[Επίσημο] iPad 2 @2011

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2 @ 25 Μαρτίου '11

Αμάν ρε Γιάννη. Δοκίμασε πρώτα άλλο tablet και μετά μίλα. Εντάξει είσαι τρελαμένος με το ipad, το πιάσαμε.
Άντε γιατί βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια. Ακόμα και το Nook που έχω σπασμένο με άλλη rom επάνω, πετάει σε σχέση με το ipad.
Σιγά πια το software.
Δεν πειράζει, κάτσε εκεί να παίζεις με τα ψίχουλα που σας δίνει κάθε λίγο η Apple, και άσε εμάς να παιδευόμαστε με τα πραγματικά εργαλεία.

:music-smiley-005:
black & decker δλδ ;

Έχουμε 1000 φορές ότι υπάρχουν προϊόντα για όλα τα γούστα κ για όλες τις πλευρές...τους Apple-lovers κ τους μη...-bye-

υγ: κ σπασμένο κ το τάμπλετ αυτό ; Εγώ ήξερα ότι όλα τα άλλα τάμπλετ δεν θέλουν σπάσιμο κ τα κάνουν όλα από 'μαμά'...:award:

Υπαρχει κανενα tablet της προκοπης να δοκιμασω ?

Εχουν πεσει στα χερια μου 2-3 galaxy tab ,που ηταν απελπιστικα αργα, δεν ξερω τι εφταιγε.

Τι κανει δηλ. το Νοοκ (ποιο ?) ποιο γρηγορα ?

Και δεν νομιζω οτι ειναι "σιγα το software"... αν ειχες κι εσυ ασχοληθει σοβαρα με τις καλυτερες εφαρμογες για το ipad, θα ειχες αλλη γνωμη....

Γιατι πουλησε 15 εκκατομυρια αραγε ?

Αλλα ξερω, ειναι φανατικοι ολοι με την Apple ... ηλιθια Αμερικανακια!!!

Δε πειραζει , καλυτερα , να μη μαζευομαστε και πολλοι ... θα γινουμε κι εμεις Microsoft καποτε .

ΥΓ... αν ηθελα "σοβαρο εργαλειο" , εχω το Macbook Pro μου!!!

Επισης εχω βαρεθει τις βλακωδεις ενστασεις σας , οσον αφορα πχ το usb hosting.... ουτε στο android επιτρεπεται!
Flash ακομη δεν υπαρχει (και οταν υπαρξει , ελα να μου πεις για αυτονομια κλπ).
Jailbreak και rooting... το ιδιο κανουν και οι δυο για να το φερουν στα μετρα τους .

Σταματηστε λοιπον τις ανοησιες , και καλα θα κανει η google και οποια αλλη σοβαρη εταιρεια να στρωθει και να βγαλει κατι της προκοπης!!!

Last edited:
Το ενα δεν αναιρει το αλλο.Καλα τα ειπε ο Δημητρης.

Kαι γιατι κανεις δε βγηκε λοιπον να παραπονεθει 1 χρονο τωρα ?
Αυτο που εκανε στο συγκριτικο, ειναι σχετικα ακραιο, 12-16 σελιδες ταυτοχρονα δεν ανοιγεις συνεχως.
Κι αλλωστε φορτωνε γρηγορα , δεν ειναι δα και τρομερο !

Ουτε ειπε κανεις οτι αντικαθιστα laptop (ακομη)...

Mου αρεσει επισης η απλοποιηση τυπου... "τι ειναι 256 ΜΒ ακομη " ?

Αν τα πολλαπλασιασεις χ 15.000.000 ipad , βγαζουν αρκετα χρηματα παραπανω (που τουλαχιστον η Apple εχει αποδειξει οτι τα επενδυει σε Research & Development - σε αντιθεση με τις υπολοιπες εταιρεις που απλα αντιγραφουν!).

Ας βγαλει λοιπον μια αλλη εταιρεια κατι επαναστατικο να δουμε ....-bye-

Αυτο λεμε... απλα τωρα που βγηκε το νεο, μας φαινεται καπως το παλιο !

Ηδη εχουν αρχισει... "λιγοτερη μνημη εχει το ipad2 απο το xoom", "μετρια καμερα ", κλπ....
Αντι λοιπον να κοιταξει να γινει καλυτερος ο ανταγωνισμος, κοιτανε να "θαψουν" το ipad .
Σιγουρα μπορει να γινει καλυτερο, και θα γινει, αλλα ετσι κι αλλιως δεν το παιρνει κανεις ουτε για laptop,ουτε για φωτογραφικη klp.

Aργοτερα, οταν ωριμασει η τεχνολογια και το λειτουργικο , θα υπαρξει σιγουρα συγκλιση και θα δουμε πολυ καλυτερες υλοποιησεις, με περισσοτερες δυνατοτητες.

Μεχρι τοτε, ας χαρει ο καθενας το tablet του!-bye-

Δεν ειμαι φαν της apple ,και την κατηγορω για πολλα πραγματα, αλλα ακομα και το ipad 1 ειναι καταπληκτικο μηχανημα για <400 που κοστιζει.Το μοναδικο πραγμα που πραγματικα με ενοχλει που λειπει ειναι η αναπαραγωγη αρχειων video (avi/mkv) απο καποια εξωτερικη πηγη (εξωτερικος δισκος).Αν ειχε μια usb θα ηταν τελειο ...

Υ.Γ. Αληθεια τι παιζει με την μπαταρια του ipad?Τι κοστος αλλαγης εχει?200+ σαν του iphone ?

Δεν ειμαι φαν της apple ,και την κατηγορω για πολλα πραγματα, αλλα ακομα και το ipad 1 ειναι καταπληκτικο μηχανημα για <400 που κοστιζει.Το μοναδικο πραγμα που πραγματικα με ενοχλει που λειπει ειναι η αναπαραγωγη αρχειων video (avi/mkv) απο καποια εξωτερικη πηγη (εξωτερικος δισκος).Αν ειχε μια usb θα ηταν τελειο ...

Μπορει να παιξει οτι αρχείο θες αλλα wifi only

Καμια εταιρεια δεν αφηνει το usb hosting.... ισως φοβουνται μη χαλασουν τη "πιατσα" των netbook - laptop.
Ισως φοβουνται παλι τη μεγαλη καταναλωση , αφου οι εξωτερικοι δισκοι τραβανε αρκετο ρευμα.
Καποιοι καταφεραν να βαλουν εξωτερικο δισκο σε ipad, αλλα αυτο ισχυε μεχρι την 4.1 , μετα το κοψανε κι αυτο.

http://www.youtube.com/watch?v=t-CSPTSmUes

http://www.youtube.com/watch?v=KZ5PF6NH-GE

Last edited:
Γυναικια ερωτηση.Farmville αντεχει για να παιξει .?εαν μπορει καποιος να απαντησει.!!!(flash ξερω οτι μπορει να παιξει).

Eμενα προσωπικα δεν με ενοχλησε αυτο που συνεβαινε στο βιντεο με το πρωτο ipad.
Θα γελασεις, αλλα τον τελευταιο καιρο που χρησιμοποιουσα αρκετα τo ipad για web surfing ηταν αυτο που με εκνευριζε...

Υπαρχει κανενα tablet της προκοπης να δοκιμασω ?
+1

Ας αποφυγουμε ομως γενικοτητες ''πεταει'' κλπ και ας μας πει καποιος ποιο και που ειναι καλυτερο συγκεκριμενα απο το ipad

4.2.1 JB και iFile / OPlayerHD

Εισαι μαλλον απο τους τυχερους, το φλασακι σου εχει μικρη καταναλωση.
H apple στο τελευταιο firmware , μειωσε τη παροχη ρευματος στο dock connector , απο τα 100mhA στα 20!
Ετσι δε μπορεις να συνδεσεις και πολλα πραγματα (μικροφωνα, δισκοι, midi keyboards κλπ. , οπως παλιοτερα)

Εχεις δοκιμασει με εξωτερικο δισκο usb και usb powered hub ?

Last edited:
Εισαι μαλλον απο τους τυχερους, το φλασακι σου εχει μικρη καταναλωση.
H apple στο τελευταιο firmware , μειωσε τη παροχη ρευματος στο dock connector , απο τα 100mhA στα 20!
Ετσι δε μπορεις να συνδεσεις και πολλα πραγματα (μικροφωνα, δισκοι, midi keyboards κλπ. , οπως παλιοτερα)

Εχεις δοκιμασει με εξωτερικο δισκο usb και usb powered hub ?

δυστηχώς δεν έχω power hub! ίσως φταίει όμως οτι έχω αυτό το 2 σε 1 connection kit? ούτε με την 16άρα SD ούτε με το flashάκι είχα πρόβλημα.

http://cgi.ebay.com/2-1-Camera-Conn...366?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19c3e24cfe

Η Apple είναι κορυφαία εταιρία στο marketing,τη τελευταία δεκαετία μάλλον
είναι το marketing το ίδιο. Βρίσκεται παντού και είναι μόδα,είναι μπροστά και οι άλλοι ακολουθούν. Το ipad είναι ένα τέτοιο προιόν,μοδάτο,αποτέλεσμα του κορυφαίου τμήματος της εταιρίας του marketing and advertising department.
Δεν έχω πρόβλημα να το αγοράσω όπως δεν έχω πρόβλημα και να μην το αγοράσω.για τις δικές μου ανάγκες είναι ελλειπές.
Θα περιμένω τον ανταγωνισμό και θα αποφασίσω.

Εγώ πάντως λίγο άκυρος εδώ αλλά το 2 το περίμενα πως και πως,για... να πάρω το 1 στο 250αρικο που θα το πετάνε όσοι θέλουν να πάρουν το 2. :flipout:

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2 @ 25 Μαρτίου '11

:music-smiley-005:
black & decker δλδ ;

Έχουμε 1000 φορές ότι υπάρχουν προϊόντα για όλα τα γούστα κ για όλες τις πλευρές...τους Apple-lovers κ τους μη...-bye-

υγ: κ σπασμένο κ το τάμπλετ αυτό ; Εγώ ήξερα ότι όλα τα άλλα τάμπλετ δεν θέλουν σπάσιμο κ τα κάνουν όλα από 'μαμά'...:award:

Το nook color δεν είναι tablet. Είναι ένα ebook. Το ότι η κοινότητα πήρε ένα ebook και το μετέτρεψε σε tablet είναι το λιγότερο αξιοσημείωτο.
Το ότι αυτό το ebookotablet είναι σε πολλά σημεία καλύτερο από το Ipad είναι εξωφρενικό.
Το ότι μπορείς να το πάρεις με 200 είναι απλά απίστευτο.