[Επίσημο] iPad @2012

Απάντηση: Re: [ ΕΠΙΣΗΜΟ ] : "new iPad" @ 23-03-2012

δεν υπαρχει δυνατοτητα multi user....
Γιάννη εγώ εχω δικό μου λογαριασμό στο itunes που το ξεγελάει και πήγε η γυναίκα μου και έβαλε την ημέρα που το σεταρε τα δικά της . Εφόσον λες οτι δεν είναι multiuser μπορώ να ακυρώσω το δικό της και να βάλω το δικό μου ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ ΕΠΙΣΗΜΟ ] : "new iPad" @ 23-03-2012

δεν εχεις iphone ή καποιο αλλο smartphone να κανεις wifi hotspot και να δινει ιντερνετ στο ipad; ειδικα για εξοχικο το wifi hotspot ειναι παρα πολυ καλη λυση και οικονομικη.
τωρα τι σου λεω και εγω..αντε να περασουν γρηγορα οι ωρες να ερθει το απογευματακι...

έχεις απόλυτο δίκιο..κι εγώ θάπερνα 3g..και μου το σφύριξαν....έτσι ακριβώς είναι...το κάνω με το δικό μου..και το iPhone...στο εξοχικό και πάει σφαίρα...

καλορίζικο και το δικό σου....

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ ΕΠΙΣΗΜΟ ] : "new iPad" @ 23-03-2012

έχεις απόλυτο δίκιο..κι εγώ θάπερνα 3g..και μου το σφύριξαν....έτσι ακριβώς είναι...το κάνω με το δικό μου..και το iPhone...στο εξοχικό και πάει σφαίρα...

καλορίζικο και το δικό σου....
τα ξερω αυτα τα υποσυνείδητα...λεμε καλοριζικο ενω δεν εχω για να παρω ενα.. ευχαριστω πολυ, παντως φαινεται πολυ απολαυστικο στα μαγαζια... :flipout:

επισης αντι για τα +100e και +200e που ζηταει για τα επιπλεον gb μπορουμε να παρουμε ενα μικρο synology nas (με 110ε) και να κανουμε stream εντος αλλα και εκτος του σπιτιου tb μουσικης, φωτογραφιων αλλα και οτι αλλο αρχειο θελουμε..εκτος απο ταινιες που εκει θελει να εχουμε VDSL με 3 ή 5mbit upload..

Απάντηση: [ ΕΠΙΣΗΜΟ ] : "new iPad" @ 23-03-2012

Σούπερ !!!!
Δεν περίμενα τελικά ότι θα μου άρεσε τόσο πολυυυύ...
Το σερφάρισμα είναι απόλαυση!
Η οθόνη είναι καταπληκτική κ τα χρώματα είναι σχεδόν ίδια με αυτά που βλέπει το μάτι μας, ενώ είναι παρά πολύ γρήγορο.
Άριστη αγορά λοιπόν, την εποχή που φαίνεται ότι έχει ωρίμασει το iPad πια.

Πάντως το zagg σε iPhone που το έχω δει δεν μου άρεσε καθόλου. Ο λόγος είναι ότι η επιφάνεια κάνει "κυματάκια" ειδικά αν το δεις από το πλάϊ. Σαν την βαφή του αυτοκινήτου ένα πράγμα. Δεν είναι τελείως λείο. Κάνει μπαμ ότι υπάρχει ζελατίνα.

The Apple iPad Review (2012)

20+ σελίδες review απο το anandtech
ατελείωτο αλλα μάλλον το πιο πλήρες
τα αναλύει όλα
οθονη, μπαταρία, επεξεργαστη,gpu,
manual για το iPhoto, benchmark με το asus & το Motorola
Και στο τελος έχει κατι πολύ ωραία γενικά

Re: [ ΕΠΙΣΗΜΟ ] : "new iPad" @ 23-03-2012

Εγω προσωπικα δεν βαζω προστασια στην οθονη , γιατι ... "αλλοιωνει τη γευση βρε παιδι μου!" -bye-

Εχω το smart cover παντα στο iPad και πισω βαζω αυτο http://www.ebay.com/itm/320870913557?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
+1000! παραλογισμος...θελουμε να ειναι λεπτα, και ελαφριά για να τους βαζουμε θηκες και ζελατινες. ειδικα οι ζελατινες στην οθονη ειναι έγκλημα.. οτι χειροτερο, μιας και χανετε ολη η αισθηση, που εκει στην apple μοχθησαν παρα πολυ για να πετύχουν..οτι tablet και αν δοκιμασα την αισθηση της οθονης του ipad/iphone δεν την εχει κανενα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ ΕΠΙΣΗΜΟ ] : "new iPad" @ 23-03-2012

επισης αντι για τα +100e και +200e που ζηταει για τα επιπλεον gb μπορουμε να παρουμε ενα μικρο synology nas (με 110ε) και να κανουμε stream εντος αλλα και εκτος του σπιτιου tb μουσικης, φωτογραφιων αλλα και οτι αλλο αρχειο θελουμε..εκτος απο ταινιες που εκει θελει να εχουμε VDSL με 3 ή 5mbit upload..
επισης μια αλλη λυση ειναι και το Seagate GoFLex Satellite το δοκιμασε κανενας;
απλα αυτο πρεπει να το κουβαλας μαζι σου..και δεν ξερω αν υποστηρίζει ΜΟΝΟ τα αρχεια που υποστηριζει και το iPad γιατι ειδα οτι εχει δικο του application για browsing στο δισκο.

Αυτο υποστηριζει μονο τα αρχεια του ipad ...ισως αν το αναγνωριζει αλλο προγραμμα (buzz player - avplayer hd Κλπ) ,να μπορεις να δεις και τα υπολοιπα αρχεια.

Αυτο υποστηριζει μονο τα αρχεια του ipad ...ισως αν το αναγνωριζει αλλο προγραμμα (buzz player - avplayer hd Κλπ) ,να μπορεις να δεις και τα υπολοιπα αρχεια.
Κάποιος κάτοχος μπορεί να μας διαφωτίσει...Αλλά και πάλι η χρήση nas είναι σαφώς πιο εύχρηστη, εκτός αν δεν υπάρχει κάλυψη Ίντερνετ εκεί που είμαστε.

Last edited:

http://www.youtube.com/watch?v=crDekdVJ_R4&feature=youtube_gdata_player
Μετα το 5 λεπτο..

Παίζει και incompatible media απο το safari αφου πρώτα τα κατεβάσει στο iPad, πράγμα που παίρνει λίγο χρόνο. Και μεγάλο μείον που δεν κάνει swap στης φωτογραφίες (στο video από Engadget)