[Επίσημο] iPad Air @2013

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR

Μιας και κάτι μέρες έχω και εγώ ένα Air
Έχω να γράψω δυο πραγματάκια … βασικά αυτά που λένε όλοι

Οθονάρα,
Μπαταριάρα

Είπαμε είναι ακριβό ακόμα, αλλά σύννομα όλη η αγορά θα έχει αντίστοιχες λύσεις
Νομίζω μετά την αρχική περίοδο των ταμπλετών και των συνεχόμενων Upgrades
Μόλις ξεκίνησε η εποχή του ‛just enough’ power για όλες τις ταμπλέτες και από εδώ και πέρα (σε κάνα χρόνο) νομίζω η αγορά ταμπλετών θα είναι πολύ πιο ώριμη. Χωρίς να χρειάζεται κάνεις να αγοράζει νεα ταμπλέτα κάθε χρόνο.

(ας είχε και παραπάνω RAM...)

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR

Μεγείες Τασο! Είναι η πρώτη σου IOS συσκευή;

Εσένα θα σου στείλω φωτογραφία μου με το iPad να έχεις να με δουλεύεις :D

Είναι η πρώτη μου με iOS και ελπίζω και η τελευταία.

Μη νομίζεις πάντως ότι έχω κάνει και πολλά, ως συνήθως είμαι λιτός σε αυτά, κύρια browsing.

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR

Καλα, αν παίξεις λίγο σοβαρά μαζί του, σε βλέπω να γίνεσαι switcher... :p

Εμένα μου συμβαίνει πάνω απο 5 φορές τη μέρα,αλλά στο...ipad1.Ακόμα δεν το έλυσαν;Για εμένα αυτό το πράμα είναι deal braker για την Apple αν υποτεθεί οτι ξανααγοράσω ταμπλέτα.Εξοργιστικό.

Εμένα μου συμβαίνει πάνω απο 5 φορές τη μέρα,αλλά στο...ipad1.Ακόμα δεν το έλυσαν;Για εμένα αυτό το πράμα είναι deal braker για την Apple αν υποτεθεί οτι ξανααγοράσω ταμπλέτα.Εξοργιστικό.

Στο ipad 1 συμβαίνει λογω παρα πολύ μικρής μνήμης και μονο οταν εχεις πολλα tab ανοιχτα , καθώς και μνημοβορα sites...
Στο air δεν θα επρεπε να συμβαινει αυτο.
Στο ipad 2 της γυναίκας μου δεν υπάρχουν κρασαρίσματα του σαφάρι.

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR

Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα με το Safari , απλά ήμουν συνηθισμένος με Firefox που δεν τον υποστηρίζει για τους γνωστούς λόγους και αναγκάστηκα να περάσω όλα τα bookmarks μου χειροκίνητα αλλα κατέβασα και μια εφαρμογή που προσομοιώνει τον Firefox και συγχρονιζει τους σελιδοδείκτες με το laptop

5-8 tabs έχω ανοιχτά συνήθως. Το κρασάρισμα του Safari γίνεται σε καθημερινή βάση (με iPad Air).

Θα δοκιμάσω ξανά και το iCab, που χρησιμοποιούσα παλιότερα με το iPad2 και ήμουν ευχαριστημένος.

Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα με το Safari , απλά ήμουν συνηθισμένος με Firefox που δεν τον υποστηρίζει για τους γνωστούς λόγους και αναγκάστηκα να περάσω όλα τα bookmarks μου χειροκίνητα αλλα κατέβασα και μια εφαρμογή που προσομοιώνει τον Firefox και συγχρονιζει τους σελιδοδείκτες με το laptop

Ποια είναι η εφαρμογή αυτή ,με ενδιαφέρει κι εμένα. Πάντως σε ipad2 και με ICab browser συμβαίνει και σε μένα συχνά το κρασαρισμα όταν είναι πολλά tabs ανοιχτά.