[Επίσημο] iPad Mini @2012

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Οταν ειχα κανει δοκιμη, η οποια κρατησε περιπου μια εβδομαδα με το Note, ειχε γινει χαμος με συνεργατες κ φιλους που τους εχω βαλει εδω κ χρονια στο τριπακι με τα iPhone(κ οχι μονο) και εχουν αγορασει ολοι.
Ετρωγα τρελο κραξιμο και δεν πιστευαν στα ματια τους αυτο που εβλεπαν χαχαχαχαχαχα
Κατι παρομοιο με εσενα Γιαννη?

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

εμενα , οχι μονο παθανε σοκ, αλλα δε μου μιλαγανε για μέρες !!!!
νομιζαν οτι τους κανω πλακα στην αρχή.... και μετα με θεωρουσαν προδοτη ...:ciao:

Εχουν ολοι iphone (απο μένα) και δε διανοουνται ν αλλάξουν!
Τους ειπα οτι θελω να δοκιμασω και κατι άλλο.... και με ρωταγαν " ΓΙΑΤΙ ?" " τι ειναι HTC ? " - "Android ? ti einai αυτό" κλπ .....μεγαλη πλακα!

Ακομη και τωρα , νομιζουν οτι απλα το κανω για πλακα και οτι θα σκσω καποια στιγμη με το iphone 5 ...xaxaxaxaxaxa.

Last edited:

Τελικα ειχες δικιο !!!! :SFGSFGSF:

Υπεκυψα χτες, στις "πιέσεις" γνωστου , που επεμενε κι αυτος να κάνει το switch, kai να δει τι εστι Android !

Αντάλλαξα, για μια ακόμη φορα, το HTC ONE X με το iphone 4S ....
Ελπιζω να μη με παρει τηλέφωνο οτι το μετανοιωσε...-bye-

Οι κυριοι λογοι που το αποφάσισα, ηταν η ελλειψη cloud music, η ελλειψη τροπου συνδεσης με car system - dock stations,
η κακη συνεργασια με Mac (ειδικα itunes - iphoto klp) και το κυριότερο.... η αδυναμια χειρισμού με το ενα χέρι.

Η οθονη του htc ήταν απολαυστικη , αλλα οχι πρακτικη (εχει δικιο τελικα η γυναικα μου , για "μικρο" κινητο - μεγαλη ταμπλέτα)....

:grinning-smiley-043 @ Συριος !

Last edited:

Οι κυριοι λογοι που το αποφάσισα, ηταν η ελλειψη cloud music, η ελλειψη τροπου συνδεσης με car system - dock stations, η κακη συνεργασια με Mac (ειδικα itunes - iphoto klp) και το κυριότερο....
blah blah blah....:p

.... η αδυναμια χειρισμού με το ενα χέρι.
Σου εστειλε εξώδικο ο Τακης οτι πρεπει να το αναφερεις αυτό, πες την αληθεια :p

(εχει δικιο τελικα η γυναικα μου , για "μικρο" κινητο - μεγαλη ταμπλέτα)....
.....συγκρατουμαι για να μη σχολιασω....(την σεξουαλική σας ζωη) :p :p :p

Χαχαχαχα, αναμενόμενο!

@ Syrios: What happens in Apple corner, stays in Apple corner..

:p

ΥΓ. Το κακό για ολους τους apple haters ειναι οτι ο Γιάννης γνωρίζει πλέον τι παιζεται απέναντι... :p

δεν αντεχα αλλο τη καζουρα στη δουλεια και στο σπιτι !!!:music-smiley-005:

"παρε τη παντοφλα σου απο δω...." - "δε θέλουμε προδότες στη παρεα μας..." - "πουλημένε.... " - "κομπλεξικέ, μεγάλο κινητό , μικρο *$&$@* !!!" κλπ

@Τακης... οι haters δεν βαζουν μυαλό, οτι και να πω εγώ !!!
ΕΓω παντως , μονο android hater δεν αισθάνομαι... το αντιθετο, εχει πολλα θετικά στοιχεια.

Αλλωστε , το οτι πολυ κοσμος "ψάχνεται" σημαινει οτι κατι λειπει και από τα 2 στρατόπεδα...

Last edited:

:2thumb22sup:
χαχαχαχαχα και πολυ αντεξες
ποσο καιρο ησουν με το ανδροιδ?

κανα μηνα....

Ειλικρινα παντως, το Νο 1 "πρόβλημα" , ηταν το μέγεθος !
Το εχω ξαναπει , (για τα δικα μου χερια) 4-4.3" ειναι το μεγιστο που αντέχω!

Ισως μια λύση με iphone 4S (λογω κόστους) και ena ipad mini , ειναι οι ιδανικές φορητες λύσεις.
Για το σπίτι, σιγουρα ipad 3-4 ....το λεει και η γυναικα μου :worshippy:

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

δεν αντεχα αλλο τη καζουρα στη δουλεια και στο σπιτι !!!:music-smiley-005:

"παρε τη παντοφλα σου απο δω...." - "δε θέλουμε προδότες στη παρεα μας..." - "πουλημένε.... " - "κομπλεξικέ, μεγάλο κινητό , μικρο *$&$@* !!!" κλπ

@Τακης... οι haters δεν βαζουν μυαλό, οτι και να πω εγώ !!!
ΕΓω παντως , μονο android hater δεν αισθάνομαι... το αντιθετο, εχει πολλα θετικά στοιχεια.

Αλλωστε , το οτι πολυ κοσμος "ψάχνεται" σημαινει οτι κατι λειπει και από τα 2 στρατόπεδα...

Μα δεν ειπα οτι εισαι android hater. Ισα-ισα που τωρα εχεις σφαιρικη αποψη για το τι παιζει και στα δυο στρατοπεδα..
Το να εισαι apple fan δεν σημαινει οτι γίνεσαι android hater αυτόματα!

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

κανα μηνα....

Ειλικρινα παντως, το Νο 1 "πρόβλημα" , ηταν το μέγεθος !
Το εχω ξαναπει , (για τα δικα μου χερια) 4-4.3" ειναι το μεγιστο που αντέχω!

Ισως μια λύση με iphone 4S (λογω κόστους) και ena ipad mini , ειναι οι ιδανικές φορητες λύσεις.
Για το σπίτι, σιγουρα ipad 3-4 ....το λεει και η γυναικα μου :worshippy:
Εχεις απολυτο δικιο
Ενα 4S μαζι με το iPad mini θεωρω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

ΥΓ. Το κακό για ολους τους apple haters ειναι οτι ο Γιάννης γνωρίζει πλέον τι παιζεται απέναντι... :p
Ετσι ειναι ο Στρατηγος, στελνει τα στρατιωτακια να φανε το αγγουρι :p

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Αυτο ακριβώς.... μπορει να ειμαι Apple fan, αλλα δεν είμαι android hater.
Βλέπω τα καλα και τα κακα του καθενός, κι επιλεγω τι μου ταιριάζει.

Ειναι γεγονος , οτι αν εχεις πολλα apple προιοντα (ios - mac ) , ειναι πολυ δύσκολο να "ταιριάξεις" με αλλο κινητό.
Το mac με 10.8.2 δεν εβλεπε καν to HTC με την νεα version 4.1.1 !
Μονο μεσω ειδικου προγραμματος, οπως ακριβως συμβαινει και το iphone + windows.
Το κακο ειναι οτι καθε κατασκευαστής Android , κάνε οτι του καπνίσει....

Μα δεν ειπα οτι εισαι android hater. Ισα-ισα που τωρα εχεις σφαιρικη αποψη για το τι παιζει και στα δυο στρατοπεδα..
Το να εισαι apple fan δεν σημαινει οτι γίνεσαι android hater αυτόματα!

To ειδα απο κοντά.
Σε μεγεθος ηταν καλυτερο απο οσο νομιζα, και μαλλον καλυτερη επιλογη απο το nexus 7.
Απο την αλλη, για ipad η ποιοτητα κατασκευης ηταν απλα καλή και κατωτερη του αναμενομενου , ποσο μαλλον για ενα 8'' tablet που εχει 360 και άνω.
Η οθονη του καλή επισης αλλα εκανε μπαμ η διαφορα με την ρετινα.H μικρη ανάλυση 1024χ768 δεν το βοηθαει καθολου επισης.
Αν ειχα να επιλεξω μεταξυ αυτού και του nexus 7 θα δυσκολευομουν , αλλα μαλλον θα πηγαινα στο nexus λογω διαφορας τιμης και ανωτερου hardware + την μεγαλυτερη αναλυση.
Ενα ipad mini 2 retina θα ειναι σαφως πολυ καλυτερη επιλογη.

ΥΓ.Την συγκριση την εκανα επειδη ειναι της ...μοδας :p , και επειδη τα ειδα διπλα διπλα στο πλαισιο.

Η μονη χρηση που μου περασε απ το μυαλο (για μενα τουλαχιστον) ειναι η χρηση του για ''remote'' (πχ itunes / amarra) εντός του σπιτιου (λόγω μεγεθους).

Lol, you are coming around... :p

ΥΓ Οντως και εγώ αυτό σκέφτηκα πριν απο ολα.. Ιδανικο για mymovies ...