[Επίσημο] iPad @2012

Απάντηση: [ ΕΠΙΣΗΜΟ ] : "new iPad" @ 23-03-2012

Σου ζητά τον κωδικό του λογαριασμού που είναι ρυθμισμένο κ συγχρονισμό με τον υπολογιστή σου το iPad.
Μιχάλη ευχαριστώ , το ξέρω αυτό κάνει αλλά έλεγα όπως στο laptop να μπορείς να κάνεις log off και να κάνεις switch σε άλλο user

Απάντηση: Re: [ ΕΠΙΣΗΜΟ ] : "new iPad" @ 23-03-2012

Η νέα οθόνη είναι απόλαυση....:p

..η νέα οθόνη είναι απόλαυση...αν ξέρεις να την εκτιμάς.....έκανα ένα μικρό γκάλοπ σε γνωστούς μου που -φυσικά-δεν είναι φανατικοί και θέλουν να αγοράσουν iPad για λόγους life style...τους έδειξα και τα δύο iPad για να μου πούνε αν βλέπουν την διαφορά στην οθόνη...οι 9 στους 10 απάντησαν "σιγά την διαφορά"!!!...και φυσικά θέλουν να πάρουν το iPad2 επειδή είναι φτηνότερο....

..η νέα οθόνη είναι απόλαυση...αν ξέρεις να την εκτιμάς.....έκανα ένα μικρό γκάλοπ σε γνωστούς μου που -φυσικά-δεν είναι φανατικοί και θέλουν να αγοράσουν iPad για λόγους life style...τους έδειξα και τα δύο iPad για να μου πούνε αν βλέπουν την διαφορά στην οθόνη...οι 9 στους 10 απάντησαν "σιγά την διαφορά"!!!...και φυσικά θέλουν να πάρουν το iPad2 επειδή είναι φτηνότερο....

Καλά αυτό εννοείται ότι ισχύει. Εδώ ο άλλος σου λέω προσπαθούσε να με πείσει ότι σιγά την διαφορά dvd με bluray σε 60" TV και νέος άνθρωπος όχι κανάς παππούς....

..πριν από λίγο με πήρε τηλ. γνωστός μου(ένας από αυτούς) από το The Mall....δεν υπάρχουν iPad2...έχουν ξεπουλήσει λόγω μείωσης τιμής...

Re: Απάντηση: Re: [ ΕΠΙΣΗΜΟ ] : "new iPad" @ 23-03-2012

ας όψεται η κρίση...Φραγκίσκο...
Άσε, μιλούσα χθες με τον διευθυντή μιας τράπεζας και μου έλεγε πόσες φορές ακούσει από πελάτες την ατάκα ‘’Άντε να αρχίσετε να δίνετε πάλι λεφτά, να πάρουμε κανεναν δάνειο να βγάλουμε το Πάσχα / αλλάξουμε αυτοκίνητο κλπ’’.

Δεν παίζει, αυτή η χώρα κατοικείται απλώς από ζώα….

I told you so :p

Ι told you so από εποχές iPhone 3GS (που ''η μεγαλυτερη αναλυση ήταν αδιαφορη'' για μερικους μερικους....) :p

Για να ειμαι σωστός πάντως, το θέμα ‘’ψειρών / 1:1 pixel’’ είναι υπό εξέταση….:p

(θέλω να δοκιμάσω και τον άλλο browser που λέγαμε…)

Απο εποχές 3gs έχει κυλήσει πολύ νερο στο αυλακι Συριε.. Και όπως έχεις δει, το λειτουργικό της apple είναι "στημένο" έτσι ώστε και με χαμηλότερη ανάλυση να βλέπεις μια χαρα τις εφαρμογές. Φυσικα, η διπλάσια ανάλυση του ipad 3 είναι όντως απολαυστική στις εφαρμογές που υποστηρίζουν retina, στις μεγάλες φωτό κλπ. Ο εχθρός του καλου είναι το καλύτερο..

Re: [ ΕΠΙΣΗΜΟ ] : "new iPad" @ 23-03-2012

Μιχαλη Καλοριζικο!

απλα εχω μια απορια...αφου σχεδον παντου εχει wifi και τα περισσότερα κινητα κανουν wifi hotspot γιατι προτιμάται τα 4G που ειναι ακριβότερα; φυσικα δεν ειναι προσωπικη η ερωτηση αλλα γενικη..

Μιχαλη Καλοριζικο!

απλα εχω μια απορια...αφου σχεδον παντου εχει wifi και τα περισσότερα κινητα κανουν wifi hotspot γιατι προτιμάται τα 4G που ειναι ακριβότερα; φυσικα δεν ειναι προσωπικη η ερωτηση αλλα γενικη..

Το πήρα έτσι γιατί στο εξοχικό μου δεν έχω ίντερνετ, ούτε wifi στην περιοχή, συν σε πολλά σημεία που έχει μόνο 3g δίκτυο.

Σε συγκριση με τον Asus Prime που το ειδα διπλα διπλα το TF εχει σαφεστατα πιο φωτεινη οθονη και σε εξωτερικο περιβαλλον με πολυ φως φαινεται μεγαλη διαφορα.
Μονο οταν το εφερε στο πρωσοπο μου ειδα διαφορα με τα pixel να φαινονται πιο συντομα στο TF απ'οτι στο iPad.
Συγκεκριμενα ο γνωστος που το πηρε εβριζε οταν του ειπα οτι πρεπει να σκασει αλλο ενα 30+ για να βαλει sd card και οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα να βαλει δισκο απληροφορητοι στο full αλλα μιας και μιλαει ο κοσμος για Apple ας παρουμε κι εμεις ενα :music-smiley-005:

Last edited:

Το πήρα έτσι γιατί στο εξοχικό μου δεν έχω ίντερνετ, ούτε wifi στην περιοχή, συν σε πολλά σημεία που έχει μόνο 3g δίκτυο.
δεν εχεις iphone ή καποιο αλλο smartphone να κανεις wifi hotspot και να δινει ιντερνετ στο ipad; ειδικα για εξοχικο το wifi hotspot ειναι παρα πολυ καλη λυση και οικονομικη.
τωρα τι σου λεω και εγω..αντε να περασουν γρηγορα οι ωρες να ερθει το απογευματακι...