αυτό γιατί υποψιάζομαι πως το HomePod είναι περισσότερο ουδέτερο άρα και τεχνικά πιο σωστό.

Overall, στην απόφαση μου να το δώσω έπαιξε κύριο ρόλο το ότι είμαι συνδρομητής Spotify και έχω ήδη 4 Sonos στο σπίτι που δουλεύουν με Spotify connect αλλά και το ότι το κάτι παραπάνω που θα έπαιρνα στον ήχο από το HomePod θα μου έκανε άνω-κάτω το current setup, από το οποίο είμαι ήδη πολύ ευχαριστημένος.

Highlight post button δεν υπάρχει εδω μέσα?
Ο Τακης μολις προτιμησε καποια μη-Apple συσκευή (απο μια Apple) για να μην του γινει ανω-κατω το current (apple based) setup του!
Αξία : Ανεκτίμητη!

christ%2Band%2Bpanagia%2B2.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] HomePod @ 2017

Highlight post button δεν υπάρχει εδω μέσα?
Ο Τακης μολις προτιμησε καποια μη-Apple συσκευή (απο μια Apple) για να μην του γινει ανω-κατω το current (apple based) setup του!
Αξία : Ανεκτίμητη!

christ%2Band%2Bpanagia%2B2.jpg

Για μουσική μιλάμε Χρησταρα 🤓
Δεν είναι apple based το σύστημα μουσικής μου αφού είμαι συνδρομητής Spotify και χρησιμοποιώ το iphone μονο ως remote ;)

Τάκης;;;

δεν το περιμέναμε απο εσάς αυτό!

ΥΓ. μήπως αρρώστηκε; (χτύπα ξύλο)
μήπως τον εκβιάζουν με πιστόλι στο κεφάλι να γράφει;
εισέβαλαν χάκερ και εχουν καταλάβει τα υπολογιστικά του συστήματα;
μας ετοιμάζει κάτι για την πρωταπριλιά;

Μονο το δίδυμο Νικολούλη Χαρδαβέλας μπορει να ρίξει φως στο τούνελ και στις πύλες του ανεξήγητου.