spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,353
Ω, ναι......tmEιμαι αρρωστος γιατρε μου ?![]()
Αλλα επειδη κι εμεις εχουμε αλλες αρρωστιες, δεν σε παρεξηγουμε

Ω, ναι......tmEιμαι αρρωστος γιατρε μου ?![]()
LOLΝεο επαγγελμα: Καπαρωτής θεσεων
Περιγραφη: Με ανορακ, αντισκηνο και ξηρα τροφη, αραζει εξω απο το σημειο ενδιαφεροντος 2-3 ημερες πριν την εναρξη του event.
Βρισκει εφαρμογη:
-Σε καθε νεο λανσαρισμα προιοντων Apple
-Στις πρεμιερες των Star Wars
-Στις πρεμιερες των Lord of the Rings
-Στις πρεμιερες των Star Trek (not really..)
Αποδοχες: Με εγγυημενη αποδοση αναλογη της βλακειας των επιδοξων αγοραστων της θεσης
![]()
Πάντως όσο το βλέπω τόσο το θεωρώ καραπεριττή πολυτέλεια.....
ειδικά όταν μιλάμε για χρήση μέσα στο σπίτι (που είναι το και 99.9% των περιπτώσεων), όπου το 15άρι macbookpro είναι BY FAR προτιμότερο. Καμία σύγκριση.
Τώρα όσο για την τουαλέτα που λέει και ο Στέργιος μια χαρά κάνουμε την δουλειά μας και με το iPhone τόσα χρόνια... :2thumb22sup:
OMG it's getting worst and worst![]()
![]()
![]()
Δεν το εκμεταλλεύεται.To dual core σε τι χρησιμεύει στο ipad2? Πώς το εκμεταλλεύεται;
Αν συνεχίσεις έτσι, την παλαμη του Τακη να προσγειώνεται στο μαγουλο σου και τον Ρομποτζον να φοράει τα διαφορα μηχανικά εξαρτήματά του και να σου κάνει διάφορα..... τι αλλο θα δουμε.....
τι λέτε τώρα ωρε παλληκάρια...ειδικά οι ταμπλέτες με τους -ακόμα- low-end επεξεργαστές είναι ιδιαίτερα ωφελημένες απο το δεύτερο core.
Δεν είναι PC που τι 2 τι 4 πυρηνες έχεις δεν θα καταλάβεις καμία διαφορα στο firefox και στο office.
Εμενα το ipad 1 μου φαινόταν σφαίρα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.