Επίσημο : Η Cosmote έφερε το iphone

Re: Cosmote?θα φερει το iphone?

Και οι της vodafone επιβεβαιωνουν το γεγονος οτι θα το φερει και η κοσμοτε.
Σε οτι ειπωθηκε πιο πανω για το σερβις, ΔΕΝ το εχει η voda.Απο οσα εμαθα , σε περιπτωση βλαβης η voda δεν κανει απολυτως τιποτε και το στελνουν στην rainbow...

Απάντηση: Re: Cosmote?θα φερει το iphone?

Σε οτι ειπωθηκε πιο πανω για το σερβις, ΔΕΝ το εχει η voda.Απο οσα εμαθα , σε περιπτωση βλαβης η voda δεν κανει απολυτως τιποτε και το στελνουν στην rainbow...

Δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό.

Περιφερειαρχης καταστηματων μου τα εχει πει αυτα...
Δεν νομιζω να μην γνωριζει αν υπαρχει η οχι τεχνικο τμημα στην εταιρεια που να ασχολειτε ειδικα με τα iphone.
Και συγκεκριμενα μου ειπε οτι οι της rainbow ουτε αυτοι ασχολουνται πολυ, ξαναβαζουν το fw και αν διορθωθει το προβλημα καλως, αλλιως αλλαζουν την συσκευη.

Απάντηση: Cosmote?θα φερει το iphone?

Από όσο γνωρίζω, η rainbow δεν έχει συμμετοχή στην επισκευή των iPhone στην Ελλάδα...στην ουσία αν πάθει κάτι...άστα βράστα...τώρα τι σου είπε ο περιφερειάρχης...ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει...
Η rainbow δεν είναι αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, ένας μεταπωλητής Apple είναι. Το ίδιο είναι κ η Systemgraph για παράδειγμα.

Περιφερειαρχης καταστηματων μου τα εχει πει αυτα...
Δεν νομιζω να μην γνωριζει αν υπαρχει η οχι τεχνικο τμημα στην εταιρεια που να ασχολειτε ειδικα με τα iphone.
Και συγκεκριμενα μου ειπε οτι οι της rainbow ουτε αυτοι ασχολουνται πολυ, ξαναβαζουν το fw και αν διορθωθει το προβλημα καλως, αλλιως αλλαζουν την συσκευη.

Και μένα αυτό μου κάνει εντύπωση...

Η Rainbow είναι ο επίσημος διανομέας της Apple στην Ελλάδα.
Επίσης η Rainbow είναι ένας από τους 3 Apple Authorised Service Providers μαζί με την Document και την Elite. Για τα πάντα εκτός του iPhone.Αυτό μέχρι και σήμερα που μιλάμε.
Για τα iPhone τα αναλλαμβάνει η Vodafone, όπου το μόνο που γίνεται είναι
α) περνάνε το fw και το media kit της Apple για το τεστ και αν το πρόβλημα εξακολουθεί
τότε
β) Αντικατάσταση.
service.gif

Eπίσης : http://support.apple.com/kb/HT2660

Από κει και πέρα η Vodafone έχει και άλλα φάουλ ώς προς την υποστήριξη, όπως π.χ. αρνούνται την αντικατάσταση ακουστικών ή φορτιστών λέγοντας ότι είναι υπεύθυνοι μόνο για την συσκευή και άλλα τέτοια τραγικά.

Η rainbow δεν είναι αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, ένας μεταπωλητής Apple είναι. Το ίδιο είναι κ η Systemgraph για παράδειγμα.

Όχι ακριβώς. Η SG κάνει δικές της εισαγωγές.

Last edited:

... το να παραπληροφορούν τον κόσμο ότι δεν θα δουλεύει σε άλλα δίκτυα κτλ.):violent-smiley-030:

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα έτσι όπως εκφράζεται μέσα από την επίσημη σελίδα της vodafone, είναι πως η vf δεν μπορεί να εγγυηθεί την πλήρη λειτουργία όλων των χαρακτηριστικών του iphone στα άλλα δίκτυα πλην του δικού της. Δεν νομίζω ότι είναι και παράλογο...

από το faq (Συχνές Ερωτήσεις -> iPhone 3G Πώληση και Διαθεσιμότητα)

Αυτή τη στιγμή δεν είμαι συνδρομητής της Vodafone. Μπορώ να αγοράσω τη συγκεκριμένη συσκευή από κάποιο κατάστημα ή από το site μας ;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή που θα προμηθευτείτε από τα καταστήματά μας ή από το site μας με κάρτα sim οποιουδήποτε ελληνικού ή ξένου δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Η εταιρεία μας μπορεί να δεσμευτεί για τη σωστή λειτουργία και χρήση όλων των δυνατότητων της συσκευής μόνο αν αυτή λειτουργεί με σύνδεση συμβολαίου Vodafone.

μου προέκυψε πρόβλημα με τον φορτιστή του iphone... δεν δούλευε.

Τους πήρα τηλέφωνο (αφού καντήλιασα τον τύπο στο κατάστημα της voda στον πεζόδρομο Καλαμαριάς γιατί μου έλεγε να πάω στη Χαλκιδική στο κατάστημα που το πήρα για το service...) παραπονέθηκα, μου είπαν ότι βρέθηκα σε κατάστημα μεταπωλητή vodafone και όχι δικό τους και να τους συγχωρέσω για την ταλαιπωρία... και με παρέπεμψαν στο κατάστημα της vodafone στην Εθν. Αντιστάσεως (πιο κοντινό).

Πήγα, τους έδειξα την απόδειξη και μου αντικατέστησαν το φορτιστή επί τόπου! ούτε να το στείλουμε... να δούμε... κλπ. Εκείνη τη στιγμή! επί τόπου!

Πιστεύω απλά η voda είχε προ-εκτιμήσει το χαμηλό failure rate των συγκεκριμένων συσκευών και απλά στην πλειονότητα των περιπτώσεων απ'ότι ακούω απλά τις αντικαθιστά, τουλάχιστον στους συνδρομητές της (ελληνική πατέντα αυτή). Το πράγμα ζορίζει ενδεχομένως όταν η συσκευή είναι αγορασμένη plain... :argue:

Re: Απάντηση: Cosmote?θα φερει το iphone?

Εσύ στην εργασία σου, εγγυάσαι κάτι (οτιδήποτε) για τους ανταγωνιστές σου? -bye-

Λυκμαν, γιατί μπλέκεις με τα "μηλαράκια"; -bye-

Ασε μας στον πόνο μας και γύρνα στα αγαπημένα σου linux... :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote?θα φερει το iphone?

Λυκμαν, γιατί μπλέκεις με τα "μηλαράκια"; -bye-

Ασε μας στον πόνο μας και γύρνα στα αγαπημένα σου linux... :flipout::flipout:

Είναι το linux ! :aetsch: -bye-

Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας.... Μάλλον έρχεται η ώρα να το διαθέσει και η Cosmote στην αγορά μετά την διεύρυνση της συνεργασίας T-Mobile και Cosmote.

"Κατά την παρουσίαση της στρατηγικής της στο παγκόσμιο συνέδριο κινητής τηλεφωνίας GSMA World Congress, η T-Mobile ανέλυσε μια σειρά νέων υπηρεσιών και συσκευών, οι οποίες θα έρθουν και στην Ελλάδα. Ενα από τα πρώτα βήματα είναι η διάθεση, πιθανότατα μέσα στον επόμενο μήνα, του iPhone και από την Cosmote (το προωθεί ήδη η Vodafone στην εγχώρια αγορά)."

cosmote_loves_iphone.png

Πηγές : wwag.gr από άρθρο του ΕΤ

Εντός της εβδομάδας πρόκειται να ξεκινήσει ο όμιλος Cosmote τη διάθεση του iPhone, της γνωστής συσκευής κινητής τηλεφωνίας της αμερικανικής Apple.
Ήδη, η Globul, θυγατρική της Cosmote στη Βουλγαρία, ανακοίνωσε και επισήμως ότι ξεκινά τη διάθεση του iPhone στις 20 Μαρτίου, όντας, μάλιστα, η πρώτη εταιρεία της γειτονικής χώρας που θα πουλά τη συγκεκριμένη συσκευή.
Παράλληλα, θεωρείται εξαιρετικά πιθανό ότι την ίδια ημέρα -ή την προηγούμενη- η Cosmote θα αρχίσει να διανέμει και στην Ελλάδα το iPhone, σπάζοντας έτσι την «αποκλειστικότητα» που είχε μέχρι τώρα η Vodafone. Άγνωστο παραμένει αν και η Cosmote Romania θα προβεί σε αντίστοιχη κίνηση την ίδια ημέρα ή αργότερα.
Σημειωτέον πως το iPhone διανέμεται ήδη σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες από την T-Mobile, τη θυγατρική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της Deutsche Telekom που έχει εξελιχθεί σε βασικό συνεργάτη της Apple όσον αφορά στο iPhone.
Πιθανό είναι ακόμη στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας -ή μέσα στον επόμενο μήνα- να είναι διαθέσιμη -μέσω της επίσημης διαδικασίας αναβάθμισης της Apple- η δυνατότητα για εισαγωγή στο iPhone και ελληνικών χαρακτήρων.
Μέχρι τώρα στο iPhone ήταν μεν δυνατή η ανάγνωση ελληνικών χαρακτήρων, ο χρήστης, όμως, δεν μπορούσε να γράψει ελληνικά, κάτι που δημιουργούσε προβλήματα π.χ. στην αναζήτηση ονομάτων σε έναν τηλεφωνικό κατάλογο με εκατοντάδες επαφές.
Στις πρώτες συσκευές που θα διανείμει η Cosmote μάλλον δεν θα υπάρχει προεγκατεστημένη η δυνατότητα για εισαγωγή ελληνικών χαρακτήρων, αλλά οι αγοραστές, θα μπορούν να το «κατεβάσουν» μέσω της υπάρχουσας διαδικασίας αναβάθμισης.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12319&subid=2&tag=9509&pubid=6263120

Επιτελους, ειμαι με την αναβαθμιση στο χερι...

Τι λες τώρα ;; Η Cosmote τελικά τα κατάφερε ;; Κ μιλά κ για Ελληνικά επίσημα ;; Για να δούμε, για να δούμε !!!!