[Επίσημο] iPad 2nd Gen @2010

Τωρα σκάνε παντως πολλες φουσκες: τα ipad τα πουλάνε με το κιλό στις αγγελίες.

(ευκαιρια περιμενω για κανενα σκοτωμένο σε τιμη χωμα, εχω μεγαλόπνοα σχέδια... :P )

Η μονη "φουσκα" που μπορω εγω να δω δυστυχως, ειναι αν "φυγει" ο Steve... ελπιζω να βρεθει καποιος ανταξιος του!:grinning-smiley-043

Μεχρι τοτε , οι αντιπαλοι του θα εχουν συνεχως εφιαλτες!!!

φήμες ακούγονται για τον Forrest Gump

έχει πολλά κομμάτια

Τωρα σκάνε παντως πολλες φουσκες: τα ipad τα πουλάνε με το κιλό στις αγγελίες.

(ευκαιρια περιμενω για κανενα σκοτωμένο σε τιμη χωμα, εχω μεγαλόπνοα σχέδια... :P )

άμα βρω με 150 ευρώ μπορεί να πάρω... :music-smiley-005:

εεεε ναι το 16αρι το δινουν 360 σφραγισμένο DE, ποσο θα εχει ενα μετ/μένο????
Σε αυτη την τιμή ΝΑΙ, αγοράζουμε περιττές πολυτέλειες για παιχνίδι! (για δουλεια εχουμε άλλα :P )

οι περισσότεροι θα το κρατήσουν για δεύτερο...

Δε μπορεί να κάνει το καινούργιο 529 και να πουλάνε το παλιό μοντέλο μεταχειρισμένο 300.

Δηλαδή το καινούργιο μοντέλο σε 2 μήνες μεταχειρισμένο πόσο θα πρέπει να πουληθεί?

Αν σκεφτεί βέβαια κάποιος τι μπαχατέλες κυκλοφορούν με περίπου 3-4 κατοστάρικα έχει μια βάση το πράμα...

Αδιέξοδο!

Μπα...
Με το ίδιο σκεπτικό όσοι έχουν iphone προηγούμενης γενιάς ή και προπροηγούμενης θα έπρεπε να το δίνουν 100 ευρώ..
Έλα όμως που βλέπεις κάτι 200 και 300 για κινητό 2 ετών..

Εγω προσωπικα αν ειχα ipad τωρα ακομα και αν το ειχα βγαλει αγγελια θα το ειχα αποσύρει. Δεν συμφέρει να το πουλήσεις. Πολυ λιγα λεφτα θα παρεις στο τελος. Και δεν νομιζω οτι αξιζει να πουλησεις το παλιο για το καινουργιο. Μεγαλη ζημια στα μεταχειρισμένα εκανε και η μείωση των τιμων στα καινουργια ipad 1.

Απάντηση: Re: iPad 2nd Gen

Εγω προσωπικα αν ειχα ipad τωρα ακομα και αν το ειχα βγαλει αγγελια θα το ειχα αποσύρει. Δεν συμφέρει να το πουλήσεις.
Πολυ λιγα λεφτα θα παρεις στο τελος. .... Μεγαλη ζημια στα μεταχειρισμένα εκανε και η μείωση των τιμων στα καινουργια ipad 1.

rolleyesz.gif
Συμφωνώ!

Εγώ δεν ανεβάζω καν αγγελία!!

ή θα το δώσω σε κανένα φίλο μου κάνα 400άρι ή θα το κρατήσω να το πάω στην παραλία το καλοκαίρι!