[Επίσημο] iPad Mini @2012

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Το είχα δει το video και στην πράξη, με φυσιολογικα χερια, δεν εχεις κανενα προβλημα να το πιάσεις, ποσο μαλλον να το χειριστεις με το ενα χερι.
Και υπαρχουν νεοι χρηστες που προτιμουν να πληρωσουν κατι παραπανω για να έχουν την ολοκληρωμενη εμπειρία του ipad (σε επίπεδο dedicated εφαρμογων, περιοδικων, βιβλίων, ταινιοθήκης, μουσικης, ευκολιών τυπου airplay/photostream/itunes match) αλλα θελουν κατι ελαφρυ & on the go.

Ps έλα πες τώρα δεν σε χαλάει λίγο η οθόνη; Και η τιμη; Μεταξυ μας είμαστε.. :) Εκτός και αν έχεις μυωπία.. :)

Για την οθονη τα έγραψα.. Διπλα στο retina φανταζει θολή.. Όμως για καποιον που δεν έχει δει την retina, ειναι αξιοπρεπης και με καλύτερα χρώματα απο τον ανταγωνισμό.
Η τιμη ειναι ακριβή. Εχει ομως και καλυτερη μεταπωλητικη αξια. Πχ. εγω πούλησα ευκολα το ipad2 280 ευρω και με την διαφορα πηρα το mini..

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Μου εφυγε ενα (μικρό) βάρος (και πήγε στον Γιάννη) :p
Το είχα δει το video και στην πράξη, με φυσιολογικα χερια, δεν εχεις κανενα προβλημα να το πιάσεις, ποσο μαλλον να το χειριστεις με το ενα χερι.

Με το ενα χερι το κρατας ανετα αλλα προφανως δεν το χειρίζεσαι.

Η τιμη ειναι ακριβή

Αν και σε εχω στενοχωρησει πολυ σημερα, μου ηταν αδυνατον να αντισταθω...:p :p :p

God Damn it! :p

ΥΓ. Ναι, προφανως δεν μπορείς να το χειριστεις πληρως με το ενα χέρι. Εννοούσα να το κρατάς και αντε να ψιλοσκρολαρεις καμια σελίδα με τον αντίχειρα.
Αλλα και με το nexus δεν νομιζω πως παιζει πληρης χειρισμος με το ενα χέρι..

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Αλλα και με το nexus δεν νομιζω πως παιζει πληρης χειρισμος με το ενα χέρι..
Εδω συζηταμε αν γινεται με τα κινητα, ειναι δυνατόν να γινεται με οιαδήποτε ταμπλέτα;

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Εμ.. κράζετε τις 4.8" των Android και συζητάμε για χειρισμό με ένα χέρι στο iPad Mini?? :p

Η τιμη (που το πηρα εγω) ειναι μια χαρα!
Η οθονη θα βελτιωθει σιγουρα στο μελλον, οποτε θα πουλησω το νεο μου ipad mini ….

IMG_0036.jpg

ΥΓ… thanks Συριε :grinning-smiley-043

Η τιμη (που το πηρα εγω) ειναι μια χαρα!
Η οθονη θα βελτιωθει σιγουρα στο μελλον, οποτε θα πουλησω το νεο μου ipad mini ….

Άρα με επιβεβαιώνεις... ξέρει καλά η Apple ότι θα αγοράσεις και αυτό, και το επόμενο, και το μεθεπόμενο. Οπότε γιατί να μη σου σερβίρει μπαγιάτικη οθόνη διετίας πριν σου σερβίρει την τωρινή; :D:D:D

Ευρουλάκια ειν'αυτά...

Thanks... Η τιμη που το πηρα ειναι πολυ καλη, σχεδον ιδια με το nexus 7.... Οποτε δεν τιθεται θεμα τιμης για μενα.
Οταν βγει το ρετινα , και αν το επιτρεπουν οι συνθηκες, θα το αλλαξω.
Μεχρι τοτε σκοπευω να το ευχαριστηθω.

Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.... Πολυ γρηγορο , σε οτι του εβαλα.
Η οθονη , αν δεν εχεις διπλα το ρετινα ειναι μια χαρα... καλυτερη απο το ipad 2 που ειχα , λογω μεγεθους οθονηα.
Αν το βαλεις διπλα στο ρετινα φυσικα χανει κατα κρατος, αλλα αυτο θα συνεβαινε και με το nexus .

Περισσοτερα οταν φορτωσω ολες τις εφαρμογες που θελω.

Εντυπωση κανει το ποσο λεπτο και ελαφρυ ειναι... Καμια σχεση με το ipad 3!

Last edited:

οποτε εχεις και τα δυο ( το 3 και το μινι ? )

ποιο το νοημα ?

ακομα και ρετινα να ειχε παλι το 4ο θα προτιμουσα αν ημουν υποψηφιος αγοραστης
εξ αλλου σε λιγο θα βγαλουν βελτιωμενο μινι με καλυτερη αναλυση λιγο τον επεξεργαστη το να τ' αλλο
και λιγο αυξηση τιμης και ετοιμο το νεο μοντελο ...
οπως ipad 3 - ipad 4

Το ipad 3 το εχει αποκλειστικα πια η γυναικα μου!
Το χρησιμοποιει αντι του laptop, που εχει παροπλειστει.
Εγω το ηθελα για τη δουλεια μου, που το μικρο του μεγεθος το καθιστα ιδανικο.
Φυσικα θα το ηθελα με ρετινα οθονη.... του χρονου ισως!

Οσο το δουλευω τοσο πιο πολυ μ αρεσει....

Καλό απόγευμα σε όλους!!!
χθες είχα την ευκαιρία να παίξω με το mini και έβγαλα τα συμπεράσματα μου....
αν και δεν με ενδιαφέρει σαν συσκευή (δεν πρόκειται να αγοράσω mini iPad είτε με ρετίνα ,είτε όχι) ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα από την ποιότητα κατασκευής, το βάρος(που δεν έχει...) και το πόσο λεπτό είναι...δεν με εκπλήσσει γιατί πουλά (όχι στην Ελλάδα...στον κόσμο εννοώ...)
το καλοκαίρι είχα για αρκετές μέρες το kindle Fire ($200) και είναι μέρα με την νύχτα πχ...βέβαια μέρα με τη νύχτα είναι και το κόστος τους...
ωραίο μηχανάκι εν κατακλείδι...

Καλημέρα κ Χρόνια Πολλά σε όλους,
έχει τύχει σε κανέναν να έχει φύγει το χρώμα στο bezel του mini (κυρίως σε μαύρο μάλλον) ή να έχει κάνα σημαδάκι? Εγώ πρόσφατα είδα ένα να έχει θέμα με το που ανοίχτηκε η συσκευασία. Ήταν μαύρο, εβδομάδας 46. Λέτε να έχουν θέμα όπως τα iphone 5?