Φυσικα και ειναι και κακο του κεφαλιου τους που δεν πηγαν σε καμια καφετζου να τους πει οτι η Apple ετοιμαζετε να τους εξαπατησει για ακομη μια φορα λανσαροντας βελτιωμενη εκδοση σε περιπου 6 μηνες.to 4G ειναι πολυ σημαντικο για καποιους.
Απ ότι καταλαβαίνω, τρέχεις (ψυχ)αναγκαστικά iPhoto όλη μέρα, σε όλες τις συσκευές, για να νοιώθεις καλύτεραΕιδικά σε εφαρμογές οπως το iphoto οι διαφορές ειναι σημαντικές.
Γενικά, ό,τι διαφορές ταχύτητας είδα απο το iphone 4s στο 5, υπάρχουν και στο ipad 4 vs 3.
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLΕγώ μια χαρα νιώθω, εσύ δεν ξέρω πως θα νιώσεις όταν στο φέρω στην κεφαλα...![]()
Ποσο σας χαίρομαι... εσκασα στα γέλια!!!
Πλακα- πλακα Συριε , τα προγραμματα φωτογραφίας, βιντεο , μουσικής (οπως ελεγα και στο αλλο νήμα), ειναι αυτα που δειχνουν οχι μονο ποσο γρηγορο ειναι ενα μηχάνημα, αλλα ποσο καλα "αποδιδει¨.... μεγαλη διαφορα!
Ψαχνω εδω και μερες ενα "σοβαρό" προγραμμα αντιστοιχο του iphoto - imovie kai Garage band (ναι, ασχολουμαι κυριως με ηχο -εικόνα) και αυτα που βρισκω στο Android,ειναι απλα "παιδικά" .
Οχι μονο απο θεμα δυνατοτητων, αλλα και αισθητικής, και κυριως ταχύτητας.
Σε τετραπυρηνα "θηρία" , που θα πρεπε να "πετάνε" , δεν μπορουν ουτε 2 βιντεο στη σειρα να παιξουν (χωρις εφφε) , αν δε κανεις πρωτα render.
Ειλικρινα δε το περιμενα οτι ακομη ειναι τοσο πισω .... χωρις πλακα!
Μου θυμισαν οι εφαρμογες τους , τα πρωτα προγραμματα της δεκαετιας του 90 vs Amiga (δε πειραζει που τα ξαναγραφω....).
Δεν ειναι φυσικα ετσι ολες οι εφαρμογες, αλλα ρε παιδι μου δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση .
Παντως, αν καποιος δεν ασχολειται μ αυτα και δεν εχει Mac ,μια χαρα θα τα καταφέρει ... απλα εμεις ειμαστε απαιτητικοί.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.