[Επίσημο] iPad Air 2 @2014

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

Ποτε προλαβες ρε τρελε! Πριν λιγο μιλουσαμε στο τηλεφωνο! :flipout:

Μεγειες!

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

είμαι απρόβλεπτος !!! :p

Για άλλο πήγαινα, άλλο πηρα :flipout:

Mazi me to pixelmator kai to Wacom Pen θα κανουν αχτυπητο διδυμο...

e64743ebb6d04b059ad68e1380b6d86b.jpg

Last edited:

Καλοδούλευτα παίδες!

Εντωμεταξύ , δε ξέρω εάν σας το ανέφερα
Η κάρτα γραφικών του
Είναι πάνω από ότι περίμενα
Δεν είναι 6 cluster που περιμέναμε, αλλά 8

Οπότε αποκτά προβάδισμα και το τον Κ1
και από αρκετά Intel 6 cluster SoCs

Κατά τα αλλά ανήκει στην γνωστή πια σειρά της PowerVR
Όταν ανακοινώθηκε η σειρά σαν ναυαρχίδα αναφέρονταν τα 6 cluster
Αλλά στην πραγματικότητα όλοι ξέραμε ότι η υποδομή εσωτερικά υπάρχει για να δούμε 8 cluster edition

Καλοδούλευτα παίδες!

Εντωμεταξύ , δε ξέρω εάν σας το ανέφερα
Η κάρτα γραφικών του
Είναι πάνω από ότι περίμενα
Δεν είναι 6 cluster που περιμέναμε, αλλά 8

Οπότε αποκτά προβάδισμα και το τον Κ1
και από αρκετά Intel 6 cluster SoCs

Κατά τα αλλά ανήκει στην γνωστή πια σειρά της PowerVR
Όταν ανακοινώθηκε η σειρά σαν ναυαρχίδα αναφέρονταν τα 6 cluster
Αλλά στην πραγματικότητα όλοι ξέραμε ότι η υποδομή εσωτερικά υπάρχει για να δούμε 8 cluster edition

Nαι το ειχες ξαναγράψει αυτό.´
Φαινεται να ειναι ξεκάθαρα μπροστά το air 2 (σχεδόν 4 φορές πιο γρηγορο απο το απλο air) απο τον ανταγωνισμό.
Το θέμα ειναι ο mainstream χρήστης που θα το εκμεταλλευτει αυτο...

όχι ,ο mainstream χρήστης δε θα καταλάβει διαφορα (μονο στα πάχος και στο βαρος) , γι αυτό και δεν χρειάζεται αναβάθμιση κάποιος που έχει το Air....

Εγώ φυσικά , λόγω ενασχόλησης με γραφικά-ήχο κλπ χρειάζομαι όσο το δυνατόν περισσότερη μνήμη - δύναμη .

YG... αν κι εγώ δε βγάζω φωτό με το ipad , υπάρχει πολύ κόσμος που το κάνει και ίσως αυτός να είναι ένας σοβαρός λόγος γι αυτούς ν αναβαθμίσουν.

Nαι το ειχες ξαναγράψει αυτό.´
Φαινεται να ειναι ξεκάθαρα μπροστά το air 2 (σχεδόν 4 φορές πιο γρηγορο απο το απλο air) απο τον ανταγωνισμό.
Το θέμα ειναι ο mainstream χρήστης που θα το εκμεταλλευτει αυτο...

Framerate is life :p

Και σε οτιδήποτε εφέ χρησιμοποιεί την κάρτα γραφικών
Ακόμα και στον bowser

Για απλές φωτογραφίες όχι δεν κάνει και τίποτα, αλλά για επεξεργασία σίγουρα, ανάλογα και με την εφαρμογή

Ευχαριστώ παίδες! Εγώ αργώ ακόμα παίδες, 7 μέρες delivery... (πάλι μας κούφανε η Apple με το καλημέρα!) Γιάννη γράψε εντυπώσεις, καίγομαι περί μπαταρίας. Α και... Με γεια!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Α και.... Πρότεινε καμιά θηκουλα. Προτιμώ να μη σκάσω κοντά 100$ για smart case

Νομίζω ότι μέρος της διαφοράς θα το πάρεις πίσω ως μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία, αν είσαι απ'αυτούς σαν κι εμένα που κρατάνε τις συσκευές σε κατάσταση κουτιού και κάθε χρόνο κάνουν τράμπα.

Αν είσαι απ'αυτούς που κρατάνε τη συσκευή μέχρι να λιώσει, και πάλι αξίζει να πάρεις κάτι τρέχον και όχι ενός έτους.

Τέλος, αν είναι να πάρεις το air, νομίζω ότι καλύτερα να στραφείς στα ίδια λεφτά στο τρέχον nexus. Εκτός κι αν είσαι Μακάς οπότε μοιραία η επιλογή είναι το Air.

για τη μπαταρια ειναι νωρις ... ουτε μια φορτιση δεν εχει !
Μετα απο 3-4 φορτισεις θα δουμε.

Αν αξιζει ειναι υποκειμενικο.
Αν εισαι νορμαλ χρηστης , και δε χρησιμοποιεις πολυ εξιδεικευμενες εφαμρογες (πχ Pixelmator) ή δε καιγεσαι για τη καλυτερη φωτογραφικη και το touch id , δεν υπαρχει λογος να το προτιμησεις απο το απλο Air.
Το air το εχει η γυναικα μου και δεν εχει κανενα θεμα... ουτε κι εγω αλλωστε (απλα δεν μου το εδινε συχνα ! ) :p

στο Air που εχω 1 χρονο, δεν εχω κατι στη πλατη του...μονο smart cover για την οθονη.
Δεν εχει κατι ιδιαιτερο απο γρατζουνιες... αν βαλω κατι στο νεο , θα ειναι καποιο "αυτοκολλητο" .

http://www.ebay.co.uk/itm/Skinomi-C...eReader_Accessory_Bundles&hash=item1e938ec954

http://www.ebay.com/itm/2-X-White-B...eReader_Screen_Protectors&hash=item54131fb181

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

...επειδη ειναι δυσκολοι καιροι, αξιζει τα 100 ευρω παραπανω το air 2;
Ναι τα αξίζει (για εμένα φυσικά)!

Το Air 1 με 1GB ram έκανε Reload συνέχεια (safari, apps κτλ).
Εγώ μόνο για αυτόν τον λόγο πούλησα Air!!!

(Sent from Nexus 5)