[Επίσημο] iPad Mini @2012

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

οι διαφοροι ανταπτορες που κυκλοφορουν για Sd καρτες,
ειναι μονο για μεταφορα αρχειων εικονας προς το Mini?
δηλαδη εαν θελω μεσω μιας καρτας ή usbflash,να τρεξω ταινια δεν την βλεπει?

οι διαφοροι ανταπτορες που κυκλοφορουν για Sd καρτες,
ειναι μονο για μεταφορα αρχειων εικονας προς το Mini?
δηλαδη εαν θελω μεσω μιας καρτας ή usbflash,να τρεξω ταινια δεν την βλεπει?

Χωρίς jb εννοείται πως βλέπει μόνο φωτογραφίες και για κάποιο περίεργο λόγο όχι όλες. Επίσης για βίντεο ούτε συζήτηση. Θέλησα να περάσω κάποιες άπλες φωτογραφίες και κάποια απλά αρχεία βίντεο και φυσικά δεν έβλεπε τίποτα (μάλλον γιατί είχα και τα βίντεο μαζί στην καρτα). Επιτόπου jailbreak έκανα. Με το ifile μπορείς να περάσεις τα βίντεο και οποίο άλλο αρχείο θελεις στην συσκευή μετά το jb.

Επίσης για στικάκια έχε υπόψη σου ότι βλέπει μόνο μικρής χωρητικότητας. Εμένα είδε μέχρι 2γιγα. Σε 16αρια+ ούτε γαβ δεν έκανε. Τα αγνόησε πλήρως.

Χωρίς jb εννοείται πως βλέπει μόνο φωτογραφίες και για κάποιο περίεργο λόγο όχι όλες. Επίσης για βίντεο ούτε συζήτηση. Θέλησα να περάσω κάποιες άπλες φωτογραφίες και κάποια απλά αρχεία βίντεο και φυσικά δεν έβλεπε τίποτα (μάλλον γιατί είχα και τα βίντεο μαζί στην καρτα). Επιτόπου jailbreak έκανα. Με το ifile μπορείς να περάσεις τα βίντεο και οποίο άλλο αρχείο θελεις στην συσκευή μετά το jb.

Επίσης για στικάκια έχε υπόψη σου ότι βλέπει μόνο μικρής χωρητικότητας. Εμένα είδε μέχρι 2γιγα. Σε 16αρια+ ούτε γαβ δεν έκανε. Τα αγνόησε πλήρως.

Πολύ περιορισμός ρε παιδί στα προϊόντα του μήλου τελικά...
Αρα μόνο με file transfer μέσω εφαρμογής,streaming μεσω κάποιου server,
´η jailbreak...άντε να δούμε...

αν εχεις το camera connection kit και στο usb σε φακελο με ονομα DCIM υπαρχει βιντεο mp4 μαλλον θα το διαβασει ...

Welcome to Apple! :)

βρε ειχα παρει μια ιδεα και απο το ipodtouch που εχω και εχω διαβασει για τους πολλους περιορισμους που εχουν ολες οι συσκευες της.
περιμενα ομως τουλαχιστον,οτι-εστω-και απο εναν ανταπτορα που τον χρυσο-πληρωνεις,θα μπορουσα να κανω δουλεια.
με παρεσυρε ομως το ολο πακετο του(οθονη,αφη,ποιοτητα..)τα οποια σχετικα με τα αλλα tablets σε αυτα τα λεφτα,δεν μου εκαναν κλικ.
ολα εχουν ενα τιμημα..

αν εχεις το camera connection kit και στο usb σε φακελο με ονομα DCIM υπαρχει βιντεο mp4 μαλλον θα το διαβασει ...

τσαμπα λεφτα το βλεπω.καλυτερα με ασυρματη ή ενσυρματη μεταφορα μεσω εφαρμογης να τελειωνουμε.

**ειδα οτι το zyxe 310l,εχει το polkast-αναφερει οτι συνεργαζεται αψογα με συσκευες apple και παιζει τα παντα...!
μου εχει μπλοκαρει την προ-πληρωμενη(λογω καποιας αγορας που ξεπερασα οριακα)και δεν μπορω να την δοκιμασω ακομα.
την εχει τεσταρει κανεις?

ειχα την εντυπωση οτι το zyxel ειχε airplay,αλλα τελικα δεν..

Βασικά ειναι συνήθεια, εγω που χρησιμοποιώ Apple απο το 1999, έχω βρει τροπο να κάνω τα πάντα, δεν μου λείπει κάτι, απλά θα χρειαστείς λίγο χρόνο προσαρμογής!

ναι εννοηται-ολα εχουν τον τροπο τους για να ερθουν στα μετρα του χρηστη.
στην χειροτερη κανεις ενα jb και τελειωνει ολη η ταλαιπωρια.
δεν θελω να το πειραξω ομως(οπως εκανα και με το ipodtouch)γιατι αυτα που θελω να κανω,ειναι μετρημενα και με μικρο κοστος απο το apllestore.
κατσε να ανοιξω παλι την προ-πληρωμενη και βλεπουμε...

Και εγω δεν κάνω πλέον JB, πληρώνει 5-10-20 εφαρμογές και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, κανεις άμεσα τα update σου και είσαι αρχηγός!

Oύτε εγώ κάνω jb αλλά επιτελους αυτη η παλιοapple να φτιάξει έναν πίνακα συντομεύσεων για άνοιγμα κλείσιμο wifi 3g lte φωτισμό οθόνης και ότι
γουστάρουμε. Ελεος πια απλά πράγματα είναι. Είχα κάνει μόνο και μόνο γιαυτό jb κάποτε.

Επίσης, ξέρει κανείς πότε θα βγεί με retina? Εννοώ ακριβή ημερομηνία η έστω περίπου.

Last edited:

Oύτε εγώ κάνω jb αλλά επιτελους αυτη η παλιοapple να φτιάξει έναν πίνακα συντομεύσεων για άνοιγμα κλείσιμο wifi 3g lte φωτισμό οθόνης και ότι
γουστάρουμε. Ελεος πια απλά πράγματα είναι. Είχα κάνει μόνο και μόνο γιαυτό jb κάποτε.

Επίσης, ξέρει κανείς πότε θα βγεί με retina? Εννοώ ακριβή ημερομηνία η έστω περίπου.

οντως ρε παιδια.ποσο δυσκολο ειναι αυτο..?
και δεν υπαρχει και καμια εφαρμογη!(απ`οσο εχω ψαξει τουλαχιστον)..

Δεν υπάρχει. Αυτό οφείλεται σε ένα θέμα του λογισμικού και αυτές οι ρυθμίσεις γίνονται μόνο από εκεί.
Δεν με ενδιαφέρει όμως, να το ξεπεράσουν. Τα adroid αυτά τα έχουν bult in, φτάνει πια με τις παραξενιές.
Στο κάτω κάτω δεν θα δώσουν τίποτα δωρεάν πια οι γύφτοι στην apple, απλώς γίνεται πιο απλή τη χρήση των
συσκευών με ένα τέτοιο panel. Κατα τα άλλα οι i συσκευές είναι user friendly και απλές στη χρήση, δε λένε ότι
υπάρχει πληρης έλεγχος στη χρήση των συσκευών και των εφαρμογών τους μήπως τους ξεφύγει κανένα
δολάριο καταλάθος.

Δεν υπάρχει. Αυτό οφείλεται σε ένα θέμα του λογισμικού και αυτές οι ρυθμίσεις γίνονται μόνο από εκεί.
Δεν με ενδιαφέρει όμως, να το ξεπεράσουν. Τα adroid αυτά τα έχουν bult in, φτάνει πια με τις παραξενιές.
Στο κάτω κάτω δεν θα δώσουν τίποτα δωρεάν πια οι γύφτοι στην apple, απλώς γίνεται πιο απλή τη χρήση των
συσκευών με ένα τέτοιο panel. Κατα τα άλλα οι i συσκευές είναι user friendly και απλές στη χρήση, δε λένε ότι
υπάρχει πληρης έλεγχος στη χρήση των συσκευών και των εφαρμογών τους μήπως τους ξεφύγει κανένα
δολάριο καταλάθος.

απο`τι εχω καταλαβει εγω,ακολουθουν μια πολυ σφιχτη πολιτικη και δινουν αυτα που ζηταει ο κοσμος σιγα-σιγα.μα πολυ σιγα..
δηλαδη π.χ.φωναζουν ολοι για ραδιο στο iphone.το επομενο κατα 99% θα εχει.εαν οχι το μεθ-επομενο σιγουρα.
ζητανε ολη επεκταση μνημης στις συσκευες της γενικοτερα.θα στα πλασαρει στα επομενα μοντελα και θα κανουν ολοι και ουαουουο...!!
κραταει καποια πραγματα-τα οποια για τους αλλους κατασκευαστες ειναι αυτονοητα-παντα με καποια δικαιολογια και σε παρασυρει σχεδον να....συμφωνησεις.
απιστευτο....!στο marketing της βγαζω το καπελο...

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Υπομονη ως το φθινόπωρο που θα κυκλοφορησει επισημως το IOS 7 και το ipad mini retina συμφωνα με ολες τις φημες.
Για το τι θα εχει το IOS 7 θα ξερουμε τον Ιούνιο και κατα 99% θα έχει τα shortcuts που ζητας..

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Υπομονη ως το φθινόπωρο που θα κυκλοφορησει επισημως το IOS 7 και το ipad mini retina συμφωνα με ολες τις φημες.
Για το τι θα εχει το IOS 7 θα ξερουμε τον Ιούνιο και κατα 99% θα έχει τα shortcuts που ζητας..

προφανως το ios7 θα το παρει και το ηδη υπαρχον mini..(?)