[Επίσημο] iPad Mini @2012

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

IMG_0871.JPG
Ολα τα μαυρα φιλων ενα μικρο θεματακι στο bezel τo εχουν
Το δικό μου ήταν έτσι. Το πήγα πίσω κ περιμένω νέο. Για να δούμε.

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Παλιότερα οι εταιρίες κρατούσαν περισσότερο καιρό τα μοντέλα τους.

Έτσι υπήρχε και ένα κύρος, ένα ιματζ.

Τώρα πως να πας να αγοράσεις κάτι για το οποίο ξέρεις ότι το επόμενο μοντέλο είναι ήδη έτοιμο???

Ιδίως μετά το ipad 2 έπαθα πλάκα για το πότε φτάσαμε στο 4...

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Μεχρι στιγμης, μονο με το 4 εγινε αυτό για να μεινει μπροστα απο τον ανταγωνισμο σε επιδοσεις και για να εφοδιασει όλη την σειρα των προιοντων της με τον lighting connector.
Αν και ακουγονται φήμες για δυο νεα μοντελα ανα ετος, εγω δεν ειμαι καθολου σιγουρος πως η apple θα ακολουθησει αυτο το σύστημα..
Θα δούμε φέτος..

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Παλιότερα οι εταιρίες κρατούσαν περισσότερο καιρό τα μοντέλα τους.

Έτσι υπήρχε και ένα κύρος, ένα ιματζ.

Τώρα πως να πας να αγοράσεις κάτι για το οποίο ξέρεις ότι το επόμενο μοντέλο είναι ήδη έτοιμο???

Ιδίως μετά το ipad 2 έπαθα πλάκα για το πότε φτάσαμε στο 4...
Η απλ το είχε αυτό το κύρος που λες όταν άλλαζε μοντέλα κάθε χρόνο. Ξεχώριζε σαφώς τη θέση της από αυτή την μανία ανανέωσης. Τώρα πια αποφάσισε να ακολουθήσει το φωτεινό παράδειγμα της Σαμσουνγκ, της Lg με τα 30 κινητά το χρόνο και τις 10 ταμπλέτες. Οπότε τέτοια εποχή του χρόνου θα αγοράζουμε iPad 6, Ipad mini 3 και iPhone 6 (μετά το 5s) και ίσως και iPhone μινι. Πάει το κύρος.

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Ακόμα στην αναμονή για το ipad mini 16gb wi-fi που θέλω.
Και δεν έχω και κανέναν στην Αμερική να μου το πάρει.

Ακόμα στην αναμονή για το ipad mini 16gb wi-fi που θέλω.
Και δεν έχω και κανέναν στην Αμερική να μου το πάρει.

Πάρε αύριο ένα τηλέφωνο στην iSquare : http://www.isquare.gr/store/contacts/ να δεις αν το έχει σε κάποιο κατάστημα της και αν όχι πότε θα προμηθεύσει πάλι την αγορά.

Τελικά πήραμε το ipad mini δώρο εκεί που θέλαμε.
Και πήραμε και ένα δικό μας μετά από πτώση και θραύση του ολοκαίνουργου ipad 3 που είχα πάρει.
Μετά από 15 μέρες με το mini μπορώ να πω ότι σε θέμα ευχρηστίας και λειτουργικότητας είναι με διαφορά ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά.
Μόνο η retina display του ipad 3-4 μου λείπει αν και λόγω μεγέθους παλεύεται και η υπάρχουσα.
Το βάρος του το καθιστά ιδανικό για tablet gaming.

εχω αυτα τα ακουστικα http://eu.akg.com/akg-product-detail-eu/k-518-dj_1.html
και θελω να τα κουμπωσω στο ipadmini.
υπαρχει καποιο προβλημα γενικοτερα με τα χαρακτηριστικα του(ohm,ευαισθησια....)
σχετικα με την εξοδο του Ipad?
τα καρφωνω αφοβα..?

System:
Dynamic

Design:
Closed-back Headphones

Color:
Black

Frequency range:
16Hz to 24kHz

Sensitivity:
115dB SPL/V

Max. input power:
2000mW

Input impedance:
32 Ohms

Net weight (without cable):
150
g

Cable:
Bi-wiring, 99.99% oxygen-free
cable 2.5m

Main connection:
Hard gold-plated 3.5mm stereo
mini jack and contacts

Λοιπόν
Παρέλαβα σήμερα και πολυ συνοπτικα και πεταχτα έχουμε:
Ταχύτατο-η μικρή ram του δεν το προδίδει καθόλου και ανταποκρίνεται άμεσα χωρίς κόλληματα
Εκπληκτική αφή που ακούει με το παραμικρό-γνωστό χαρακτηριστικό σε όλα τα apple έτσι κι αλλιως
Οθόνη-φως..πολύ φως,καλή ευκρίνεια αλλά σε καμία περίπτωση αβυσαλεο μαύρο.απλα καλό.ισως επηρεασμένος από την πολύ καλή οθόνη του galaxy sii,αλλά όπως και να έχει Κατραμι δεν είναι...
Καλές φωτό και βίντεο.δεν αντικαθιστούν αυτές του κινητού μου,αλλά ειναι αξιοπρεπές.
Μου λείπουν 2 εφαρμογές.μια για αναπαραγωγή όλων των media μέσω δικτύου και μια για ασύρματη αποστολη αρχείων από τον υπολογιστή.εαν είναι βέβαια free,σκομα καλύτερα.
Αυτά προς το παρόν...

Λοιπόν
Ταχύτατο-η μικρή ram του δεν το προδίδει καθόλου και ανταποκρίνεται άμεσα χωρίς κόλληματα
Εκπληκτική αφή που ακούει με το παραμικρό-γνωστό χαρακτηριστικό σε όλα τα apple έτσι κι αλλιως
Οθόνη-φως..πολύ φως,καλή ευκρίνεια αλλά σε καμία περίπτωση αβυσσαλεο μαύρο.απλα καλό.ισως επηρεασμένος από την πολύ καλή οθόνη του galaxy sii,αλλά όπως και να έχει Κατραμι δεν είναι...
Καλές φωτό και βίντεο.δεν αντικαθιστούν αυτές του κινητού μου,αλλά ειναι αξιοπρεπές.
Μου λείπουν 2 εφαρμογές.μια για αναπαραγωγή όλων των media μέσω δικτύου και μια για ασύρματη αποστολη αρχείων από τον υπολογιστή.εαν είναι βέβαια free,σκομα καλύτερα.
Αυτά προς το παρόν...

o sensor της φωτεινοτητας,εχω την εντυπωση οτι δεν ανταποκρινεται σωστα.κανω λαθος?

**που ειστε ρε appleκηδες να βοηθησετε...?
ολοι χωριο και οβελια...?

εχω αυτα τα ακουστικα http://eu.akg.com/akg-product-detail-eu/k-518-dj_1.html
και θελω να τα κουμπωσω στο ipadmini.
υπαρχει καποιο προβλημα γενικοτερα με τα χαρακτηριστικα του(ohm,ευαισθησια....)
σχετικα με την εξοδο του Ipad?
τα καρφωνω αφοβα..?

Λοιπόν
Οθόνη-φως..πολύ φως,καλή ευκρίνεια αλλά σε καμία περίπτωση αβυσαλεο μαύρο.απλα καλό.ισως επηρεασμένος από την πολύ καλή οθόνη του galaxy sii,αλλά όπως και να έχει Κατραμι δεν είναι...
Αυτά προς το παρόν...

o sensor της φωτεινοτητας,εχω την εντυπωση οτι δεν ανταποκρινεται σωστα.κανω λαθος?

**που ειστε ρε appleκηδες να βοηθησετε...?
ολοι χωριο και οβελια...?

συνοπτικα

-εναν player να παιζει τα παντα.
-ενα καλο media streaming(απο τον nas μου)
-ενα office για ολα τα αρχεια(doc,excel,ppt,pdf..)