εχω αυτα τα ακουστικα http://eu.akg.com/akg-product-detail-eu/k-518-dj_1.html
και θελω να τα κουμπωσω στο ipadmini.
υπαρχει καποιο προβλημα γενικοτερα με τα χαρακτηριστικα του(ohm,ευαισθησια....)
σχετικα με την εξοδο του Ipad?
τα καρφωνω αφοβα..?
System:
Dynamic
➔
Design:
Closed-back Headphones
➔
Color:
Black
➔
Frequency range:
16Hz to 24kHz
➔
Sensitivity:
115dB SPL/V
➔
Max. input power:
2000mW
➔
Input impedance:
32 Ohms
➔
Net weight (without cable):
150
g
➔
Cable:
Bi-wiring, 99.99% oxygen-free
cable 2.5m
➔
Main connection:
Hard gold-plated 3.5mm stereo
mini jack and contacts
Λοιπόν
Παρέλαβα σήμερα και πολυ συνοπτικα και πεταχτα έχουμε:
Ταχύτατο-η μικρή ram του δεν το προδίδει καθόλου και ανταποκρίνεται άμεσα χωρίς κόλληματα
Εκπληκτική αφή που ακούει με το παραμικρό-γνωστό χαρακτηριστικό σε όλα τα apple έτσι κι αλλιως
Οθόνη-φως..πολύ φως,καλή ευκρίνεια αλλά σε καμία περίπτωση αβυσαλεο μαύρο.απλα καλό.ισως επηρεασμένος από την πολύ καλή οθόνη του galaxy sii,αλλά όπως και να έχει Κατραμι δεν είναι...
Καλές φωτό και βίντεο.δεν αντικαθιστούν αυτές του κινητού μου,αλλά ειναι αξιοπρεπές.
Μου λείπουν 2 εφαρμογές.μια για αναπαραγωγή όλων των media μέσω δικτύου και μια για ασύρματη αποστολη αρχείων από τον υπολογιστή.εαν είναι βέβαια free,σκομα καλύτερα.
Αυτά προς το παρόν...
Καλοριζικο!
Media player : AVPlayer HD
Media streamer: Air Video
Office app: Quickoffice
το airplay το περασα.
του εδωσα πορτα και ip,
αλλα δεν μπορω να βρω το Pin server που μου ζηταει.
το airplay το περασα.
του εδωσα πορτα και ip,
αλλα δεν μπορω να βρω το Pin server που μου ζηταει.
με το aceplayer που καταφερα να στριμαρω μεσω upnp/dlna,
τα mkv δεν λοραρουν με τιποτε..!κολλανε ακομα και αυτα που εχουν μικρο μεγεθος(4-4,50gb).
βεβαια το παλιο thomson585 της forthnet,δεν ειναι καν n,
αλλα με το samsung galaxy sII που στριμαρω,
παει νερακι..
δεν τα καταφερνει το Padακι σε τετοιες καταστασεις?
Το οριζεις απο το airplay server αλλα δεν ειναι απαραίτητο. Μπορεις απλα να δωσεις καρφωτη την IP του server.
Τα παντα στριμαρει, απλα αναλόγως του ποσο δυνατο ειναι το μηχανημα που στριμαρει, αναλογα settings ποιοτητας θα δωσεις. Ολο το real time decoding γινεται στον υπολογιστη οποτε δεν έχει ιδιαιτερες απαιτησεις απο το mini.
Επειδη εχω και το mini, μια χαρα παιζει mkv μεσω air video (streaming) ή
τα αρχεια αυτουσια μεσω avplayer HD.
Παντως το airvideo μπορει οντως να μην υποστηριζει nas, δεν ξερω..
Εμενα μου στριμαρει απο ενα mac mini και ένα HTPC.
Χρειάζεσαι ένα player που να παίζει κατ' ευθείαν από το samba shared directory του nas και όχι κάποιο που να θέλει streaming server. Δοκίμασε το buzz player HD, ή το Good Player. Με το Qnap μου, παίζουν αμφότερα τέλεια όλα τα HD .mkv με υπότιτλους ελληνικούς και όλα τα καλά. Αυτά μαζί με τον AVplayerHD καλύπτουν πιστεύω όλες τις ανάγκες για αναπαραγωγή audio/video κτλ.
Εγώ έχω βάλει πάνω το cine x player και έχει όλα αυτά που γράφεις. Δοκίμασε το και αυτό.
Ναι. Νομίζω γύρω στα 4 ευρώ. Σε σχέση με το buzz player που επίσης έχω αγορασει. είναι πολύ καλύτερο.
Μπες και δες αν έχει καμιά free έκδοση για να δεις αν σου κάνει.
Η μπες σε ξένα φόρα να δεις τι παίζει, μην σε πάρω στον λαιμό μου.
Για δες μηπως είναι αυτο που λες. Βάλε λίγο την ζελατίνα στην άκρη και δες εκεί στο συγκεκριμένο σημείο μόνο τι παίζει.
Παίζει αυτό γενικά, γνωστό και ως backlight bleeding απο τις άκρες. Μην το πολυψυριζεις δεν θα βγάλεις άκρη!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.