[Επίσημο] iMac @2012

δε μιλησα για τις μνημες … αυτες μπορεις να τις βαλεις πανευκολα μονο σου (αυτο εκανα και στο δικο μου imac).
Μιλαω για τον imac (αν ελεγες υπερκοστολογημενο τον imac φυσικα)…

Τις μνημες μπορει να τις αγορασει επισης απο το πανερι ο οποιοςδηποτε και να τις βαλει μετα.
Δεν χρειαζεται να τις πληρωσει 200 ευρω.

Ειναι τραγικη η οικονομικη πολιτικη της απλ, οπως και να το δει κανεις

Δεν ξέρω όμως τι γίνεται με την εγγύηση σε αυτή την περίπτωσή. Αν έχεις πληρώσει κανα 300αρι για τα τρια χρονιά εγγύηση δεν ξέρω αν βάζοντάς κάτι μη "απλ" και μάλιστα μονός σου αν επηρεάζει την εγγύηση. Και ειδικα αν συμβει κατι το πας πισω και δουνε τις μνημες. Βεβαια τις βγαζεις και το πας αλλα και παλι μανουβρες χωρις λογο. Τα ψιλα γράμματα της απλ θέλουν προσοχή. Αν είσαι εκτός εγγύησης φυσικά και τα βάζεις μονός σου. Βεβαία η απλ έχει φροντίσει με τις κατασκευές της να αποτρέπει ακόμη και αυτά τα στοιχειώδη. Για να αλλάξεις μνημη στο μικρότερό imac πρέπει να έχεις μπάρμπα τον Νεγρεπόντη, όπως λέγαμε παραπάνω.
Για την τιμολογιακή πολιτική είναι ήλιου φαεινότερο αλλα αφού ο ήλιος δεν ανατέλλει παντου και συνεχίζει να πουλάει δεν βλέπω να την αλλάζει σύντομα. Ίσως σε κανα δυο χρονιά και αν πέσουν οι πωλήσεις κάτι μπορει να κανει.

Μολις σημερα παρελαβα τον δικο μου 21.5῏ 2012.Μη εχοντας καμμια επαφη ,εκτος του iphone προφανως και ειναι λιγο..παραξενα ολα.Εχω και και καποια σπαστικα με τη ρυθμιση του email Προφανως θα σας πρηξω αρκετα.Μια ερωτηση ,η αλλαγη γλωσσας γινεται δεν μπορει να γινει απο το πληκτρολογιο῞

Μολις σημερα παρελαβα τον δικο μου 21.5῏ 2012.Μη εχοντας καμμια επαφη ,εκτος του iphone προφανως και ειναι λιγο..παραξενα ολα.Εχω και και καποια σπαστικα με τη ρυθμιση του email Προφανως θα σας πρηξω αρκετα.Μια ερωτηση ,η αλλαγη γλωσσας γινεται δεν μπορει να γινει απο το πληκτρολογιο῞

Cmd + space φιλε μου.

Cmd + space φιλε μου.

Ευχαριστω πολυ,και μια που σε βρηκα να σε πρηξω λιγο ακομη.Στη προβολη των αγαπημενων στη οθονη πως γινεται να αυξομειωνουμε το πλαισιο της εικονας ὅταν παταω το ποντικι βγαινει ενα βελακι καλλα δεν γινεται τιποτε.Επισης γιατι στα αγαπημενα προβαλεται η <η ιστορια της ζωης >τους ,δεν γινεται να γραφει π.χ avclub απλα και μονο῞

Μεγειές μπρέ !!
Σε ένα μήνα θα βάζεις τον δείκτη βαθιά στο στόμα μόλις ακούς win :Banane0:

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iMac @2012

Σε ένα μήνα θα βάζεις τον δείκτη βαθιά στο στόμα μόλις ακούς win :Banane0:

... ή θα τον στείλεις πίσω για να πάρεις ένα Win PC. :operator:

Όλα είναι θέμα γούστων, αναγκών, προτεραιοτήτων και παραχωρήσεων!!!

Με γειές, είναι κουκλί το μηχάνημα, αν μη τι άλλο. :grinning-smiley-043

Το imac είναι φανταστικό μηχάνημα. Απλά με ενοχλεί λίγο το γεγονός ότι έχει γίνει μόδα και αρκετοί [(δεν μιλάω για τον συμφορουμίτη μας
Πέτρο, και να το χαίρεται :)] το χρησιμοποιούν για να σερφάρουν και να βλέπουν ταινίες:flipout:

Επειτα επειδή σπάζονται με το λειτουργικό καταλήγουν στο bootcamp με παράθυρα για να την παλέψουν. Είναι λυπηρό νομίζω μιας και το turboX
θα λειτουργούσε επίσης μια χαρά στους τομείς αυτούς, απλά δεν έχει την εμφάνιση και το pride of ownership...

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες.Σιγουρα η αλλαγη λειτουργικου ειναι προβλημα μεχρι να εξοικιωθεις,αλλα επειδη παντα δεν ειχα κολληματα και δεν μπηκα στο τριπακι της αντιπαραθεσης ,πιστευω οτι θα ειμαι αντκειμενικος σ οτι γραφω
Βασιλη το λαπτοπ πιθανοτοτα θα αφιερωθει αποκλειστικα και μονο στη μουσικη και θα παιξει ρολο NAS,με τη προσθηκη ενος δισκου 1῏῏1.5 τερρα και πιθανον τη χρηση της firewire που διαθετει.Βεβαια θα γινει απ αυθειας αντιπαραθεση στη μουσικη μεταξυ imac-windows7 μεσω παντα του squeezbox

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες.Σιγουρα η αλλαγη λειτουργικου ειναι προβλημα μεχρι να εξοικιωθεις,αλλα επειδη παντα δεν ειχα κολληματα και δεν μπηκα στο τριπακι της αντιπαραθεσης ,πιστευω οτι θα ειμαι αντκειμενικος σ οτι γραφω
Βασιλη το λαπτοπ πιθανοτοτα θα αφιερωθει αποκλειστικα και μονο στη μουσικη και θα παιξει ρολο NAS,με τη προσθηκη ενος δισκου 1῏῏1.5 τερρα και πιθανον τη χρηση της firewire που διαθετει.Βεβαια θα γινει απ αυθειας αντιπαραθεση στη μουσικη μεταξυ imac-windows7 μεσω παντα του squeezbox

:a0210: :2thumb22sup: